Karaluch69 542 Napisano 7 Listopad 2014 I znowu nie ma na co wydać coinów. @diuszek A mówiłem, że znowu będą brejkery dla locka :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 7 Listopad 2014 Fuck liczyłem że wydam coś z tych 200 coinsów ale takiego zestawu słabego to dawno nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekTripleSix 32 Napisano 7 Listopad 2014 Liczyłem na jakiś konkret dzisiaj, a tu taka lipa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 11 Listopad 2014 Wiadomo kiedy dokładnie rusza nowy Iron Banner? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 21 Listopad 2014 (edytowane) "Żur" na dziś :) Titan : No Backup Plan - 13 coinsHunter: Young Ahamkara's Spine - 13 coinsWarlock : Voidfang Vestments - 13 coinsWeapon : Mida Multi-Tool - 23 coins Broń bez rewelacji. Edytowane 21 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diodaq 5 Napisano 21 Listopad 2014 Ta klata dla warlocka to juz chyba od miesiaca jest. Bulls*it Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 21 Listopad 2014 Słaaaaboooo. Multi Tool to była moja pierwsza broń egzotyczna, bardzo szybko poszła na śrubki. Drugi raz pod rząd jest do kupienia broń podstawowa, wtłamali się ze schematu ;) szkoda, bo nadal czekam na Icebrakera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 21 Listopad 2014 No to sie możesz jeszcze naczekac, są jeszcze chyba 4 a może nawet 5 egzotycznych broni których u xura nie bylo, no i nie wiadomo w której kolejności powtórzy sie ten ice braker, mogli tez zrozumieć swój bron dając ja od tak tylu osobom, i teraz zabrać nie zabiorą, osłabić nie osłabia, bo byłaby masa niezadowolonych graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 21 Listopad 2014 Nie mam teraz dostępu do gry - Mida Multi-Tool to jest pulse rifle czy scout rifle? Jak to drugie, to biorę śmiało, nareszcie jakiś egzotyk godny postrzelania z niego. The Last Word to dla mnie beznadzieja, a ostatnio wypadło mi z Nightfalla Monte Carlo - phi, wielki mi PlayStation Exclusive, niebieskie Galahady go zamiatają. mogli tez zrozumieć swój bron dając ja od tak tylu osobom, i teraz zabrać nie zabiorą, osłabić nie osłabia, bo byłaby masa niezadowolonych graczy. No właśnie, więc pewnie dlatego drugi tydzień z rzędu mamy Arc Burn na Weekly ;) Solar Burn może już się nie doczekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 21 Listopad 2014 Pewnie byl wtedy jak wyłączyli aspekt ;). Dla mnie mogliby znerfic ta bron, choc ja posiadam w szt. 2, to imo psuje zabawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 21 Listopad 2014 (edytowane) Mida Multi-Tool to scout rifle Edytowane 21 Listopad 2014 przez HarDy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 22 Listopad 2014 A ja się pierwszy raz cieszę od miesiąca bo brakowało mi łap dla tanka ale tez multi toola i tak zostaje mi do zdobycia plan c i shotgun na primery i mam wszystkie egzotyki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 22 Listopad 2014 (edytowane) Ja tam juz nawet nie robie weekly i nightfalla na wszystkich postaciach bo i tak mam w cholere sc, a u xura gowno jest. Edytowane 22 Listopad 2014 przez DeraIeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 24 Listopad 2014 Ja nie pamietam kiedy odpalalem Destiny .. i raczej nie bede odpalal w najblizszym czasie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 24 Listopad 2014 A dziewiatego Grudnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 24 Listopad 2014 No wlasnie kupilem standardowa wersje Destiny.. zobaczymy 8 grudnia jak bedzie z moja checia grania w to, dzis jestem na NIE ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 28 Listopad 2014 Był ktoś już u Xura? Jakie ma bronie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Xur na ten weekend Broń: Fusion Rifle - PLAN C Edytowane 28 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Listopad 2014 Fusiona brać pod PVP, robi tam miazgę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 28 Listopad 2014 Wciąż nie mam Gjallarhorna :( moze w nastepnym tygodniu albo RNG poblogoslawi we wtorek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 29 Listopad 2014 Plan C, Plan C everywhere. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 5 Grudzień 2014 (edytowane) Bungie rządzi. Xur na dziś: Jak ktoś nie kupił tydzień temu PLAN-C ma okazję w ten weekend kupić :) Różnica w reload (szybszy) i podniesiony początkowy damage wcześniej było 260 teraz jest 274 :) Edytowane 5 Grudzień 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 5 Grudzień 2014 To jakiś żart i to kiepski :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 5 Grudzień 2014 Czyżby Bungie skończyły się pomysły na egzotyczne bronie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 5 Grudzień 2014 Oni się smieja ludzią w twarz :D No ja pierd****. Wszycy kupili go tydzien temu, nie bylo jeszcze kilku broni a Ci dublują je tydzien po tygodniu. Gjallarhorna sie chyba nigdy nie doczekamy. Przynajmniej heavy ammo kupilem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach