PiPoL 189 Napisano 26 Sierpień 2014 Niedługo premiera XOne w naszym poeknym kraju. Jak się na to zapatrujecie Panowie? Ktoś powiększa swoją kolekcję konsol? A może są tu jacyś użytkownicy i coś napiszą zachęcającego albo wprost przeciwnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Sierpień 2014 Co to ten X-Box? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Sierpień 2014 Co to ten X-Box? :blink: Magnetowid jakiś czy cuś chyba... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 26 Sierpień 2014 Magnetowid jakiś czy cuś chyba... ;) stawiam na maszynke do zbierania cebulki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 26 Sierpień 2014 Stare ale jare :D 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 27 Sierpień 2014 XBone zapowiada się takim samym multiplatformowym sprzętem jak PS4, ino X1 ma mniejszą ilość exclusivów. Taka Forza nawet ma mniejszą zawartość od poprzedniej części na X360, więc zapewne skończy się na tym samym i będą robić głównie gierki na Kinecta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Sierpień 2014 To fakt ale jeżeli ktos potrzebuje multimedialne centrum rozrywki to mimo wszystko xo jest lepszy od ps4 pod tym względem. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 28 Sierpień 2014 Nie dziś, nie jutro, ale jak Microsoft nie da jakoś spektakularnie ciała to pewnie kupię za jakiś czas i porównam do dzieła Sony. Tak na chłodno to konsola nie wydaje się gorsza niż japońska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 1 Wrzesień 2014 To fakt ale jeżeli ktos potrzebuje multimedialne centrum rozrywki to mimo wszystko xo jest lepszy od ps4 pod tym względem. Pod warunkiem, ze nie masz konta w polsce :) Pamietam jak w x360 dlugo nie mozna bylo grac po sieci z konta polskiego, bo usluga xbox live na terenie polski niebyla dostepna. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 1 Wrzesień 2014 (edytowane) Ja mam X'a od premiery, chętnie pościgam się z wami :) w Forza walcie do mnie jak coś: walkingdeath43 A jak macie pytania to pisać udziele odpowiedzi w miarę możliwości Edytowane 2 Wrzesień 2014 przez Fuviks 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Wrzesień 2014 Ja mam X'a od premiery, chętnie pościgam się z wami :) w Forza walcie do mnie jak coś: walkingdeath43 A jak macie pytania to pisać udziele odpowiedzi w miarę możliwości dalej tak robia xbox one: http://www.cda.pl/video/104256dc/Problem-z-nowym-X-Box-ONE ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 3 Wrzesień 2014 dalej tak robia xbox one: http://www.cda.pl/video/104256dc/Problem-z-nowym-X-Box-ONE ? Są to jakieś "pojedyncze" przypadki :D:D mój tak nie robi, pamietam ze w X360 było to samo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 3 Wrzesień 2014 liczylem na opetana konsole a tu lipa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 3 Wrzesień 2014 wiesz, w każdym nowym sprzęcie elektronicznym zawsze +/- 4% z tego jest uszkodzone :D. PS4 miało też problemy z HDMI, Oceniając X1 to najlepszą konsolą nie jest ale, najgorszą też nie. Podłączanego Plejaka mam pod niego i dzięki kinektowi podczas gry szybko mogę manewrować co chce ogarnąć nie pauzując gry :D mówiąc:"EksBoks SNap TV XD" Jeśli chodzi o takie bajery to mój najlepszy zakup :D ale pamietajmy o opcji dodatkowej w X1 która są gry :D ! Hehe. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Wrzesień 2014 (edytowane) Ja tam sie jaram nieziemsko, 1 pazdziernika wychodzi Forza Horizon 2, wreszcie jakis porzadny racer arcade. + + = Zapyyerdalanie po drogach i bezdrozach Francji oraz Wloch, pelen chillout na sluchaweczkach a obok na stole whisky, nie moge sie doczekac, pierwsze Horizon to bylo dla mnie male dzielo sztuki a H2 zapowiada sie rownie dobrze. Dojdzie jeszcze Sunset Overdrive, Halo: Kolekcja Szefa Kuchni i kilka multiplatformowek na PS4 i bede ustawiony z graniem do konca roku. Edytowane 3 Wrzesień 2014 przez Bansai 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 3 Wrzesień 2014 Ja biorę xbona na premierę halo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 3 Wrzesień 2014 Zapyyerdalanie po drogach i bezdrozach Francji oraz Wloch, pelen chillout na sluchaweczkach a obok na stole whisky, nie moge sie doczekac, pierwsze Horizon to bylo dla mnie male dzielo sztuki a H2 zapowiada sie rownie dobrze. Nie prowadzi się po alkoholu ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 3 Wrzesień 2014 Dokładnie bie prowadzi sie po piciu...ale w trakcie picia to inna para kaloszy xd 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Wrzesień 2014 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,16575476,EA_Access_pojawi_sie_w_Polsce_juz_we_wrzesniu__W_FIFA.html Ktoś bierze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Wrzesień 2014 Ten EA Access, prezentuje się coraz lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Wrzesień 2014 No niby tak ale chyba ma być 1 gra co miesiąc. na stałe będą wrzucać gry roczne AAA albo mniejsze. Łatwo przewidzieć co będzie dalej. NBA crap i indyki, później Titan, UFC i garden warfare. http://www.ea.com/xbox-one Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 3 Wrzesień 2014 Ba, poza exami to właśnie EA Access zaczyna mnie zachęcać do zakupu Xone... Sony się nie postarało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 3 Wrzesień 2014 Też mnie coraz bardziej Xone kusi do zakupu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Wrzesień 2014 Na pewno będzie dużo sportu, także u nas niszowego i trochę przeterminowanego. Jakbym miał X1 to bym brał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 3 Wrzesień 2014 Sony woli PlayStation now gdzie za granie godzinę w grę placimy 50 zł. Garden warfare super gierka, FIFA tez no i Bf bardzo fajny ten EA access. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach