KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Wrzesień 2014 Obiektywizm aż wali po gałach ;) Pad od X ma jeszcze jeden fajny ficzer, mianowicie wibrato w trigerach. W wyścigach erekcja murowana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Wrzesień 2014 Na forum ps3site raczej nikogo nie przekonasz do wyzszosci Xboxa :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 13 Wrzesień 2014 Pokaż ukrytą zawartość 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2014 Tak bardzo piecze z zazdrosci :D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 13 Wrzesień 2014 Panowie ile wam trzyma pad od xbona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2014 W dniu 13.09.2014 o 10:16, kazikosky napisał: Panowie ile wam trzyma pad od xbona? Na w pelnii naladowanych akumulatorkach od 45 do 65 godzin, zalezy od gry, np w Forzie krocej trzyma bo tam ciagle pad i spusty wibruja. Mozna tez bez problemu pada podpiac pod konsole/PC i grac na kablu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) Ja nie czaję tylko tego czepiania się wyglądu X-a i nazywanie go magnetowidem. Przecież kurde nasze PS4 zaprojektowali tak, jakby to był skradziony projekt tostera o nowoczesnym designie :P Więc obie firmy dały ciała jeśli chodzi o wygląd, a czepiacie się jak ślepy głuchego, że ma jakieś wady :P Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez zmstr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Wrzesień 2014 W dniu 13.09.2014 o 11:05, Bansai napisał: Na w pelnii naladowanych akumulatorkach od 45 do 65 godzin... :shok: DS4 może się schować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) IMO, ps4 o wiele ładniejsze od xboxa one Edytowane 4 Październik 2014 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 13 Wrzesień 2014 Ja yebie ~ 55 godzin vs 6 :D Jedyna rzeczą jaka mnie niesamowicie wkurwia w ds4 to jest ta śmieszna bateria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 13 Wrzesień 2014 Pamiętaj kazikosky, że możesz zastosować pewien trick w padzie od XOne.Wymieniasz akumulatorki i od razu masz kolejne kilkadziesiąt godzin grania. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) Moja ladowarka obsluguje 4 aku wiec na 2 gram a 2 sie laduja, czasem laduje wszystkie - nie bylo jeszcze momentu w ktorym byl musial kabel podpinac i grac jak w erze ps2. Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 13 Wrzesień 2014 To jak działa ten pad? On trzyma 55 godzin na bateriach (takich paluszkach) które można doladowywac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 13 Wrzesień 2014 To są tzw akumulatorki :) i jest najlepszy wybór dla pada xo, kupowanie zwykłych baterii mija się z celem i jest nieekonomiczne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) Gdybym mial kupowac baterie alkaiczne za kazdym razem zbankrutowalbym chyba xD. Kupujesz cos takiego: http://allegro.pl/szybka-ladowarka-4x-akumulatorki-aaa-2700mah-i4594618744.html I juz nigdy nie martwisz sie o rozladowanego pada. Nigdy. Oczywiscie mozna grac na kablu bez baterii ale ... mam juz od tego DS4 :P. Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez Bansai 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) W dniu 12.09.2014 o 19:13, KOMARZYSKO napisał: Ja tam nie narzekam, oba pady są fajne. A trolling i tak był :DNie było :) Pad od Xbox 360 jest genialny i lepszy od DS3. Idealny do Forza. A ten od XOne już ma skrocone spusty co w takiej Forza jest mega minusem, nie wspominając o tragicznych bumperach... Sam wygląd konsoli mi nie robi, ale ciężko nazwać ją ładną :) Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 13 Wrzesień 2014 to jest cos takiego nie? http://www.amazon.co.uk/Ex-Pro-2900mAh-Rechargeable-Batteries-Charger/dp/B003JEANWY/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1410613918&sr=1-1&keywords=2700+battery+charger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2014 Tak jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) A ja z uporem maniaka setny raz napiszę że X ma lepsze serwery do gier online. Jak ktoś gra w fpsy to XOne jest dobrym wyborem i od razu zauważy różnicę.Ps+ to wpuszczenie krzaczory posiadaczy ps4. Tylko w BF4 jakoś się postarali ( bo nowe bo premium bo mappacki po 6 dych), reszta gier ssie. Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 13 Wrzesień 2014 Ja kupiłem One aby odgrywać exy M$, FM5 i DR3 to kapitalne szpile. Natomiast póki co to PS4 zostaje nadal moją podstawową konsolą. Póki co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 13 Wrzesień 2014 Mam nadzieje, ze kiedyś wyjdą pady na PS4 podobne do tych od XO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 13 Wrzesień 2014 Rzekomo lepsze sewery od MS to jakis powielany mit. Przyznam ze sam w to uwierzylem,ale potem kupilem xboxa 360 i sprawdzilem na wlasnej skorze. Wystarczy powiedziec,ze jesli przeciwnik ma slaby net to i tak bedzie lagowal,i tu cudow nie ma tak samo bedzie na obu maszynach. Jesli ma dobry net to wszystko jest ok na obu konsolach i serwery tu nic nie pomoga. Genialnosci pada x360 to bym nie potwierdzil, analogi stawiaja wiekszy opor co mi srednio podeszlo, asymetryczne analogi tez nie dla mnie,triggery lepsze niz w ps3 ale gorsze od ps4. Trzeba mu natomiast oddac ze w porownaniu do ds3 lezy solidnie i nie skrzypi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Wrzesień 2014 W dniu 13.09.2014 o 19:30, DeX napisał: Rzekomo lepsze sewery od MS to jakis powielany mit. Przyznam ze sam w to uwierzylem,ale potem kupilem xboxa 360 i sprawdzilem na wlasnej skorze. Wystarczy powiedziec,ze jesli przeciwnik ma slaby net to i tak bedzie lagowal,i tu cudow nie ma tak samo bedzie na obu maszynach. Jesli ma dobry net to wszystko jest ok na obu konsolach i serwery tu nic nie pomoga. Genialnosci pada x360 to bym nie potwierdzil, analogi stawiaja wiekszy opor co mi srednio podeszlo, asymetryczne analogi tez nie dla mnie,triggery lepsze niz w ps3 ale gorsze od ps4. Trzeba mu natomiast oddac ze w porownaniu do ds3 lezy solidnie i nie skrzypi.To oczywiste, że jak host ma badziewnego neta z pingiem liczonym w tysiącu, to będzie lagował. Ale jak często masz konserwacje, albo jakieś awarie (których naprawa trwa wieki) spowodowane wrzuceniem do sklepu Minecrafta? Jakoś nie było też słychać, o żadnych problemach po stronie M$'a, podczas testów Destiny... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Wrzesień 2014 (edytowane) Spojrz na jego avatar od razu widac z kim mamy do czynienia :whistling: . W dniu 13.09.2014 o 13:09, PiPoL napisał: Idealny do Forza. A ten od XOne już ma skrocone spusty co w takiej Forza jest mega minusem, nie wspominając o tragicznych bumperach... Sam wygląd konsoli mi nie robi, ale ciężko nazwać ją ładną :) O czym pan mowi ? Jakie skrocone spusty ? Sa masywniejsze i dluzsze. Prosze, robione przed chwila: Edytowane 13 Wrzesień 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 13 Wrzesień 2014 W dniu 13.09.2014 o 20:02, Bansai napisał: Spojrz na jego avatar od razu widac z kim mamy do czynienia :whistling: . O czym pan mowi ? Jakie skrocone spusty ? Sa masywniejsze i dluzsze. Prosze, robione przed chwila: Źle to sformułowalem. Chodzi o hmmmm, głębokość wciskania:) W padnie od x360 grając np. w forza można było lepiej dawkować gaz i hamulec. W xone jest z tym gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach