TeraJacek 2089 Napisano 3 Sierpień 2015 No, i gitara. Bardzo fajnie to wygląda, nawet po zdemontowaniu tych kilku elementów co tam są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 3 Sierpień 2015 Są mi zbędne, więc zdemontowałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Sierpień 2015 Lepiej dołożyć do Pro ;) Jasne ze lepiej sam sie na nie czaje ale dostepnosc zadna cena z pupy... niestety kiera + pedaly + (skoro sa juz lepsze pedaly) shifter i mamy sporo siana do wydania na zabawe. Rozumiem ze sa zawodowcy startujacy w turniejach, ze racing moze byc tez e-sportem. Ale sa tez i przecietni gracze ktory po prostu chca polepszyc swoje doznania. Co do pedałow to myślę że jak uzywales DFP to będziesz zadowolony. To sie okaze ;) A tak serio widzisz katuje moja DFP - 5 lat (posiadam ja od 9ciu) i poza tym ze pedaly miekkie i nieco zabawkowe to nie moge im nic zarzucic bo dzialaja. Czytajac wypowiedzi Twoje, Torreso i chyba 2 innych osob ktore mialy klopot z dolaczonymi do T300RS pedalami jest mi smutno ze placac badz co badz nie male pieniadze firma zwyczajnie sie nie postarala. Tak czy inaczej najpierw skatuje moja DFP a potem czas na przesiadke na T300RS. Jedyny problem to dostepnosc T3PA Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 4 Sierpień 2015 (edytowane) @magellan Firma chyba uznała, że wrzucają te pedały jako niezbędne minimum, aby po wyjęciu z pudełka gracz otrzymał działający zestaw. I myślę że przy przesiadce z DFP nie będziesz miał nic do zarzucenia tym pedalom... no chyba ze się popsują... Ale tutaj doświadczenie związane z reklamowaniem i otrzymaniem nowych jest chyba wszystkich pozytywne (szybki kontakt, szybka wysyłka nowych) Edytowane 4 Sierpień 2015 przez pela222 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 4 Sierpień 2015 Jedyny problem to dostepnosc T3PA Pro. W x-kom z tego co widzę są dostępne od ręki. Różnica 160zł do t3pa jest warta tej kwoty. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Sierpień 2015 W x-kom z tego co widzę są dostępne od ręki. Różnica 160zł do t3pa jest warta tej kwoty. Tak obczailem x-kom -> co prawda na zdjeciach jakos wygladaly zupelnie te jak te od T500RS, a chyba jakies tam male roznice sa? czy sie myle to sa te same pedaly co byly w T500RS? Problem nie mieszkam w PL kolejna wizyta w grudniu.... no ale przyznam ze cena i tak duzo lepsza nizli w Szwecji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 4 Sierpień 2015 Panowie dla chetnych sprzedam stelaz ;) http://www.ps3site.pl/forum/topic/82845-s-stela%C5%BC-z-kierownic%C4%85/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 4 Sierpień 2015 (edytowane) Tak obczailem x-kom -> co prawda na zdjeciach jakos wygladaly zupelnie te jak te od T500RS, a chyba jakies tam male roznice sa? czy sie myle to sa te same pedaly co byly w T500RS? To są te same pedały plus "conical rubber brake mod" Mega sprawa, load cell się chowa ;) Edytowane 4 Sierpień 2015 przez mataman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Sierpień 2015 Ten modzik hamulca jest również w zwykłych T3PA ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Sierpień 2015 no dobra to porownalem ceny T300 baza ciut taniej w Szwecji niz w x-kom to samo shifter. Ale T3PA-Pro jak tylko juz zakupie sama kierownice to zamowie w PL ktos mi to odbierze w ich punkcie i bedzie git. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 4 Sierpień 2015 (edytowane) Ten modzik hamulca jest również w zwykłych T3PA ;)Pierwsze słyszę żeby conical mod był w zwykłych t3pa?Mozesz podać link do strony gdzie można kupić ten mod do pedałow t3pa. Napewno mataman będzie zainteresowany;) ... A jak kosztuje mniej niż 160pln to by nie pisał że warto brać wersje pro Edytowane 4 Sierpień 2015 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Sierpień 2015 Pierwsze słyszę żeby conical mod był w zwykłych t3pa? Mozesz podać link do strony gdzie można kupić ten mod do pedałow t3pa. Napewno mataman będzie zainteresowany;) ... A jak kosztuje mniej niż 160pln to by nie pisał że warto brać wersje pro Proszę bardzo: http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t3pa-add http://www.x-kom.pl/p/244125-kierownica-thrustmaster-t3pa-pc-xboxone-ps3-ps4.html Jest w pudełeczku, tylko go trzeba sobie założyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 4 Sierpień 2015 @toreso Zwracam honor i dzięki za linki @mataman Chyba musisz się odezwać do thrustmaster i sobie ten mod zorganizować. O ile dobrze pamiętam to nie było tego kiedyś... A chyba dobrze pamiętam bo t3pa wyszły przed wersja pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 4 Sierpień 2015 (edytowane) Pierwsze słyszę żeby conical mod był w zwykłych t3pa? Mozesz podać link do strony gdzie można kupić ten mod do pedałow t3pa. Napewno mataman będzie zainteresowany;) ... A jak kosztuje mniej niż 160pln to by nie pisał że warto brać wersje pro Mod jest w obu wersjach t3pa i zawsze był. A dopłacić do Pro warto, nie z powodu moda tylko wykonania i pancerości ;) A chyba dobrze pamiętam bo t3pa wyszły przed wersja proAno wyszły, dlatego zmieniłem na pro jak były tylko dostępne. Edytowane 4 Sierpień 2015 przez mataman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Sierpień 2015 No właśnie, sam mod to jedno, a wykonanie całościowe to drugie. Kwestia tylko czy komuś zależy na lepszym wykonaniu i jest w stanie dopłacić trochę, sam się właśnie zastanawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 7 Sierpień 2015 Witam Dzisiej dotarła do mnie kierownica G29 + driving force shifter. Wszystko mam zamontowane na Wheel Stand Pro. Kierownica sprawuje sie naprawde dobrze, gdyby ktos sie zastanawiał nad zakupem to gorąco polecam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Sierpień 2015 Spisuje się dokładnie tak samo jak połowę tańsza G27 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 7 Sierpień 2015 (edytowane) Niestety G27 nie działa z ps4, dlatego wybrałem G29. Co do różnic to G29 jest cichsza a dodatkowy pnanel sterujący ułatwia rozgrywkę, Edytowane 7 Sierpień 2015 przez konio124 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 7 Sierpień 2015 (edytowane) Niestety G27 nie działa z ps4, dlatego wybrałem G29. Co do różnic to G29 jest cichsza a dodatkowy pnanel sterujący ułatwia rozgrywkę, Gdzie i za ile kupiles? Milego grania :) Edytowane 7 Sierpień 2015 przez MagEllan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 7 Sierpień 2015 Dzięki :) Kupiłem na stronie logitecha, niestety ceny tam mają trochę kosmiczne. Za kierownice zapłaciłem 1750zł + 260zł za shifter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 7 Sierpień 2015 (edytowane) Dzięki :) Kupiłem na stronie logitecha, niestety ceny tam mają trochę kosmiczne. Za kierownice zapłaciłem 1750zł + 260zł za shifter. Opisz jak się sprawuje w pCars-jak działa FF,czy nadal jest efekt stukania podczas nierówności,jak pedały itd itp... ps.Na żywo wygląda naprawdę fajnie-gratki zakupu. :thumbsup: Edytowane 7 Sierpień 2015 przez MrArt-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 7 Sierpień 2015 Dzięki :) Kupiłem na stronie logitecha, niestety ceny tam mają trochę kosmiczne. Za kierownice zapłaciłem 1750zł + 260zł za shifter. Hmmm i tak lepiej bo przelicznik maja dosc zlodziejski na szwedzkiej stronie sama kiera prawie 2K :P w lokalnych sklepach cena taka sama. Niestety kolo to nie jest maly wydatek i przyznam ze fakt is G29 nie ma officjalnie wsparcia dla PC troche mnie zniecheca - przy okazji dostales jakies stery do PC? Ciekaw jestem czy te od g920 dla xbone i PC zadzialaja. Sam juz bylem zdecydowany na T300RS i raczej ta decyzja raczej sie nie zmieni, niemniej zeby logitech poszedl po rozum do glowy sprzedawal i kolo i shifter i dodatkowo obnizyl ostro cene to mogli by na tym wiecej zyskac. Jak pisalem niechaj kazdy wybiera jak mu pasuje. Grunt ze masz kolo i mozesz cieszyc sie graniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio124 6 Napisano 7 Sierpień 2015 (edytowane) Opisz jak się sprawuje w pCars-jak działa FF,czy nadal jest efekt stukania podczas nierówności,jak pedały itd itp... ps.Na żywo wygląda naprawdę fajnie-gratki zakupu. :thumbsup: W pCars działa od razu po połaczeniu , nic nie trzeba konfigurować, odczucia z gry są świetne. Oczywiście nadal jest ten efekt stukania, Co do pedałów to tak samo jak w g27, jedyna różnica to pedał hamulca, jest o wiele twardszy (bardziej realistyczny) Praca kierownicy jest naprawdę cicha a dodatkowe przyciski bardzo ułatwiają nawigacje po menu (wszystko jest pod ręką) Niestety kolo to nie jest maly wydatek i przyznam ze fakt is G29 nie ma officjalnie wsparcia dla PC troche mnie zniecheca - przy okazji dostales jakies stery do PC? Ciekaw jestem czy te od g920 dla xbone i PC zadzialaja. Niestety nie dostałem płyty ze sterami ale z tego co widzę to są dostępne na oficjalnej stronie producenta. http://support.logitech.com/en_us/product/g29-driving-force Edytowane 7 Sierpień 2015 przez konio124 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 7 Sierpień 2015 A no czyli dokladnie takie samo zagranie jak ze stara poczciwa DFP, kurcze google najwyrazniej mnie oszukalo a sam na strone suportu logi nie wszedlem. dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 7 Sierpień 2015 (edytowane) A to jest bardzo dobra wiadomość http://mobile.thrustmaster.com/en_UK/press/599xx-evo-30-wheel-add-alcantara-editionthe-newest-addition-thrustmaster-racing-ecosystemNie widziałem tylko ile będzie kosztowało... No ale wreszcie 30cmEdit ==Juz znalazłem cenę... ;) Tutaj koniec dobrych wiadomości ;) €179 cena sugerowana ;( Edytowane 7 Sierpień 2015 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach