fryz 915 Napisano 11 Czerwiec 2015 O ile wiem to oficjalnie wspierana jest T80 a nie T100 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 11 Czerwiec 2015 A ja tu widzę tylko jedną dobrą rzecz. Wreszcie będzie jakaś porządna kierownica do X1, bo Thrumaster Italia to porażka. A na PS 4 to lepiej T500 kupić. Na X1 takiego wyboru nie ma. Druga kwestia to czy lepiej kupić na Ps4 czy X1 mając je obie-to jest dopiero chore. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 11 Czerwiec 2015 O ile wiem to oficjalnie wspierana jest T80 a nie T100 Zgadza sie na oficjalnej stronie nie ma nic o PS4 przy tym produkcie. http://www.thrustmaster.com/products/t100-force-feedback-racing-wheel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgadza sie na oficjalnej stronie nie ma nic o PS4 przy tym produkcie. http://www.thrustmaster.com/products/t100-force-feedback-racing-wheel Co za różnica , jedno i drugie to tandetna plastikowa zabawka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 11 Czerwiec 2015 No różnica jest taka, że jedna i druga tyle samo kosztuje choć tylko jedna ma FF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 11 Czerwiec 2015 mataman, miałeś może okazję testować tego fanateca? Mam wielką ochotę zakupić to koło ale jednak na forum pcars wiele jest postów o nieprawidłowej pracy kierownicy z ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 11 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja jeździłem fanatec csr Forza. Nie wiem jak to się ma do tej gt2/gt3. Moje wrażenia były mega pozytywne. Miałem bezpośrednie porównanie z g25 i różnica była znaczna na plus. Testowałem na ps3 w gt6. Super jest to ze można można ją konfigurować na poziomie softu kierownicy (niezależnie od gry). Dużo ustawień : martwa strefa, wrażenia ff dla różnych zdarzeń związanych z jazda, liniowosc ff etc itd. Edytowane 11 Czerwiec 2015 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 12 Czerwiec 2015 (edytowane) A ja tu widzę tylko jedną dobrą rzecz. Wreszcie będzie jakaś porządna kierownica do X1, bo Thrumaster Italia to porażka. A na PS 4 to lepiej T500 kupić. Na X1 takiego wyboru nie ma. Druga kwestia to czy lepiej kupić na Ps4 czy X1 mając je obie-to jest dopiero chore. Jest jeszcze Thrustmaster TX czyli identyczna kiera jak T300. mataman, miałeś może okazję testować tego fanateca? Mam wielką ochotę zakupić to koło ale jednak na forum pcars wiele jest postów o nieprawidłowej pracy kierownicy z ps4. Miałem okazję jedzie na niej w GT6. Jest bardzo zbliżona do T300 jeżeli chodzi o wrażenia z force feedback. Plus tak jak pisze pela, masa ustawień i drgania gdy załącza się ABS. Jest to generalnie dużo lepsze kółko niż G27. Edytowane 12 Czerwiec 2015 przez mataman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 12 Czerwiec 2015 (edytowane) mataman no ja właśnie o niej pisałem Tx to jest właśnie Ferrari Italia, która wizualnie różni się znacznie od T300 pomimo, że bebechy te same to niesmak pozostaje. I na X nic więcej nie ma bo ta od Mad Catz to kpina. Teraz przynajmniej będzie G29. Ja mam obie konsole i chyba wezmę na zime do X1 właśnie bo tam więcej jest samochodówek tym bardziej, że się wstrzymałem z kupnem Project Cars bo czekałem na jakąś dobrą kierownicę do X1. No ale jak kiedyś wyjdzie GT7 to co muszę drugą kierę kupić?! Ja pier....! Edytowane 12 Czerwiec 2015 przez wojcik_dan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 12 Czerwiec 2015 (edytowane) TX kiepskie samo koło to prawda, ale zawsze można kupić inne. A czy więcej samochodówek? Co kto lubi. Edytowane 12 Czerwiec 2015 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 17 Czerwiec 2015 Mam pytanie do posiadaczy T3PA. Czy w tych pedałach jest coś metalowego w środku czy to ten sam plastik jak przy stokowych pedałach do T300? Bo z tego co widziałem to tylko brake mod jest metalowy i nakładki pedałów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Czerwiec 2015 Cała konstrukcja na której opierają się pedały jest metalowa. Będę miał na sprzedaż t3pa pod koniec tygodnia, jakby co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 17 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja po 4 miesiącach czekania dostałem potwierdzenie i zapłaciłem za adapter CPX wiec wreszcie odkurze moje fanatec csr elite ;) Ps. W co zainwestowales mataman ze sprzedajesz t3pa? ... Czyżby club sport v3 hehe ;) Edytowane 17 Czerwiec 2015 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Czerwiec 2015 Nie no aż tak to nie :) Od T500 dorwałem w dobrej cenie, a zawsze chciałem sobie odwrócić przynajmniej gaz, więc trzeba było skorzystać ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 17 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja wreszcie przetestuje fanatec pedały z t300... Na ale pewnie Mr basher nim wyślę, nim dojdzie z USA to jeszcze z 3 tyg jak nic ;) Ja też liczę ze znajdę gdzieś 'inversion kit' bo też chciałbym spróbować odwróconych pedałow... No ale zobaczymy jak to będzie. Edytowane 17 Czerwiec 2015 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 17 Czerwiec 2015 No to ja wybiore T100. Teraz na dfp mam ten 240 i super jest. Nigdy wielki fanem ff nie bylem. Dodatkowo kasy nie mam... A t100 zawsze bedzie mozna sprzedac i kupic cos nowego co wyjdzie. Czy moge prosic kolegow co posiadaja t100 o fotki spodu kierownicy oraz rozmiarow... Musze sprawdzic czy moze krzeslo stand very pro da rade:) Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 17 Czerwiec 2015 Nie idź tym tokiem myślenia ze kupisz coś tanio i sprzedasz potem, te tanie kiery stoją na portalach aukcyjnych i nikt tego nie kupuje, bardziej w twoim przypadku weź na raty jeżeli jesteś zatwardzialym fanem, może i przepłacisz ciut odsetkami ale nie odczujesz tego tak bardzo...a podejrzewam ze że sam tak właśnie wezmę ale to we wrześniu gdzieś;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 18 Czerwiec 2015 To z tym sprzedawaniem to troche na wyrost powiedziane. Mam nadzieje ze bedzie ok. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Czerwiec 2015 Cena zachęcająca jak na T500. http://allegro.pl/thrustmaster-t500-rs-gran-turismo-6-edition-krakow-i5460636603.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 19 Czerwiec 2015 Raczej średnia, jeśli wziąć pod uwagę, że to powystawowa z gwarancją sklepową na 12 miesięcy, a nie thrustmastera na 24. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Czerwiec 2015 No rzeczywiście, to już trochę mniej korzystnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 19 Czerwiec 2015 (edytowane) Dokładnie, to tak jak kupić "nówkę" z salonu, który był wykorzystywany do jazd testowych - dziękuję, postoję :P Edytowane 19 Czerwiec 2015 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Czerwiec 2015 No właśnie, tylko nie rozumiem po co pisać takie bzdury że towar nowy ale powystawowy z drobnymi ryskami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 19 Czerwiec 2015 Spokojnie, jeszcze znajdzie się jeleń, co łyknie bez popity ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 19 Czerwiec 2015 reklama/zwiastun ?? Logitech G29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach