czacha79 900 Napisano 26 Październik 2014 Przegląda forum i przeglądam i nie widzę nigdzie tematu dot. Dragon Age .. nikt nie czeka na Inkwizycję? Bo że nikt się jej nie spodziewa to wiadomo :laugh: Polska premiera tego RPG już za niecały miesiąc, 20 listopada 2014. Wygląda świetnie, rozgrywka w znacznej mierze oparta na pierwszej części po tym jak 2'ka została ostro 'shejtowana'. Silnik FrostBite 3, dostępna będzie opcja co-op, ale nie dotyczy ona wątku fabularnego. Będzie fajny umilacz czasu zanim wyjdzie Wiedźmin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 26 Październik 2014 Ja czekam :D Ale premiera w listopad? Trochę tego za dużo będzie na raz :D W 2 poprzednie części grałem na X'ie i nie mogę się doczekać również tej cześci. Jedynka była mega, z dwójką gorzej, ale grać się grało. Plus ten co-op ;) Nic tylko się cieszyć, ale czy wezmę na premierę? Chyba będę zmuszony poczekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 26 Październik 2014 No właśnie jest mały problem z tym listopadem, w ciągu tygodnia wychodzą 4 gry które chcę mieć. W serie Dragon Age nie grałem, ale brakuje mi na PS4 fajnego RPG, gry która by mnie wciągnęła na wiele godzin .. Na tym filmiku przeszkadza mi troche rozmiar postaci na ekranie, strasznie dużo zasłania, ale na YT są filmy z bardziej oddaloną kamerą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 26 Październik 2014 W którymś z gameplayów widziałem, że można sobie kamerę ustawić "pod siebie", ale nie dam sobie ręki uciąć, ponieważ dosyć dużo tego obejrzałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 26 Październik 2014 Boże,oby tylko dorównała pierwszej części :yes: .Wciągnąłem się niemiłosiernie w pierwszą część,klimat,opowieść,dubbing. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) http://www.ps3site.pl/forum/topic/74537-dragon-age-ill-inquisition/ Edytowane 26 Październik 2014 przez Madrok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 26 Październik 2014 koledze chodziło o temat tej gry na PS4 zapewne. Ja również czekam z wypiekami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 26 Październik 2014 http://www.ps3site.pl/forum/topic/74537-dragon-age-ill-inquisition/ Tyle ze tu jest dzial o PS4, wiec tamten watek jest od czapy w tym kontekscie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) Czekam, preorder w PSS już zrobiony. Oby dorównało jedynce, która była świetna. Też mnie zastanawiało czemu nie ma tematu. Edytowane 26 Październik 2014 przez Turin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Październik 2014 hehe preorder złożony razem z preorderem na AC:U. Brak tematu - ale przeoczenie :D Jedynka i dwójka zplatynowana. Cokolwiek dadzą to "zmęczę" ale liczę na coś więcej niż 3 dungeony powtarzane w kółko od różnej strony i z nowymi otwartymi drzwiami jak to było w DA2. Ciekaw jestem trofeów ... chyba przyznacie że niektóre były pokręcone i bardzo ograniczające swobodę rozgrywki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 29 Październik 2014 ... dostępna będzie opcja co-op, ale nie dotyczy ona wątku fabularnego. Będzie fajny umilacz czasu zanim wyjdzie Wiedźmin. W jakim sensie opcja coop nie bedzie dotyczyć wątku fabularnego?? Jakoś mi się spodobała całość zaprezentowana na gameplay'ach i na pewno kupię bo jakby inaczej. Walenie smoka toporem prosto w caban, to jest to czego mi trzeba w zimowe wieczory przy dźwiękach kominka (puszczonego z telefonu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 30 Październik 2014 W jakim sensie opcja coop nie bedzie dotyczyć wątku fabularnego?? To znaczy ze grajac w kampanie nie mozesz grac z innymi graczami. Co-op ma byc mozliwy w konkretnych lokacjach, cos a'la dungeons (lochy). Tak przynajmniej powiedzieli ludzie z IGN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 30 Październik 2014 A ja sie tak jarałem, że można będzie wspólnie w 4 osoby przechodzić grę, taka wizja była piękna :( Odebrali mi sporo szczęścia z tego powodu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 30 Październik 2014 Co-op będzie przypominać tego z Mass Effect 3 - czyli jakaś lokacja i pre-definiowane postaci. Jeśli będzie odpowiednio rozbudowane to może być ciekawie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Mam nadzieję że będzie ciekawie :) bo już moje zainteresowanie tyci spadło przez ten coop :P Edytowane 30 Październik 2014 przez MyriuR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 4 Listopad 2014 Powiem wam , ze przekonuje sie do tej gry z kazdym obejrzanym materialem a w glowie zapala sie swiatelko nadziei na udany RPG. Na tyle udany zeby zapelnic czas do wydania Wiedzmina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Powiem wam , ze przekonuje sie do tej gry z kazdym obejrzanym materialem a w glowie zapala sie swiatelko nadziei na udany RPG. Na tyle udany zeby zapelnic czas do wydania Wiedzmina :D http://youtu.be/G6widVxJOpc Jest dobrze, czekam na ten tytuł i nakręcam się sam :D tak jak mówisz, idealny tytuł na przetarcie drogi Wieskowi :) Edytowane 4 Listopad 2014 przez MyriuR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Co prawda z X Boxa ale i tak warto... AngryJoe Dragon Age: Inquisition - Impressions: http://youtu.be/4VCJfuY142I Edytowane 6 Listopad 2014 przez Kenet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Wychodzi na to , ze jednak dostaniemy dobra , moze nawet bardzo dobra gre. Fajnie rozwiazany system taktyczny , w pozniejszych etapach gry bedzie zapewne bardzo pomocny przy planowaniu eksterminacji wszelkiego plugastwa. Musze sie przyznac , ze sie "podjaralem" Edytowane 6 Listopad 2014 przez saintgb1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Listopad 2014 Mam tylko nadzieję że nie będzie trofeów typu: Przejdź grę 15 razy Wybierz jeden jedyny schemat rozmowy aby aktywować dany event który na samym początku możesz już zepsuć co w rezultacie musisz zrobić dokładnie z poradnikiem albo zabraknie ci kasy, zasobów lub danej postaci do odblokowania eventu ... Poliż każda ścianę 3 razy bo może na niej być grzyb a nie musi a jest niezbędny na samym końcu gry w danym etapie walki z bonusowym bossem. ... ... ... ...ale po mimo wszystko mam platynki w poprzednich częściach. Wtedy jeszcze mi się "chciało". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 6 Listopad 2014 Zapomniales dodac daj sie przeleciec napalonemu pedzio elfowi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Listopad 2014 Aaa to już wymazałem z pamięci. Opcje "zaskocz mnie" też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Listopad 2014 1:30h gameplayu z multi http://www.twitch.tv/bioware/c/5445932 Wysiadlem po 15 minutach, wyglada strasznie nudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 7 Listopad 2014 Zapomniales dodac daj sie przeleciec napalonemu pedzio elfowi Nie bierz tego do siebie ale z regoly zapamietujemy rzeczy , ktore nam sie dobrze kojarza a zle wpomnienia wyrzucamy z pamieci :D:P Bansai mutli moze nie wyglada zbyt ciekawie , ale wszak to tylko "dodatek" do singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 10 Listopad 2014 Dragon keep bedzie ponoc we wtorek mial polska wersje jezykowa. Swoja droga wiadomo cos o napisach pl na cala europe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach