wili23 258 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Jak dlugo rosna rosliny w ogrodzie? Edytowane 28 Listopad 2014 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 29 Listopad 2014 Kurde pabowie z tymi odlamkami jest masakra w zakazanej oazie... Ten obszar jest tak wielopoziomowy ze na prawde trzeba sie nameczyc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 29 Listopad 2014 Kurde pabowie z tymi odlamkami jest masakra w zakazanej oazie... Ten obszar jest tak wielopoziomowy ze na prawde trzeba sie nameczyc:)I tak Ci nie wystarczą te wszystkie odłamki do otwarcia wszystkich drzwi w świątyni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 29 Listopad 2014 Naprawdę dobra recka AJ: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 29 Listopad 2014 (edytowane) Chłopaki jeszcze ostatnie na dzisiaj strategiczne pytanie i kończę dziś zawracać wam tyłek, jako że jadę ziomkiem z tarczą i mieczem to skąd mam wiedzieć przy wytwarzaniu przedmiotów czy np. miecz który chcę wykuć nie jest dwuręczny (jak latam z dwuręcznym to nie mogę korzystać ze specjalnych kombo do tarczy) Na jednoręczną broń masz osobną ikonkę. Dwuręczna ma w ikonce znak topora, mimo że są tam też młoty i miecze. Także druga ikonka od lewej powinna mieć tylko bronie jednoręczne i właśnie z niej powinieneś korzystać. Edytowane 29 Listopad 2014 przez anarom 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 29 Listopad 2014 Czy na poziomie średnim trzeba się troszkę pomęczyć czy rambo mode on?Bo zaczynam DA i nie wiem jaki wziąć poziom,nie chcę katować jednej walki 3 dni bo mam dużo innych gier do ogrania więc nie wiem czy trudny nie będzie przesadzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 29 Listopad 2014 Przy smokach trzeba sie troche pomeczyc reszta obleci . :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 29 Listopad 2014 Myślę, że średni poziom będzie dobry. Co prawda dopiero godzin gry i 6lvl i ciągle na Zaziemiu ale są szczeliny gdzie mnie na 2 strzały biorą także jak chcesz się dobrze bawić a nie wkurzać to weź średni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 29 Listopad 2014 Czy na poziomie średnim trzeba się troszkę pomęczyć czy rambo mode on?Bo zaczynam DA i nie wiem jaki wziąć poziom,nie chcę katować jednej walki 3 dni bo mam dużo innych gier do ogrania więc nie wiem czy trudny nie będzie przesadzony. Widze , ze kolega chce sie przebiec po mapach Dragon Age , w takim razie najlepiej na latwym poziomie grac , ja na hardzie czasem strasznie sie mecze. Jak tu czytam , ze ktos ma juz 28 czy tez wyzszy level to sie zastanawiam kiedy ja do niego dobije , gram od premiery po godzince moze czsem troszke dluzej i mam dopiero 8 level Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 29 Listopad 2014 Ta gra nie przestaje mnie zaskakiwać, napiszę tylko tyle - szmaragdowe mogiły i Villa Maurel. Po co ja to kupiłem przecież trzeba jakoś iść spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 29 Listopad 2014 Widze , ze kolega chce sie przebiec po mapach Dragon Age , w takim razie najlepiej na latwym poziomie grac , ja na hardzie czasem strasznie sie mecze. Jak tu czytam , ze ktos ma juz 28 czy tez wyzszy level to sie zastanawiam kiedy ja do niego dobije , gram od premiery po godzince moze czsem troszke dluzej i mam dopiero 8 level Nie brałem łatwego pod uwagę tylko średni lub trudny,przebiec to się mogę po piwo do sklepu ewentualnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kahlan 0 Napisano 30 Listopad 2014 Witam wszystkich, Mam pytanie odnośnie trofeum "Inkwizytor", czy trzeba przejść całą grę od począdku do końca na koszmarnym poziomie trudności, czy tylko ostateczną rozgrywkę? Bo mam już serdecznie dość :) idzie jak po grudzie... Zazdroszczę Wam wyższych poziomów u mnie dopiero 8 , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Listopad 2014 A nie łatwiej po prostu expić ? Sam w DA:I jeszcze nie grałem ale erpegi to najłatwiejszy rodzaj gier w których można przeskoczyć poziom trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Listopad 2014 Witam wszystkich, Mam pytanie odnośnie trofeum "Inkwizytor", czy trzeba przejść całą grę od począdku do końca na koszmarnym poziomie trudności, czy tylko ostateczną rozgrywkę? Bo mam już serdecznie dość :) idzie jak po grudzie... Zazdroszczę Wam wyższych poziomów u mnie dopiero 8 , pozdrawiam Od początku do końca. Trace, tutaj expienie wcale nie jest takie proste. Mobki się nie respią w nieskończoność. Trzeba łazić, czytać, zbierać kombinować :P Jednym słowem trzeba się tutaj napracować na poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 30 Listopad 2014 25 lv to max i żeby go osiągnąć trzeba zmaksować dosłownie wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 30 Listopad 2014 Dodatkowym utrudnieniem jest blokada lvl, gdzie ponizej 3 poziomow w dol za ubicie potwora nie ma expa. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 30 Listopad 2014 Przeszedl juz ktos DA? Gre mozna przejsc na jakies 2 sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kahlan 0 Napisano 30 Listopad 2014 Od początku do końca. Trace, tutaj expienie wcale nie jest takie proste. Mobki się nie respią w nieskończoność. Trzeba łazić, czytać, zbierać kombinować :P Jednym słowem trzeba się tutaj napracować na poziom. SephiroT, dziękuję za odpowiedź i idę się trochę poużerać... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 30 Listopad 2014 Przeszedl juz ktos DA? Gre mozna przejsc na jakies 2 sposoby? 80 h i wciąż sporo do roboty myślę, że na 100 przejdę. Tak twoje wybory będą miały wpływ na różne wydarzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 30 Listopad 2014 Przeszedl juz ktos DA? Gre mozna przejsc na jakies 2 sposoby? 52 h mi zajęło przejście na średnim poziomie , w moim przypadku końcówka byla bez mega twistów ale jak najbardziej sycąca super giera , ale 3 ostanie miejscówki "przebiegłem" heh :) przyznaje , gra jest ogromna i spokojnie można spędzić pewnie i 150 h :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 30 Listopad 2014 Zdarza wam się czasem zawieszanie się dialogu albo zanik dźwięku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 30 Listopad 2014 U mnie też to normalka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 30 Listopad 2014 Zdarza wam się czasem zawieszanie się dialogu albo zanik dźwięku? Mam 20h na liczniku i raz mi wykrzaczył dźwięk na kilka minut. Natomiast dzisiaj podczas walki wywalił mi błąd aplikacji. Nic szczególnego, tak to bywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 30 Listopad 2014 Tak zdarza się nawet na X1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 30 Listopad 2014 Zanik dźwięku naprawia wejście do menu kołowego poprzez naciśnięcie przycisku options i powrót kółkiem do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach