Radzio19871 0 Napisano 20 Grudzień 2014 Skoro tam jest to powinna być zaznaczona na mapie czyż nie? Nie mam żadnej ikonki ale ok, zerkne. Tobie chodzi o typowy balkon czy piętro? Tak jak Cole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 20 Grudzień 2014 Pytanko do tych co romansowali z Żelaznym Bykiem. Zrobiłem chyba wszystko co trzeba było, rozmowy itd. Zabiłem z nim smoka i w imię miłości zrobiłem naszyjnik ze smoczego zęba i mu go dałem. Przy wszystkich przyznałem się do związku z Bykiem i ... Trofik nie wpadł. Coś mi się glitchowało czy jeszcze coś mnie czeka ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) Najłatwiej chyba z Jozefina zaromansić.. Ale ja bym chciał z Kassandra :( Edytowane 21 Grudzień 2014 przez MyriuR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 21 Grudzień 2014 Najłatwiej podobno z Dorianem ale jak wszyscy wiedzą jest wybredny i moja Khaleesi mu się nie podoba, on woli chłopców :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) He, zobaczę bo na razie z Kassandra coś nie idzie jak trzeba :) z Jozefina już sie cmokalem ale wczytałem bo wole Kassandre :) Edytowane 21 Grudzień 2014 przez MyriuR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) Pytanko do tych co romansowali z Żelaznym Bykiem. Zrobiłem chyba wszystko co trzeba było, rozmowy itd. Zabiłem z nim smoka i w imię miłości zrobiłem naszyjnik ze smoczego zęba i mu go dałem. Przy wszystkich przyznałem się do związku z Bykiem i ... Trofik nie wpadł. Coś mi się glitchowało czy jeszcze coś mnie czeka ??? Miałem dokładnie to samo. Myślałem że mam jakiś błąd. Okazało się że z tym ząbkiem to nie jest ostatnia scenka. Wróciłem do niego po dłuższym czasie i dociągnąłem nasz związek do końca ;) Zerknij co cię jeszcze czeka :) Edytowane 21 Grudzień 2014 przez anarom 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 21 Grudzień 2014 Odpowie ktoś na moje pytanka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 21 Grudzień 2014 Pytanie. Mam KE na 12 lvl i chciałbym spróbować pokonać jakiegoś smoka. Możecie poradzić, którego najlepiej na pierwszy ogień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 21 Grudzień 2014 Pierwszego, na zaziemiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 21 Grudzień 2014 Ja odpuszczam na kilka dni Dragon Age, kupilem se pod choinke zestaw Lego Technics .. moze nie ma fabuly, ale frajda wieksza niz z grania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 21 Grudzień 2014 Ja odpuszczam na kilka dni Dragon Age, kupilem se pod choinke zestaw Lego Technics .. moze nie ma fabuly, ale frajda wieksza niz z grania :DA co konkretnie kupiłeś?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 21 Grudzień 2014 Ja odpuszczam na kilka dni Dragon Age, kupilem se pod choinke zestaw Lego Technics .. moze nie ma fabuly, ale frajda wieksza niz z grania :D No i dobrze. Święta nie są od grania, poukładaj Technicsy z żoną czy z rodziną - po to właśnie święta są :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 21 Grudzień 2014 Tak se dumam, ze gdyby Dragon Age mial opcje co-op w kampanii i przy zwiedzaniu swiata, to byl by niesamowicie niesamowita gra od ktorej ciezko bylo by mnie odciagnac. A tak .. :D PS. 9398 PS2. Przepraszam za offtop, juz go koncze :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 21 Grudzień 2014 Pytanie. Mam KE na 12 lvl i chciałbym spróbować pokonać jakiegoś smoka. Możecie poradzić, którego najlepiej na pierwszy ogień. Dla mnie ten z Crestwood jest najprostszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) Gdzie jest punkt widokowy z 2 odłamkami na Syczących Pustkowiach? Brakuje mi tych 2 ostatnich, żeby w Oazie ostatnie drzwi otworzyć, łażę, szukam i za cholerę... OK, MAM Edytowane 21 Grudzień 2014 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 21 Grudzień 2014 Nie wiem czy wszystkie tutaj widać, ale może ci to pomoże. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 21 Grudzień 2014 (edytowane) Na tym filmiku jest ukazana chyba najefektywniejsza taktyka na smoki. Sam korzystam także polecam. Edytowane 21 Grudzień 2014 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 21 Grudzień 2014 Na tym filmiku jest ukazana chyba najefektywniejsza taktyka na smoki. Sam korzystam także polecam. Im dłużej jest ta gra,tym bardziej ktoś wymyśla coraz lepsze pomysły.Szkoda że Ci co grali na premiere,musieli sami wszystko szukać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diodaq 5 Napisano 21 Grudzień 2014 Pytanie. Mam KE na 12 lvl i chciałbym spróbować pokonać jakiegoś smoka. Możecie poradzić, którego najlepiej na pierwszy ogień.Tego na Zachodnim podejsciu lub Crestwood, sa o wiele latwiejsze niz smok na Zaziemiu. Na Szmaragdowych Mogilach jest rowniez latwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 21 Grudzień 2014 Na tym filmiku jest ukazana chyba najefektywniejsza taktyka na smoki. Sam korzystam także polecam. Aż mnie zatkało. Podziwiam ludzi za tak głęboką rozkminke nad skillami i taktykami w grze. Ja zabiłem dopiero 3 smoki i z każdym było wyzwanie a ten tutaj zaszalał aż mi szczena opadła. Spróbuję dzisiaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 21 Grudzień 2014 Tak se dumam, ze gdyby Dragon Age mial opcje co-op w kampanii i przy zwiedzaniu swiata, to byl by niesamowicie niesamowita gra od ktorej ciezko bylo by mnie odciagnac. A tak .. :D PS. 9398 PS2. Przepraszam za offtop, juz go koncze :) Droga taka zabawka :) Ja smoki zaatakuje po skończeniu fabuły. Ogólnie wiadomo, producent gry chciał żeby było to super dla jednego gracza, ale co mu szkodzilo wrzucić cooperacje i żebyśmy stworzyli z kolegami wspólnie Inkwizycje skoro i tak musimy liczyć się ze zdaniami innych SI członków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 22 Grudzień 2014 Platyna wbita! To było świetnie spędzone 105 godzin z Inkwizycją. Dawno żadna gra mnie tak nie zassała że aż porobiłem wszystkie questy poboczne :) W moim osobistym rankingu gra dostaje Game Of The Year. Gdyby jeszcze była możliwość przechodzenia gry w kooperacji z kolegami to już nic więcej by mi nie było potrzebne do szczęścia. Wyobraźcie sobie taką walkę ze smokiem w czterech... To było by Epickie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 22 Grudzień 2014 Wyobraźcie sobie taką walkę ze smokiem w czterech... To było by Epickie! Albo i głupie,gdyby jakiś dzeciak wszedł i jaja sobie robił :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 22 Grudzień 2014 (edytowane) Platyna wbita! To było świetnie spędzone 105 godzin z Inkwizycją. Dawno żadna gra mnie tak nie zassała że aż porobiłem wszystkie questy poboczne :) W moim osobistym rankingu gra dostaje Game Of The Year. Gdyby jeszcze była możliwość przechodzenia gry w kooperacji z kolegami to już nic więcej by mi nie było potrzebne do szczęścia. Wyobraźcie sobie taką walkę ze smokiem w czterech... To było by Epickie! Dla mnie mutli w grach, to tylko kooperacja. A jakieś odpieranie fal i inne tego typu pierdy, raczej mnie nie kręcą. Także platynka wbita i koniec przygody. Zabawa była przednia :). Edytowane 22 Grudzień 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 22 Grudzień 2014 Mam pytanie czy można łącłączę jakiś sposób klasy? Przykładowo gram lucznikiem , jest jakaś możliwość żeby można się było szybko na Double Daggers przełączyć w trakcie walki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach