Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Nuketown wkrótce dodadzą dla wszystkich więc...

Ja myślę, że przy pierwszym DLC wpadnie za friko :biggrin:

Aż się nie mogę doczekać żeby kasę wywalić na DLC po zajebistym weekendowym lagowaniu itp.... :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie miałem problemów żadnych :-P Mecze zamiast wyszukać w kilka sekund wyszukiwało mi kilkanaście.

Nuk3town mają dać w Styczniu dla EU.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, graliśmy wczoraj w 4 potem w 3 tdm i wszystko pykło. Co do sizonpasa to się zastanawiam bo 209 nie zapłacę a w marcu się prawdopodobnie przenoszę na uncharted 4 lub the division. Kupię 1 dlc ewentualnie sizonpasa jak będzie tańsza opcja

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra życia jak jeszcze nigdy w tym wcieleniu, a tutaj pod koniec zostało zerwane połączenie z hostem. F U Korpo! Grane dzisiaj w nocy przed 3.

60ed40768dd686648f981ec31fab3e05.jpg

Dla takiego wydarzenia po raz pierwszy użyłem ShareFactory ;-) Pozdro 600

https://youtu.be/SzjVqiZaJp8

Edytowane przez Wszebor
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jakas spora aktualizacja byla. Z pierwszych zmian ktore zauwazylem to opcja szybkiego dolaczania do znajomych z poziomu menu trybu multiplayer :)

Doszly 3 dodatkowe bronie specjalne do odblokowania na czarnym rynku:

- klucz francuski 

- kastety

- nóż motylkowy

Czarny rynek zostal wzbogacony o 2 opcje

- ostatnio pozskane (25 przedmiotow)

- spal duplikaty (fajna opcja, dzieki niej odzyskalem kilkadziesiat kluczy)

Kostumizacja ikonek prestizu

- podobno przy odblokowaniu prestizu mozna zmienic ikonke na dowolna (nie sprawdzilem)

Lista pozostalych zmian (http://www.modernwar.pl/nowy-fix-przynosi-tuning-uzbrojenia-w-call-of-duty-black-ops-3-3679.html)

Weapons

Submachine Guns

Kuda

Increased ability to control recoil.

VMP

Time increased when aiming down sights.
Hip fire spread increased.

Weevil

Vesper

Reduced lethal range.

Razorback

Increased lethal range.

Assault Rifles

KN-44

XR-2

Movement speed reduced.

HVK-30

ICR-1

Hip fire spread reduced.
Fixed an issue with the reload animation when a certain magazine was equipped.

Man-O-War * Increased ability to control recoil.

M8A7

Fire rate reduced.

Shotguns

KRM-262

Removed 3-hit kill. Now guaranteed at 2-hits.

205 Brecci

Increased lethal range.

Haymaker 12

Increased lethal range.

Light Machine Guns

Dingo

Movement speed increased.

48 Dredge

Fire rate reduced.

Pistols

MR6

RK5

Reduced lethal range.

L-CAR 9

Reduced damage.
Reduced lethal range.
Hip fire spread increased.

Scorestreaks

HC-XD

Explosive damage increased

Dart

Explosive damage increased for collision explosions
Handling tuning
Minimum speed slightly reduced
Fixed an issue where the Dart was not locking onto enemy players

Talon

AI controlled damage slightly increased

Mothership

Increased number of missiles required to destroy by 2
Owner turret explosive bullet damage increased
Owner rocket turret projectile speed increased

Hellstorm

Cluster bomb explosive damage increased

Rolling Thunder

Explosive radius per drone increased
Explosive damage per drone increased
Added 4 pairs of drones
Health per drone increased

Cerberus

Increased missiles required to destroy by 1
Increased EMP Grenades required to destroy by 1

G.I. Unit

Increased number of War Machine hits required to destroy
Slightly increased duration
Slightly decreased time stunned when hit by EMP Grenade

UAV

Increased base health

CUAV

Increased base health

Wraith

Increased base health
Fixed an issue where the Flak Drone would not intercept incoming missiles

R.A.P.S

Increased number or missiles required to destroy Deploy Ship by 1
Increased health per drone
Explosive damage per drone increased

Lightning Strike

Reduced the time between target selection and payload delivery

Edytowane przez bany1987
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie gra po patchu totalnie nie grywalna... Zrobiła się wielka kamperiada...

Wysłane z Meizu M2

@kill

Już popierdzielaja ;))

#edit

W BO3 mamy UWAGA! 1000 leveli - wymog; wbic Master prestige i wbijać dalej ;) znaczki z poprzednich gier mamy kolejno po 100lvl, 200 itd ;l

Edytowane przez One™

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale z Was marudy...

co z tego, że będą popierdzielać z shotgunami ?:)   to te same marudzenie co o kamperów... jak jesteś dobry, albo chociaż w miarę ogarniasz grę, żaden "shotgun man" nie jest Ci straszny, a co dopiero taki kamper... który co najwyżej może zabić Cię raz, bo jest aż nadto przewidywalny. Swoją drogą gra shotgunem i kampienie ma jeden wspólny mianownik, trzeba być w tym na prawdę dobrym i lubić taki styl gry.

@Wszebor   bardzo ładny wynik.  to jest jedyna odsłona COD'a w którą póki co lamiłem, ale miałem pożyczonego tylko na jeden dzień, a z konsolą PS4 styczność od tygodnia... Jak dorobie się własnej konsoli i COD'a to na pewno spotkamy się gdzieś na serwerach :)

Pozdrawiam

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi Shotgunami chodzi o to, że przed patchem były wystarczająco dobre, a teraz jeszcze buffa dostały. Inaczej mówiąc, teraz jest potrzebny mniejszy skill by z nich korzystać i być dobrym. I prawdą jest, że więcej osób z nimi będzie latać, bo już lata.

W tej grze Kamperem jest każdy. Ustaniesz na 3s przy skrzyni (headglitch) i zabijesz typa i automatycznie stajesz się kamperem. A jak kogoś usłyszymy i zamiast jak zjeb biec do gościa, spokojnie na niego poczekasz. O stary, wtedy to już kamperem jest się na maxa. Leżenie na ziemi to z automatu kamper. Jedynie co można zrobić, by nie być nazywany kamperem, to trzeba biegać jak głupi i nie używać żadnych osłon. W ogóle wyłączyć myślenie.

Co do mojej opinii o patchu, to powiem tyle. Po raz kolejny trzeba na nowo się uczyć grać brońmi i odkrywać która jest dla siebie najlepsza. Dziwne jest, że jakaś broń dostaje buffa, a gra się nią gorzej niż przed patchem.

Edytowane przez Wszebor
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no wszebor z tymi kamperami to trochę nie masz racji. Jak na chwi przestaniesz to ok ale są gracze którzy przez większą część meczu leżą w jednym miejscu i caluje w wyjście albo stoją gdzieś w kącie. Osobiście też nie zawsze biegam. Raczej dostosowuje styl gry do przeciwników jak są słabsi to biegam bo najwięcej ubije a jak lepsi to ostrożniej z oslonami ale zawsze staram się przemieszczać.

D5503@Tapatalk

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wszebora raczej nogi też nie zabolały od biegania :) bardziej od kręcenia się w jednym miejscu. I właśnie ten filmik pięknie pokazuję sedno sprawy gdzie zaczyna się kamperka lub nie i co można nazwać nią, czy leżenie nie ruchomo,stanie w oknie, w rogu czy w przejściu?

Podejrzewam że, jakby ten filmik  nie dotyczył naszego kolegi z forum to by się już posypały gromy jaki to nie kamper ........... .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś nie umie grać biegając jak kot z pęcherzem, to bronienie jakiejś newralgicznej strefy do której wszyscy lecą jest najlepszą strategią. Pytanie czy to podchodzi pod kamperkę czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamper to pojęcie względne i temat rzeka. Zobaczcie sobie na youtubie jak powinien grać dobry kamper...(tak tak jest takie coś jak dobry kamper). Jak musi dobrze znać mapke, dobrze grać chociażby taką snajperką, dobrze operować nagrodami za serie punktów,tu postawić działko, tu postawić strażnika, tam i tam rozłożyć miny i najlepiej jeszcze wyłączyć HUD'a przeciwnikowi i wiele wiele innych. To jest kamper w dobrym tego słowa znaczeniu.... Spróbuj wziąć snajperke, położyć się w jednym miejscu i zobaczysz co Ci to da... obstawiam, że nic, bo albo położysz się w złym miejscu i przez całą rozgrywke zabijesz jednego gracza albo dostaniesz kose w plecy.  "Gracz" o ile można go tak nazwać, który położy się w jednym miejscu na dodatek w złym miejscu, 5 minut czeka aż ktoś mu wybiegnie przed celownik to nie żaden kamper tylko zwykły noob i tyle. Jednostrzałowieć, który nie jest Ci w stanie zrobić żadnej krzywdy, bo dobrze wiesz, gdzie stoji i  na co czeka :) A jeśli taki ktoś skończy mecz z najlepszym wynikiem ze wszystkich tzn, że grał z jeszcze większymi noobami od siebie i tyle.

Ja osobiście nie praktykuje kamperstwa, ale też nic do tego nie mam jeśli widze, że ktoś jest w tym obeznany.

Podsumowując dla mnie kamperstwo to styl gry, niekoniecznie zły, ale trzeba być w tym dobry, bo nie kończy się na staniu w jednym miejscu z bronią i nic poza tym. Nie mylcie kampera ze zwykłym noobem :D

pis joł :thanks:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś nie umie grać biegając jak kot z pęcherzem, to bronienie jakiejś newralgicznej strefy do której wszyscy lecą jest najlepszą strategią. Pytanie czy to podchodzi pod kamperkę czy nie?

To może inaczej bo każdy styl gry jest jakąś tam strategią,taktyką obraną przez gracza to zadajmy sobie pytanie czy kampowanie jest czymś złym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamper, kamper i jeszcze raz kamper każdy gra jak chce nie ma wyraźnych zasad na serwerach. Ważna jest zabawa każdy z nas kampi, itp. Denerwuje nas jak ktoś nas ubije z ukrycia, najlepsze chyba by były mapy pustynia jedna palma i tyle, wtedy byłby żale że nie ma się gdzie ukryć. Tak źle i tak nie dobrze

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam już w którym to było CoD na pc, ale na dedykach było tak jak dłużej stałeś w jednym miejscu to ginąłeś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamper to pojęcie względne i temat rzeka. Zobaczcie sobie na youtubie jak powinien grać dobry kamper...(tak tak jest takie coś jak dobry kamper). Jak musi dobrze znać mapke, dobrze grać chociażby taką snajperką, dobrze operować nagrodami za serie punktów,tu postawić działko, tu postawić strażnika, tam i tam rozłożyć miny i najlepiej jeszcze wyłączyć HUD'a przeciwnikowi i wiele wiele innych. To jest kamper w dobrym tego słowa znaczeniu.... Spróbuj wziąć snajperke, położyć się w jednym miejscu i zobaczysz co Ci to da... obstawiam, że nic, bo albo położysz się w złym miejscu i przez całą rozgrywke zabijesz jednego gracza albo dostaniesz kose w plecy. "Gracz" o ile można go tak nazwać, który położy się w jednym miejscu na dodatek w złym miejscu, 5 minut czeka aż ktoś mu wybiegnie przed celownik to nie żaden kamper tylko zwykły noob i tyle. Jednostrzałowieć, który nie jest Ci w stanie zrobić żadnej krzywdy, bo dobrze wiesz, gdzie stoji i na co czeka :) A jeśli taki ktoś skończy mecz z najlepszym wynikiem ze wszystkich tzn, że grał z jeszcze większymi noobami od siebie i tyle.

Ja osobiście nie praktykuje kamperstwa, ale też nic do tego nie mam jeśli widze, że ktoś jest w tym obeznany.

Podsumowując dla mnie kamperstwo to styl gry, niekoniecznie zły, ale trzeba być w tym dobry, bo nie kończy się na staniu w jednym miejscu z bronią i nic poza tym. Nie mylcie kampera ze zwykłym noobem :D

pis joł :thanks:

Wiesz grassek nie koniecznie potrzebny jest skill żeby się położyć za zasłoną kilkanaście metrów obok wyjścia gdzie wyjscie jest nie na w prost tylko pod małym kątem i naciskać R2 jak się zobaczy jakiś ruch. I racja że zajdę goscia od tyłu albo ubije w inny sposób po czym on znowu pójdzie w to samo miejsce i robi to samo i ma ratio na plus bo bardzo wielu graczy się na to nabiera albo dochodzą nowi nieswiadomi. Szczerze to mam gdzieś statystyki ale jak gine w taki sposób to się po prostu denerwuje.

D5503@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz grassek nie koniecznie potrzebny jest skill żeby się położyć za zasłoną kilkanaście metrów obok wyjścia gdzie wyjscie jest nie na w prost tylko pod małym kątem i naciskać R2 jak się zobaczy jakiś ruch. I racja że zajdę goscia od tyłu albo ubije w inny sposób po czym on znowu pójdzie w to samo miejsce i robi to samo i ma ratio na plus bo bardzo wielu graczy się na to nabiera albo dochodzą nowi nieswiadomi. Szczerze to mam gdzieś statystyki ale jak gine w taki sposób to się po prostu denerwuje.

D5503@Tapatalk

Nie ma czym się denerwować . Nie da się być noobem i mieć ratio na plus nawet kampiąc.

Zastanawiające jest natomiast to, że ty uważasz se za lepszego gracza od takiego "kampera" a jeszcze nie poznałeś miejsc gdzie można dostać kulkę od tych niby noobów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma czym się denerwować . Nie da się być noobem i mieć ratio na plus nawet kampiąc.

Zastanawiające jest natomiast to, że ty uważasz se za lepszego gracza od takiego "kampera" a jeszcze nie poznałeś miejsc gdzie można dostać kulkę od tych niby noobów ;)

Nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy, nic takiego nie pisałem ale nie przecze że gardze takim stylem gry jak opisałem powyżej. A odnośnie miejsc gdzie ludzie kampia to się ich cały czas uczę bo jest ich trochę i ciężko na wszystkie uważać podczas wymiany ognia np.

D5503@Tapatalk

Edytowane przez bany1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie kampą nie jest to co robiłem przez połowę filmiku. Broniłem bardzo ważnego, strategicznego punktu na mapie. Widać było jak wielu chętnych jest na to miejsce. Śmiesznie było jak użyłem randomowy zrzut jako przynętę :-P Prawda jest taka, że wystarczył oslepiajacy, granatnik lub granat i mnie nie ma.

Kampą można nazwać to, co robiłem w drugiej połowie gry, gdy zobaczyłem jakie mam staty i starałem się je utrzymać do końca ;-)

Edytowane przez Wszebor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo sie czepiacie, sam nie lubię kamperow ale jest to nie unikniona cześć gier w fpsy. Mnie to, aż tak nie irytuje, a raczej bardziej śmieszy, jedynej akcji jakiej nie lubię, to sytuacji gdzie obie drużyny chowają sie po katach i nikt nigdzie nie biega, czuje sie jakbym był sam na serwerze i tylko czekam, aż jakiś kamper mnie zestrzeli, takie gry są dla mnie kamperiadami :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UAV wspólnym dobrem ;-) Co by to nie mówić. Wszyscy jesteśmy kamperami. Jedynie czego nie lubię, to chamskiego leżenia. Na szczęście taki delikwent długo nie pożyje. Chyba, że ludzie po raz enty będą mu wchodzić pod lufę przez te same miejsce.

Dobra. Czas spróbować ponownie sił po patchu. Ciekawe czy dzisiaj będę na bronie narzekał.

Edit: podobno jak się nabije Master prestiż, to można bić dalej lvl, aż do 1000. Mając Mastera możemy zmienić na dowolną ikonkę prestiżu z BO III.

Co 100 poziom będziesz dostawał prezent w postaci ikonek prestiżu z poprzednich części CoDa od Treyarch. Czyli mając 100 poziom dostajemy ikonki pierwszego prestiżu z poprzednich części, 200 poziom ikonki drugiego prestiż i itd.

Obrazek by lepiej zrozumieć system.

eb24806e3f3ba28d2d46998732056878.jpg

Lecimy dalej. Podobno po tym patchu można wylosować nowe bronie meele że skrzyni. Nóż motylek, kastety i klucz francuski.

Dobra dalej. Teraz wiadomości gorszego sortu (hah :-P). W grze ma być nowa waluta za prawdziwy ciężko zarobiony hajs. Dokładniej mówiąc, Call of Duty Points! Oł Jea!

303a29360e79d411e7b2efef6316da63.jpg

Edytowane przez Wszebor
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klucz francuski i Wrench (org. nazwa, nie wiem co to).

To to samo, możesz zobaczyć podgląd w broniach specjalnych w grze

D5503@Tapatalk

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHAHAHA filmik PRZESIĄKNIĘTY ironią:D   uśmiałem się srogo :D majstersztyk haha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi