ziolek 422 Napisano 27 Marzec 2016 Dzisiaj wieczorem? Kentucky jak możesz to mnie zaproś albo jednego z nas ;) Sent from my m2 using Tapatalk Tabcio wczoraj też miałeś być? z Yaro ładnie gromiliśmy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Marzec 2016 Miałem być ;) ale jak to w święta, sprawy się lekko pokomplikowaly ;) dziś grome! Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 27 Marzec 2016 (edytowane) Miałem być ;) ale jak to w święta, sprawy się lekko pokomplikowaly ;) dziś grome! Sent from my m2 using Tapatalk No kurczę dziś Ja nie dam rady. Edytowane 27 Marzec 2016 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 27 Marzec 2016 Ja tez dzisiaj odpadam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 27 Marzec 2016 Dzisiaj wieczorem? Kentucky jak możesz to mnie zaproś albo jednego z nas ;) Do wieczora mogę grać (max do 17:30), a potem dopiero w nocy (koło 23-ej). Jutro cały dzień raczej. Wysyłam zapro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Marzec 2016 Do wieczora mogę grać (max do 17:30), a potem dopiero w nocy (koło 23-ej). Jutro cały dzień raczej. Wysyłam zapro ;) wiesz, 23 to my dopiero bedziemy pewnie startować :D myślę, że yogi albo Wszebor chocaiż będą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 27 Marzec 2016 To wyślij mi zaproszenie, bo nie mogę Cię znaleźć. Psn id: Mr_Puma94 Ja będę dziś w nocy, a jak nie to na pewno jutro cały dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hunter7 7 Napisano 27 Marzec 2016 Nie wiem czy chodzi o imput lag czy co ale jak na Warsaw Game Show z kumplem usiedliśmy to dosłownie gromiliśmy wszystkich, a teraz przed swoim TV jakby refleks mi osłabł i przeciwnik zawsze jest szybszy. Myślicie, że warto robić małe przemeblowanie i przetestować grę na monitorze zamiast TV czy lepiej ćwiczyć skilla? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Marzec 2016 Nie wiem czy chodzi o imput lag czy co ale jak na Warsaw Game Show z kumplem usiedliśmy to dosłownie gromiliśmy wszystkich, a teraz przed swoim TV jakby refleks mi osłabł i przeciwnik zawsze jest szybszy. Myślicie, że warto robić małe przemeblowanie i przetestować grę na monitorze zamiast TV czy lepiej ćwiczyć skilla? :P Zapraszam do gry z nami ;) Jaki masz TV/monitor? To wyślij mi zaproszenie, bo nie mogę Cię znaleźć. Psn id: Mr_Puma94 Ja będę dziś w nocy, a jak nie to na pewno jutro cały dzień. Jak nie zapomnę to zaproszę, ew. łap mój PSN: Tabciogaraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 27 Marzec 2016 Jednak mogę wcześniej :p Jak co, to jestem w grze. Wysyłam zapro ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Marzec 2016 Nie wiem czy chodzi o imput lag czy co ale jak na Warsaw Game Show z kumplem usiedliśmy to dosłownie gromiliśmy wszystkich, a teraz przed swoim TV jakby refleks mi osłabł i przeciwnik zawsze jest szybszy. Myślicie, że warto robić małe przemeblowanie i przetestować grę na monitorze zamiast TV czy lepiej ćwiczyć skilla? :PMonitor z niskim input lagiem + gra po lanie i masz odpowiedź. Możliwe także noobki po drugiej stronie Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 27 Marzec 2016 Macie czasami tak grając War Machinem ,że słychać ten charakterystyczny dźwięk wystrzału a pocisków brak ? Klasyczny przypadek Lag Compensation czy to coś innego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 28 Marzec 2016 Macie czasami tak grając War Machinem ,że słychać ten charakterystyczny dźwięk wystrzału a pocisków brak ? Klasyczny przypadek Lag Compensation czy to coś innego ? Nigdy nie miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 30 Marzec 2016 https://twitter.com/CallofDuty/status/714890299567247360/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Już jutro zapowiedź drugiego DLC :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Marzec 2016 Dla tych co jeszcze w to strzelają ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Marzec 2016 Chłopy nima ze boli, trza się w końcu zebrać i gramy. ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 31 Marzec 2016 Tabcio Prima aprilis jest dopiero jutro ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Marzec 2016 Dziś ktoś coś? Chopy gromy wkoncu ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Marzec 2016 Dziś ktoś coś? Chopy gromy wkoncu ;) Sent from my m2 using Tapatalk Ja jestem od 18 może wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Marzec 2016 No to Dziś tniemy ;) yogi, Wszebor, yaro i Kentucky i kto jescze tam to gramy ;) Sent from my m2 using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 31 Marzec 2016 Ja dzisiaj odpadam, może będę jutro ale jeszcze nie wiem czy na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Marzec 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 31 Marzec 2016 (edytowane) Szykuje się zlagowany weekend :-P Ostatnio mi gra śmiagała jak nigdy przedtem. Zero lagów. Nawet w ustawieniach sieci w grze, gdzie jest podana przepustowość, to pokazuje mi wartości których nigdy nie było. Przed patchem max 3100 kbps było, a po to nawet do 5000 dochodziło. Czyżby modernizacja serwerów, że nagle łącze jest lepiej wykorzystywane? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Marzec 2016 przez Wszebor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 31 Marzec 2016 No w weekend będzie się lagowało, więc granie w większej grupie będzie miało swój "klimacik" :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 31 Marzec 2016 O jak miło. Mnie załpiecie w weekend na 100% tylko ciężko mi sprecyzować dokładnie o której. Sprawdzajcie listy znajomych ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach