Yarorot 226 Napisano 15 Luty 2016 Ta gierka to taka mała odskocznia od lagów :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 16 Luty 2016 Ja wczoraj nie miałem żadnych lagów, może z 2 razy ścieło. Jak ktoś chętny do pogrania multi lub zombie to zapraszać do znajomych. ...apropo, graliście w tą gierke Operacja sztywniak w bonusie?:D przyznam, że fajnie się w to gra i zaskoczony byłem, że coś takiego w ogóle jest :D Jak w to wejść ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Luty 2016 Nie wiem czy piszę w dobrym temacie, bo to temat o lagach, ale właśnie wpadł mi nóż motylkowy ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 16 Luty 2016 Jak w to wejść ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szukaj w trybie zombie - o ile dobrze pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 16 Luty 2016 Jak w to wejść ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W menu głównym masz zakładkę "bonusy" czy jakoś tak, i tam powinna być "operacja sztywniak" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 16 Luty 2016 Dokładnie sprawdziłem, tak jak pisze stolarz1916 wybierasz bonus i tam jest operacja sztywniak 2 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 16 Luty 2016 Nie wiem czy piszę w dobrym temacie, bo to temat o lagach, ale właśnie wpadł mi nóż motylkowy ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Nóż to jest zajebista sprawa w tej grze :D jak narazie udało mi się z czarnego rynku zdobyć skin królewski... nie powiem bo nie pogardziłbym motylkiem :D tutaj też jest tak, że po wbiciu prestiżu mogę jedną rzecz odblokować od samego początku ? bo czekać z nożem do 42 lvl to troche kiepska sprawa.. grasz wieczorami ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Luty 2016 Też mam motylka, jedyna broń z czarnego rynku jak narazie. Może wróćmy do tematu... Wczoraj nic nie lagowalo. D5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 16 Luty 2016 Nóż to jest zajebista sprawa w tej grze jak narazie udało mi się z czarnego rynku zdobyć skin królewski... nie powiem bo nie pogardziłbym motylkiem tutaj też jest tak, że po wbiciu prestiżu mogę jedną rzecz odblokować od samego początku ? bo czekać z nożem do 42 lvl to troche kiepska sprawa.. grasz wieczorami ?? tak mozesz po wbiciu prestiza odblokowac jedna rzecz jaka chcesz (bron, specjaliste, atut, itd) jeden prestiz - jedno odblokowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Luty 2016 (edytowane) Po double XP ;) następne pewnie w okolicach premiery the Division lub nawet później ;) Sent from my m2 using Tapatalk // bedize mięso armatnie http://m.ppe.pl/news/41855/znajda-sie-chetni-na-wyciety-tryb-sieciowy-z-call-of-duty-black-ops-iii.html Edytowane 16 Luty 2016 przez One™ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Luty 2016 Dobra cena za ten wycięty tryb. Gdyby nie brak prestiżu nabijania, to nie było by się o co przyczepić. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Luty 2016 No faktycznie, 63zl za możliwość wbicia 55lvl i nic więcej to jednak za mało, ale raczej jak kogoś nie interesuje prestiż to i na 55 pogra ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 17 Luty 2016 Wczoraj miałem okazję zobaczyć jak sprawuje się Marschal 16 w grze, broń sprawowała się rewelacyjnie ciężko było zabić gościa który jej używał parę razy ją podniosłem i byłem pod miłym wrażeniem. Cóż może za 1000 losowań w skrzyni może się trafi a jak nie to na pewno wpadnie łom :D ps. Lagów wczoraj nie było. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 17 Luty 2016 a jakie losowania robicie? ja wale tylko te za 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Luty 2016 (edytowane) a jakie losowania robicie? ja wale tylko te za 30 Ja wale też trzydziestki ....i nic Edytowane 17 Luty 2016 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 17 Luty 2016 dokładnie ciężko coś trafić, mnie z nowości wpadł hełm tylko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 17 Luty 2016 Ja tylko 30 i nic wartego uwagi nie wpadło, nawet złamany łom się nie trafił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Luty 2016 Ja 10 i same duplikaty ;) Do 30 nie potrafię dozbierac, bo głód otwierania jest ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 17 Luty 2016 haha Tabcio spokojnie klucz nie zajac 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 17 Luty 2016 U mnie bywa roznie, ostatnio 30, wczesniej 10. I tak najwiecej legend czy epikow wypadlo z 10 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Luty 2016 // bedize mięso armatnie http://m.ppe.pl/news/41855/znajda-sie-chetni-na-wyciety-tryb-sieciowy-z-call-of-duty-black-ops-iii.html żeby nie było, że cwaniaki przygotowują ludzi do tego, że następne części będą sprzedawać osobno (259 zł za singla + zombie / 259 zł za "pełny" multi) to Activision :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 18 Luty 2016 No i pakiet tych lepszych broni za 69,99 ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Luty 2016 żeby nie było, że cwaniaki przygotowują ludzi do tego, że następne części będą sprzedawać osobno (259 zł za singla + zombie / 259 zł za "pełny" multi) to Activision :P No i pakiet tych lepszych broni za 69,99 ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie zapomnijmy o pakiecie NO LAG za 69,99 :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 18 Luty 2016 Dodajmy do tego pakiet skinów za 59,99 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 19 Luty 2016 Hahaha, ale wyrównałem przegrany czas z multi do zombie: Multi: 4d 7g 46m 59s Zombie: 4d 7g 46m 32s Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach