dr-yogi-reborn 1094 Napisano 31 Marzec 2016 Wydaje mi się że gdzieś przeczytałem ze oprócz dostępu do map z dodatku ma być jeszcze 2xXp dla postaci i 2xXp dla broni w ten sam weekend :) ? Nie wiem czy mi się coś nie pomyliło ale .....może nie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 31 Marzec 2016 No to będzie grubo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 31 Marzec 2016 Zapowiada sie powbijanie zaleglych broni w ten weekend. Moge sie przylaczyc do grania Wyryto na telefonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Marzec 2016 Wydaje mi się że gdzieś przeczytałem ze oprócz dostępu do map z dodatku ma być jeszcze 2xXp dla postaci i 2xXp dla broni w ten sam weekend :) ? Nie wiem czy mi się coś nie pomyliło ale .....może nie :) 11 post w górę :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Marzec 2016 Chłopy od jutra jedziemy z tematem! Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Marzec 2016 Chłopy od jutra jedziemy z tematem! Sent from my m2 using Tapatalk Dzisiaj też mieliśmy jechać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 31 Marzec 2016 Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Marzec 2016 Dzisiaj też mieliśmy jechać.Niestety, nie powiedziałem że nie dam rady wbić, sorka. Ale jutro 100% bede ;)Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Marzec 2016 Screen-Shot-2016-03-31-at-3.48.26-PM.png Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Właśnie obejrzałem na youtube totalna porażka jak dla mnie, widać że tu też powoli brakuję pomysłów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Marzec 2016 Mnie po screenie mapka azjatycka podoba no i zombie ładnie się prezentuje ;) Ale jak wiemy - to tylko screen ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Kwiecień 2016 (edytowane) Eclipse znajdą się następujące mapy: Spire – lokacja umiejscowiona na futurystycznym terminalu lotniczym, który znajduje się w przestworzach.Rift – mapa zlokalizowana w futurystycznej bazie wojskowej.Knockout – Klasztor Shaolin, w którym odbył się krwawy turniej Kung Fu.Verge – zmieniona wersja znanej lokacji z Call of Duty: World at War – Banzai. Edytowane 1 Kwiecień 2016 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Kwiecień 2016 W każdej części dodają coś z poprzednich części, np. mapę. Czy już samo to nie mówi im o tym że pasowałoby wrócić do starego coda? W sensie klimatem, a nie kosmosy. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 1 Kwiecień 2016 11 post w górę :) Hehe , dopiero teraz zauważyłem ze juz o tym pisałeś LoL:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 1 Kwiecień 2016 Szykuje się zlagowany weekend :-P Ostatnio mi gra śmiagała jak nigdy przedtem. Zero lagów. Nawet w ustawieniach sieci w grze, gdzie jest podana przepustowość, to pokazuje mi wartości których nigdy nie było. Przed patchem max 3100 kbps było, a po to nawet do 5000 dochodziło. Czyżby modernizacja serwerów, że nagle łącze jest lepiej wykorzystywane? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Da się coś zrobić żeby tę przepustowość zwiększyć? Z ciekawośći sprawdziłem jaką ja mam i przy internecie 10mb po kablu mam zaledwie 770-800 co ciekawe 2 moich znajomych z ktorymi grałem przy takiej samej prędkośći internetu, ale od innych dostawców mieli odpowiednio 2700 i 4300. Mam neta od orange i podobno odblokowywanie portów coś pomaga ma ktoś z tym jakieś doświadczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 1 Kwiecień 2016 Dzisiaj też mieliśmy jechać.Tak, tak może bezpieczniej będzie się umówić na majówkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 1 Kwiecień 2016 Darmowy weekend z mapkami pierwszego DLC. Mam nadzieję że to info to nie fake Prima aprilisowy Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 1 Kwiecień 2016 Panowie ja dziś będę po południu aż do późnego wieczora. Tylko od razu zaznaczam, że nie mam DLC xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Kwiecień 2016 (edytowane) Panowie ja dziś będę po południu aż do późnego wieczora. Tylko od razu zaznaczam, że nie mam DLC xD Do wieczora zdążysz kupić ;), w HC tez grasz? Edytowane 1 Kwiecień 2016 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 1 Kwiecień 2016 Na razie nie będę kupować, skoro mają być za free w ten weekend xD Na HC na razie nie gram, ale mogę się przełamać. Zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Kwiecień 2016 Na razie nie będę kupować, skoro mają być za free w ten weekend xD Na HC na razie nie gram, ale mogę się przełamać. Zobaczymy. Z tego co pamiętam to DLC nie wchodzi w ogólne mapki do grania tylko jako bonus, jak bede w domu to dam zaproszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 2 Kwiecień 2016 Dzisiaj wg. mnie ładnie pograne. Nawet bez lagow poszło, no jedna mapa z lekkimi na parę sekund ;) Kto chce pograć w ekipie to jutro Wieczorkiem pykamy! Sent from my m2 using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 2 Kwiecień 2016 Najlepszy był koleś który dostał od Tabcia wszystkim czym da się zadać obrażenia, a i tak zdążył się odwrócić :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 2 Kwiecień 2016 Najlepszy był koleś który dostał od Tabcia wszystkim czym da się zadać obrażenia, a i tak zdążył się odwrócić :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka No i to jest najlepsze w podstawie :),HC rządzi ;). 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 2 Kwiecień 2016 (edytowane) Chlop dostał wszystkim, granaty, umiejętność, 3 magazynki, na koniec blyskowy i jeszcze się zdążył odwrócić. Edytowane 2 Kwiecień 2016 przez One™ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 2 Kwiecień 2016 Chlop dostał wszystkim, granaty, umiejętność, 3 magazynki, na koniec blyskowy i jeszcze się zdążył odwrócić. Twardziel długo się trzymał ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach