Kolos28 550 Napisano 1 Sierpień 2016 Tak dziś zachwalacie bo3, że chyba zdejmę ogłoszenie moje odnośnie zamiany tej gry Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Sierpień 2016 13 minut temu, Kolos28 napisał: Tak dziś zachwalacie bo3, że chyba zdejmę ogłoszenie moje odnośnie zamiany tej gry Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka To były plusy, o minusach jest 60% postów tutaj 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Sierpień 2016 Chłopie bierz i zapraszamy do gry z nami Emocje cie będą nieść tak jak mnie zapewne ) Sent from my m2 using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 2 Sierpień 2016 (edytowane) 17 godzin temu, ziolek napisał: Tak jak Yaro pisze mapka jest do du..., no chyba że masz male ciśnienie i chcesz sobie podnieść, ogólnie mapka jest za free dla każdej wersji. E tam gadanie Ja uwielbiam tą mapkę, nie tylko za odjechany design, ale również za konstrukcję. W parę sekund można znaleźć się na respie wrogów. W Callu najbardziej wkurzają mnie kamperzy Nawet jeśli ich drużyna wygrywa, to i tak często siedzą i czekają na nieuważnego gracza. No kurde w takiej grze jak CoD kapic? Na takich małych mapach? I polecam HC. Tam nie ma czegoś takiego, że walisz do typka, a on się jeszcze obróci i pakuje Ci kulkę w łeb. Odkąd tam gram, już nie wracam na podstawkę. P.S Możesz mi wysłać zapro. Dawno z kimś nie grałem w BO xD Edytowane 2 Sierpień 2016 przez Kentucky 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 2 Sierpień 2016 (edytowane) Gra jutro powinna być u mnie Znalazłem wersję z Nuketown w takiej samej cenie jak bez Dziś/jutro powysyłam wam zapro Edytowane 2 Sierpień 2016 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 2 Sierpień 2016 Z tym, że tego kodu możliwe, że nie będziesz mógł już użyć bo ta mapka jest dla wszystkich za free P.S. Gratuluję zakupu! Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 2 Sierpień 2016 A gdzie się ją pobiera ? z poziomu gry ? bo w PSS jej nie widzę... P.S. Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 2 Sierpień 2016 Chyba tak Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 2 Sierpień 2016 Aha No nic, dałem 120zł z wysyłką za nówkę z kodem na Nuketown i szczerze ? Byłem pewny, że ten kod nie jest za free Najważniejsze, że nie przepłaciłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 2 Sierpień 2016 36 minut temu, haobao_PL napisał: Aha No nic, dałem 120zł z wysyłką za nówkę z kodem na Nuketown i szczerze ? Byłem pewny, że ten kod nie jest za free Najważniejsze, że nie przepłaciłem To czy nie przepłaciłeś okażę się jak trochę pograsz i ocenisz sam P.S Ja przynajmniej stwierdzam, że przepłaciłem o jakieś 180 zeta , a kupowałem na premierę za 239 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 3 Sierpień 2016 Ja kupiłem jakieś 2 miechy po premierze wybulając 180 zł + do tego niezła koszulka, którą używam w pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 6 Sierpień 2016 No i pograłem troszkę i co ? Ciągły wpie*dol Masakra. Najgorsze w tym wszystkim jest to skakanie i latanie po ścianach...To najbardziej irytuje :/ I w sumie tylko to Generalnie idzie mi co raz lepiej, miałem już mecze z kd na plusie Jak na fana BFa jakoś daję radę Co mapki Nuketown...uwielbiam!!! Mógłbym pól dnia na niej siedzieć Właśnie - można np. w dominacji wybrać jedną mapkę i tylko na niej grać? P.S. Yarorot widziałem Twojego inva, ale niestety musiałem kończyć posiedzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 6 Sierpień 2016 2 godziny temu, haobao_PL napisał: No i pograłem troszkę i co ? Ciągły wpie*dol Masakra. Najgorsze w tym wszystkim jest to skakanie i latanie po ścianach...To najbardziej irytuje :/ I w sumie tylko to Generalnie idzie mi co raz lepiej, miałem już mecze z kd na plusie Jak na fana BFa jakoś daję radę Co mapki Nuketown...uwielbiam!!! Mógłbym pól dnia na niej siedzieć Właśnie - można np. w dominacji wybrać jedną mapkę i tylko na niej grać? P.S. Yarorot widziałem Twojego inva, ale niestety musiałem kończyć posiedzenie U mnie wczoraj nie dało się grać..............lag laga lagiem poganiał.Czas już chyba pozbyć się tej gry-od premiery wiele się nie zmienia chyba że na gorsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 6 Sierpień 2016 (edytowane) 3 godziny temu, haobao_PL napisał: No i pograłem troszkę i co ? Ciągły wpie*do 2, 3 tyg i dojdziesz do formy. Ja miałem podobnie - z każdej strony ruchany i to bez mydełka. A teraz? Staty 30 : 15 a jak sprawdzam ranking w lobby to zazwyczaj jestem na pierwszym miejscu. Frajerzy. 57 minut temu, MrArt-PL napisał: U mnie wczoraj nie dało się grać..............lag laga lagiem poganiał.Czas już chyba pozbyć się tej gry-od premiery wiele się nie zmienia chyba że na gorsze Potwierdzam.. Odpaliłem multi koło 1 w nocy i myślałem, że pogram bez lagów. Taa.. Edytowane 6 Sierpień 2016 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 6 Sierpień 2016 13 minut temu, Kentucky napisał: Potwierdzam.. Odpaliłem multi koło 1 w nocy i myślałem, że pogram bez lagów. Taa.. O pierwszej w nocy to się śpi , a nie gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 6 Sierpień 2016 Jakby co to narazić 3 mecze i nie miałem lagow Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 6 Sierpień 2016 4 godziny temu, haobao_PL napisał: Właśnie - można np. w dominacji wybrać jedną mapkę i tylko na niej grać? Ktoś coś? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 6 Sierpień 2016 Ja dziś po przerwie powracam także jak coś to pisać na Psn Sent from my m2 using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 6 Sierpień 2016 34 minut temu, One™ napisał: Ja dziś po przerwie powracam także jak coś to pisać na Psn Sent from my m2 using Tapatalk Wróciłeś już z kolonii 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 7 Sierpień 2016 (edytowane) Wczoraj prawie cały dzień grałem i o dziwo lagów zero. A jak tam u Was? Swoją drogą zawsze zastanawiało mnie od czego to zależy... Edytowane 7 Sierpień 2016 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Sierpień 2016 (edytowane) Tyle w temacie, nie zależy to od Ciebie, a od "góry", nawet już się mit o hoście nie sprawdza. Gramy dziś większą ekipą? Na głodzie jestem Ja i Backspace będziemy na 100%, Puma - siedzisz, a nawet się nie odezwiesz. Yaro musi być. kolos, haobao? Wszebor? HC HC HC! Edytowane 7 Sierpień 2016 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 7 Sierpień 2016 54 minut temu, Kentucky napisał: Wczoraj prawie cały dzień grałem i o dziwo lagów zero. A jak tam u Was? Swoją drogą zawsze zastanawiało mnie od czego to zależy... TO GRA DECYDUJE ZA CIEBIE, CZY DZIŚ POGRASZ CZY NIE, dziękujemy ci Activision 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 7 Sierpień 2016 Ja z chęcią pogram z Wami. Dziś siedzę do 21. Ej, a nie myśleliście, żeby złamać rutynę w Callu? Z nudów odpaliłem sobie streama na Ps4 jak 8 gości ,wszyscy w teamie i w jednym hoście grają na "Znajdź i Zniszcz" w lobby założonym przez jednego z nich (no wiecie, można mapę wybierać do woli jaką się chce, konfigurować zasady gry etc). Ktoś z nas będzie hostem, będziemy grać na priv, komunikacja, zabawa i te sprawy. Ja bym pograł co innego niż w TDM, albo przynajmniej pograć w full drużynowo. Co Wy na to? ; > 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 7 Sierpień 2016 24 minut temu, Kentucky napisał: Ja z chęcią pogram z Wami. Dziś siedzę do 21. Ej, a nie myśleliście, żeby złamać rutynę w Callu? Z nudów odpaliłem sobie streama na Ps4 jak 8 gości ,wszyscy w teamie i w jednym hoście grają na "Znajdź i Zniszcz" w lobby założonym przez jednego z nich (no wiecie, można mapę wybierać do woli jaką się chce, konfigurować zasady gry etc). Ktoś z nas będzie hostem, będziemy grać na priv, komunikacja, zabawa i te sprawy. Ja bym pograł co innego niż w TDM, albo przynajmniej pograć w full drużynowo. Co Wy na to? ; > Takie pomysły już były, tylko nie było ludzi niestety nie mówiąc o zgraniu czasowym. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Sierpień 2016 Ja mogę nawet zabawa z bronią 4fun miedzy sobą. Ale tak jak backspace pisze - czas. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach