aniolekPL 46 Napisano 6 Luty 2016 Panowie, czy da się jakoś usunąć mapy z dlc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 6 Luty 2016 Panowie, czy da się jakoś usunąć mapy z dlc? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Luty 2016 Panowie, czy da się jakoś usunąć mapy z dlc? chcesz oddac? Chętnie przygarnę ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 6 Luty 2016 Jak coś to mogę dzisiaj pograć, ale wcześniej :) Ok. 21 się zbieram, ostatki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 6 Luty 2016 Jak coś to mogę dzisiaj pograć, ale wcześniej :) Ok. 21 się zbieram, ostatki :P Ja wyruszam już o 18 :russian: , więc może jutro wieczorem ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 6 Luty 2016 Nima sprawy :PWczoraj solidna ekipka była no i nawet już się grało w miarę normalnie :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 6 Luty 2016 Ja dzisiaj będę, no i jutro wieczorem też się pojawię. No to mi się podoba Tabcio nie narzeka ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Luty 2016 Przed chwilą zagralem 3 mecze, 2 skonczylem cudem i jeden rozłączny. Powód: LAGI Wy tak samo macie? Grał dziś ktoś? Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 7 Luty 2016 Miałem podobnie jak Ty, chyba wszyscy tak mają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 7 Luty 2016 Po południu wszystko było ok, wieczorem miałem lagi ale w jednym meczu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Luty 2016 Ja właśnie zacząłem grać i są lekkie lagi D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) A ja właśnie przyjąłem w piątek swój egzemplarz :) bezapelacyjnie jeden z lepszych codów :) Chętnie pogram z kimś, dodawajcie do znajomych z dopiskiem, że jesteście z forum :) staram się grać w miarę często.... na ile mi mój roczny synek pozwala:D oczywiście hs jest :) dozobaczenia na serwerach :) PSN ID: grassek_69 Edytowane 8 Luty 2016 przez Grassek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Luty 2016 Gramy dziś coś? EKIPO?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 8 Luty 2016 Gramy dziś coś? EKIPO?! jak tylko syna uspie to ja powinienem byc online koło 20 moze chwile przed :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Luty 2016 Gramy dziś coś? EKIPO?! Jak nie jak tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 8 Luty 2016 Jak dam radę to będę, ale nie obiecuję ok 20 mam wyjazd. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) Patch 1.06 jest do pobrania. Waży 600 MB. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Luty 2016 przez Wszebor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Luty 2016 Patch 1.06 jest do pobrania. Waży 600 MB. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Wiadomo co wnosi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) Niestety. Na razie cisza, że w ogóle jakiś patch wyszedł :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Luty 2016 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) Zamula strasznie u mnie pobieranie tego patcha, od 10min przygotowanie do pobierania... No mi podobnie około giga ale czas spadł do 15min Zatrzymałem i wznowilem pobieranie i spadło do 5min - taki trick z youtube :] Edytowane 8 Luty 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 8 Luty 2016 Mi pobiera niecałe giga. Czas pobierania - 77min... Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) Ja tez mam juz 5 minut przygotywanie do pobierania... by to chooj! W koncu wolny wieczor, syn uspany, zona na zumbie a ja bede czekal az sie zaktualizuje... nieeeee !:D Wtf ? Pokazuje mi ze patch wazy 9,576gb a sciagniete mam 8,855gb a dopiero sie sciagac zaczelo... yyy. Przeciez tego duzego patcha pobieralem juz w piatek. Nie ogarniam... Edytowane 8 Luty 2016 przez Grassek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) Ile wam pobiera, chodzi mi o rozmiar? Bo mi 9,5 gb, a pobierałem tego ostatniego patcha przed tym Przygotowanie do pobieranie trwało długo, na tyle długo że te 9 gb pobrało się chyba w takim samym czasie jak przygotowanie do pobierania :) Edytowane 8 Luty 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 8 Luty 2016 Ja mialem to samo. Nie ma co roztrzasac :) juz wszystko bangla zatem zapraszam do znajomych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Luty 2016 Według moich obserwacji to naprawił audio ,wyciszył kroki naszych,lag jakby zniknął ale campy zostały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach