Goofbn 0 Napisano 8 Luty 2016 Według moich obserwacji to naprawił audio ,wyciszył kroki naszych,lag jakby zniknął ale campy zostały. Ja gram i nic nie pobieram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 8 Luty 2016 Łapcie changelog - https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Latest-Updates-for-Call-of-Duty-Black-Ops-III-on-PlayStation-4# Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemus-R 0 Napisano 8 Luty 2016 Witam gram często w tego lag opsa 3, jak ktoś chciałby pograć to wysyłać zapro na psn, mój nick Przemus-R (4 prestiż robię, piszcie że jesteście z forum) niech lag będzie z wami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyso52 35 Napisano 8 Luty 2016 Dingo i hvk dostaly jeszcze mniejszy odrzut, mimo ze i tak dotychczas wymiataly. Doingo wg mnie teraz jest troche op,strzela jak laser, idzie tym wyjmowac snajperow z drugiego konca mapy zanim oni w ogole w nas wyceluja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 9 Luty 2016 We wczorajszym patchu dorzucili nowe zabawki. Ale można je wylosować w supply drops wiec zeby sie nimi pobawic pewnie trzeba dodatkowa kase wydac ;) Activision :nono: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 10 Luty 2016 Jest możliwość, że gram od piątku w COD'a, mam 27 lvl i ani razu nie zagrałem jeszcze na Nuketown ? w ogóle nawet nie było mapki do wyboru. Tak, wpisałem kod i mapke ściągnąłem. Tak samo widziałem na jakims gameplayu, że grają na statku ( mapka z BO 2 ) to jest uwarunkowane tym, że mapki te występują w różnych trybach czy ja mam pecha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 10 Luty 2016 Mapka na statku jest z pierwszego dodatku. A z Nuketawnem to sam bym się też dowiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) Nuketown była dodawana ekstra do niektórych wydań, więc nie wszyscy ją mają. Żeby w nią zagrać trzeba wybrać Bonus w trybach gry (o ile dobrze pamiętam) ja osobiście mam i grałem w nią z trzy razy. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Luty 2016 przez Yarorot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labeo2015 26 Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) Ile godzin dziennie trzeba grac w bo3, żeby mieć 1000 lvl ?! Edytowane 10 Luty 2016 przez Labeo2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 10 Luty 2016 Ile godzin trzeba grac w bo3, żeby mieć 1000 lvl ?! Od groma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) Ile godzin dziennie trzeba grac w bo3, żeby mieć 1000 lvl ?! Legalnie mniej wiecej tyle samo co nauczenia sie jezdzenia na snowboardzie na goofy i regularu albo opanowania kodowania webowego HTML5 i CSS ale zawsze mozna zaplacic ruskim hakierom i masz w 15min Edytowane 10 Luty 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labeo2015 26 Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) . Edytowane 26 Luty 2016 przez Labeo2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) To jest chyba wina serwerów, miałem podobnie pierwszego dnia po poprzednim patchu, tym który wychodził z DLC, Koleś zaczyna strzelać do Ciebie z sekundę wcześniej i przez ten lag w zasadzie Ty tego nie widzisz tylko padasz na ziemie od razu. Ja to zauważyłem szczególnie w momencie kiedy spotykałem się z wrogiem który wychodził tuż zza rogu, nieraz były takie śmieszne sytuacje że u mnie typ wychodził już strzelając non stop i od razu padałem a na kill-camie on zaczynał strzelać dopiero kiedy mnie zobaczył. U mnie to wyglądało tak jakby wcześniej strzelał w ścianę po linii prostej tak jak ja byłem ustawiony Tak jak u Ciebie, u mnie również wszyscy mieli po 4-5 kresek ale nie sprawdzałem tam w opcjach wtedy jak pingi wyglądały.A co do lvl tysięcznego to trzeba na pewno wbić master prestige w BO3, potem nie jestem pewny czy się leci od 55 wzwyż czy za każdy prestiż/ master prestiż z poprzednich CODów ma się jakiś boost z levelem w górę? Edytowane 10 Luty 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofbn 0 Napisano 10 Luty 2016 Macie teraz też takie lagi, że nie idzie grac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 10 Luty 2016 10 prestiż 55 i robisz prestiż i ciupiesz do 1000 ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 11 Luty 2016 Ktoś już wylosował nowe bronie ze skrzyni? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Luty 2016 Mi tam tylko gesty wpadają. Mam chyba 5 prestiż i jak do tej pory motylka tylko wylosowalem z broni. D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 11 Luty 2016 Dobre i to ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 11 Luty 2016 Ja gram prawie od premiery i z ciekawszych rzeczy to wpadł kastet. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 11 Luty 2016 To widzę że tak jak u mnie kiepsko Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 11 Luty 2016 Pany mi zaraz 8my wejdzie i nic konkretnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Luty 2016 U mnie nic, prestiż 6 i już chyba nic nie wypadnie, bo z gierką kończę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 11 Luty 2016 2XP w ten weekend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Luty 2016 2XP w ten weekendXP czy skrzynie?Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 11 Luty 2016 (edytowane) Double Xp i Double Xp na bronie. Nazwali to DoubleDouble więc na pewno 2xp jest na lvl i broń.Ostatnio w CODa grałem z ponad tydzień temu więc może teraz skorzystam z double XP :P Edytowane 11 Luty 2016 przez Scooby-Doo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach