lokitheman 284 Napisano 12 Maj 2015 To tez by głupie nie bylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 12 Maj 2015 a co Wy na to: jeden mecz składem max 4*, a drugi (tutaj do wyboru) albo non gold squad, czyli zawodnicy max srebrni, albo max 82 pace squad, czyli sama nazwa wskazuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 12 Maj 2015 A ja proponuje max pace kazdego zawodnika 80. nie wazne jaki kolor. I wtedy wyjdzie skill. Bedzie granie 4*=pace sklady, same srebrne=pace składy, same brązowe=pace składy. Tak to widze bazujac na turniejach online. Proponowałbym przy takim wyborze tez gre jednym składem, deklarujemy 23 zawodników i nimi tylko rotujemy w meczach (taktyki i ustawienie dowolne) Ja jeszcze rozważe uczestnictwo, wszystko zalezy od formy ligii i uczestników. Dokładnie, również rozważam uczestnictwo. Średnio podoba mi się pomysł, żeby robić dwa składy bo nie mam coinsów :P Chyba najlepszym rozwiązaniem jest zagrać 3 edycję 4* a w kolejnych będziemy inne rozwiązania wprowadzać...ewentualnie całkiem całkiem fajnym pomysł z tymi zawodnikami max do 80 pace :) a co Wy na to: jeden mecz składem max 4*, a drugi (tutaj do wyboru) albo non gold squad, czyli zawodnicy max srebrni, albo max 82 pace squad, czyli sama nazwa wskazuje... Danon, dobrze by było ustalić to w miarę szybko zanim zakończą się zapisy :) Może zróbmy jakieś trzy propozycje i głosujmy do jutra do 20-00 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch 26 Napisano 12 Maj 2015 Ograniczenie Pace i deklaracja 23 zawodników - rewelacja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 12 Maj 2015 (edytowane) Dwa składy w dwumeczu to kiepski pomysł, to ma być mecz i rewanż. Edytowane 12 Maj 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 12 Maj 2015 Ograniczyc pace i tyle :) a deklaracja moim zdaniem bd bez sensu. Kto chce to niech sobie gra kim chce ważne by pace nie byl powyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 12 Maj 2015 Dobra czyli jeden skład do 4* i max 80 pace, może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 12 Maj 2015 Ja jestem tez za pacem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 12 Maj 2015 Dobra czyli jeden skład do 4* i max 80 pace, może być? 80 pace całego zespołu czy max danego zawodnika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 12 Maj 2015 Ja bym byl za 80 danego zawodnika wtedy w koncu moglbym ManU pograc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 12 Maj 2015 (edytowane) 80 pace całego zespołu czy max danego zawodnika ? oczywisce ze zawodnika, inaczej w overallu bedziesz mial pomocników ala Totti i napastniów z 99 pace. Sama wartosc graniczna do ustalenia, 80 to tak palnąłem, moze to być 82 ... do dogadania jakby ta opcja przeszła. Edytowane 12 Maj 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 12 Maj 2015 Ok, to nawet może fajnie wyjść pace max 80. i overall 4* :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 12 Maj 2015 http://www.futhead.com/15/squads/31969259/ Pace ponizej 80 moge nawet dzis grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 12 Maj 2015 to ja sobie wystawię taki skład, ew. drobne poprawki :) http://www.futhead.com/15/squads/31969568/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 12 Maj 2015 80 pace całego zespołu czy max danego zawodnika ? oczywiście, że każdego zawodnika ;) pomysł genialny w swojej prostocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2015 IMO do bani, lepiej juz non radę, silver, brąz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 12 Maj 2015 (edytowane) oczywiście, że każdego zawodnika ;) pomysł genialny w swojej prostocie dokładnie, pomysł very najs :) IMO do bani, lepiej juz non radę, silver, brąz . Piachu, ale co z tego że silver czy brąz jak można powystawiać też napierdalaczy :) a tak sztywna górna granica 80 :) Wstrzymuję się, do momentu oficjalnego potwierdzenia przez Danona dotyczącego tego tematu i klepne zapis do 3 edycji :) Edytowane 12 Maj 2015 przez Tom182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 12 Maj 2015 IMO do bani, lepiej juz non radę, silver, brąz . Rozwin sie i napisz co ci w tym pomysle nie pasuje? Doumbii nie bedziesz mógł wpuscic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2015 Rozwin sie i napisz co ci w tym pomysle nie pasuje? Doumbii nie bedziesz mógł wpuscic? Doumbia tylko na cieniasow działa, chodzi o to, ze jakieś śmieszne selekcje będę musiał robić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 12 Maj 2015 Doumbia tylko na cieniasow działa, chodzi o to, ze jakieś śmieszne selekcje będę musiał robić :) może raz warto się poświęcić ;) głos narodu, praktycznie od premiery brzmi: męczy nas ciągła gra w berka za cuadrado i doumbią, chcemy czegoś innego. Myślę, że taka forma ligi da to czego próżno szukać w sezonach czy pucharach, to będzie właśnie to "coś innego" 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2015 (edytowane) może raz warto się poświęcić ;) głos narodu, praktycznie od premiery brzmi: męczy nas ciągła gra w berka za cuadrado i doumbią, chcemy czegoś innego. Myślę, że taka forma ligi da to czego próżno szukać w sezonach czy pucharach, to będzie właśnie to "coś innego"Jup, poczym większość składów w lidze to spidsterzy :pI podczas meczów mam siedzieć z futhedem i znać wszystkie geby graczy zeby patrzeć czy ktoś w bambuko nie leci? Edytowane 12 Maj 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 12 Maj 2015 w przypadku wyłapania delikwenta który przekroczy magiczne 80 pace - w.o :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2015 Trochę to śmieszne bo nadal obrona i pomoc to będą zapierdalacze tylko atak się zwolni :-) :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 12 Maj 2015 (edytowane) Trochę to śmieszne bo nadal obrona i pomoc to będą zapierdalacze tylko atak się zwolni :-) :-) :-) A co jest przegiete w tej grze? pomoc z 80 pace czy napad z ponad 90? Składy beda wyważne i moim zdaniem zmusi to zawdonikow do grania piłką a nie latania. Edytowane 12 Maj 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2015 W co jest przegiete w tej grze? pomoc z 80 pace czy napad z ponad 90?Tak naprawdę to jest tylko obcięcie ataku, będziesz Tonim na Ramosa i Luiza grał, a w środku dwóch murzynow cdm 80 pace do pomocy :-) No nic, dla mnie to bzdura ale organizator zrobi jak będzie uważał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach