Skocz do zawartości
danon

I Turniej FIFA 16 FUT PS4 - REGULAMIN, ROZMOWY, PYTANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

organizator zrobi jak będzie uważał.

dokładnie, większość się zgadza, a tak niestety działa demokracja ;)

Edytowane przez danon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja sobie wystawię taki skład, ew. drobne poprawki :)

http://www.futhead.com/15/squads/31969568/

Jednak taki sklad to bez sens totalny bo sobie nawet nie popykam podań jak sie okazalo w meczu sparingowym z Evo. Cos trzeba bedzie z BPL sklecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w przypadku wyłapania delikwenta który przekroczy magiczne 80 pace - w.o :biggrin:

W ostateczności. Wszyscy zgodnie przyznali już w I edycji, że grają dla dobrej zabawy, wiadomo emocje i stracone bramki mogą chwilowo wkurzyć, ale po meczu nie słyszałem o żadnych kłótniach o wynik czy oszukiwanie, dlatego powtórzę jeszcze raz: liczę na Waszą uczciwość, nie gramy o miesiąc na hawajach. 

Czekam jeszcze dzisiaj na inne głosy sprzeciwu, jeżeli takich nie będzie uwzględnię odpowiednie zmiany w regulaminie (gramy zespołami maksymalnie 4* a żaden zawodnik podstawowej 11 i ławki rezerwowych nie może mieć pace z karty większej niż 80)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

zespoły max 4* i max 80?- to troche według mnie za duzo, trzeba bedzie sie nasiedziec zeby sklad zrobić i srednio mi to pasuje. Pewnie nie jeden sklad bedze z ławką max 43 zeby tylko najwiecej wycisnac z pierwszej jedenastki.

Poza tym na razie mamy raptem kilka głosów w sprawie zmiany zasad, wiekszosc sie nie wypowiada. Moze zróbmy ankiete jak to juz ktos proponowal i od razu sprawdzimy kto chetny i na co.

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zespoły max 4* i max 80?- to troche według mnie za duzo, trzeba bedzie sie nasiedziec zeby sklad zrobić i srednio mi to pasuje. Pewnie nie jeden sklad bedze z ławką max 43 zeby tylko najwiecej wycisnac z pierwszej jedenastki.

Poza tym na razie mamy raptem kilka głosów w sprawie zmiany zasad, wiekszosc sie nie wypowiada. Moze zróbmy ankiete jak to juz ktos proponowal i od razu sprawdzimy kto chetny i na co.

dla sprawdzenia zrobiłem taki skład, bundesliga, zajęło mi to 20 minut. Wysyłam wszystkim uczestnikom II edycji zapytanie, zobaczymy kto co odpowie. I nie doczytałeś wszystkich wcześniejszych postów, nie będzie można sztucznie zaniżać ratingu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi akurat ten pomysł się podoba bo dosyć mam już grania przeciwko courtois na bramce i reszcie piłkarzy powtarzających się w co drugiej drużynie. Dla mnie bariera może być uzbieranie w krótkim czasie coinsow na taki skład bo aktualnie nie mam nic np.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zrobiłem wczoraj ankietę, w ciągu jednego dnia odpowiedziało 18 osób, a więc temat jest gorący ;) jednak wyniki nie są jednoznaczne...

Czy jesteś za jakimkolwiek ograniczeniem składów w III Edycji Ligi?

2uellhx.jpg

Widać wyraźnie, że zdecydowana większość z Was chce zmian ;) ale jeżeli chodzi o konkretne propozycje nie jest już tak jednomyślnie:

Jakie zmiany chciałbyś wprowadzić?

15x5rwz.jpg

No i teraz jestem w kropce... pójść za głosem większości, i nie przejmować się falą krytyki reszty, czy wprowadzić tylko to na co zgadzają się wszyscy czyli ograniczyć pace do 80 bez ograniczenia na gwiazdki składów... muszę to przemyśleć i dzisiaj wieczorem podejmę decyzję

Edytowane przez danon
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograniczenie pace każdego zawodnika w drużynie do 80 to moim zdaniem totalna głupota. Zespoły 4* jestem jak najbardziej za. W rzeczywistości w realniej piłce w każdej drużynie znajdzie się jakiś pace piłkarz. Trzeba znaleźć balans, żeby nie przesadzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie pytałeś, więc wypowiem się tu:

Nie podoba mi się pomysł ani do 4 gwiazdek ani ograniczanie pace. Za to poodba mi się pomysł z max srebrnymi kartami.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche to dziwne, bo jak ktos gra false9 to u skrzydlowych pace to podstawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie pytałeś, więc wypowiem się tu:

Nie podoba mi się pomysł ani do 4 gwiazdek ani ograniczanie pace. Za to poodba mi się pomysł z max srebrnymi kartami.

hmm wysyłałem do 20 osób, widocznie ktoś dostał dwa razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A moze by zagrac tylko takimi co mają "R" albo "A" w nazwisku ;D

Tak serio to sklady srebrne albo brazowe byly by w sam raz, ew non rare. Wiele osob teraz jest bardziej zajetych niz zwykle a zrobienie wymienionego skladu zajelo by chwilke. :)

Edytowane przez O.Tadeusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Rozmawialismy juz o tym, srebrne i brazowe bedzie pace show a chodzilo o to zeby ograniczyc to co jest w tej grze przesadzone. Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie i zdecyduje danon.

Na szybko popatrzylem na non rare gold na futhead i w sumie to tez bylby niezly pomysl , nie ma tam zawodnikow z pace ponad 90, max 85. Wiec w sumie tez jestem za tą opcją.

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pace nie jest tu problemem tylko brak umiejętności bronienia tego;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pace nie jest tu problemem tylko brak umiejętności bronienia tego;)

Juvetnus ładnie pokazał wczoraj jak bronic :P

Piachu ja nie mam z tym problemów dobrze o tym wiesz,  tylko problem jest to ze zamiast interesujących meczy masz mecze gdzie kolesie non stop graja na jednego zawodnika, L1+trójkąt na napastników albo rajdy zamiast konstruktywnej gry. I to w tej edycji jest juz po prostu nudne. Jak ograniczysz pace automatycznie trzeba zmienic podejscie do rozgrywania akcji i wtedy mozna sie cieszyc grą dalej. Tak ja to odbieram.

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na odrobinę szaleństwa skład złożony z samych bramkarzy :) hehe 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze juz wszyscy jestesmy zmeczeni ta edycją :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale jeden warunek, refleks max 80 :D Edytowane przez O.Tadeusz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Widze ze co niektorzy wielki problem maja pograc 2 tygodnie czterogwiazdkowym zespolem bez pace...

Zawsze mozecie w miedzyczasie napieprzac online sezony zeby Wam pasowała rozgrywka :)

Edytowane przez Tom182

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę i max 60 pace grac, niech się tylko król określi bo naradzie zapisy ida marnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę i max 60 pace grac, niech się tylko król określi bo naradzie zapisy ida marnie.

tez czekam na oficjalną deklarację Prezesa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra to powtórzę (chociaż kilka postów wcześniej pisałem już raz): wieczorem podejmę decyzję i napiszę jak gramy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za poprzedni sezon jakieś nagrody będą przydzielane? :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W III Edycji naszej ligi zagramy zespołami złożonymi z zawodników, którzy mają na karcie maksymalnie 80 pace (szybkości). Jako, że to pierwsza edycja z takimi zmianami, nie będzie więcej ograniczeń dotyczących składów. Wybieramy ze wszystkich zawodników dostępnych w grze.

Na 1 stronie tego tematu jest już poprawiony regulamin.

Edytowane przez danon
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W III Edycji naszej ligi zagramy zespołami złożonymi z zawodników, którzy mają na karcie maksymalnie 80 pace (szybkości). Jako, że to pierwsza edycja z takimi zmianami, nie będzie więcej ograniczeń dotyczących składów. Wybieramy ze wszystkich zawodników dostępnych w grze.

Na 1 stronie tego tematu jest już poprawiony regulamin.

Dziękuje :biggrin: .... takze jeszcze sie skuszę

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi