Skocz do zawartości
danon

I Turniej FIFA 16 FUT PS4 - REGULAMIN, ROZMOWY, PYTANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Zazwyczaj jestem dostępny prawie codziennie o różnych porach. Jako, że jeszcze studiuje i mam na nocke do roboty to myślę, że o 16-22 będę najczęściej. Jakoś się dogadamy  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj jestem dostępny prawie codziennie o różnych porach. Jako, że jeszcze studiuje i mam na nocke do roboty to myślę, że o 16-22 będę najczęściej. Jakoś się dogadamy  ;)

To  o tej porze co ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Danon ty nie grasz??

nie. EA zrobiła wszystko, żebym przestał grać w ich grę. Kupuję fifę na premierę od 10 lat, a jestem o krok od niekupienia 16. Może to chwilowy kryzys, ale szkoda moich nerwów. Bo co innego jeżeli producent mówi, że gra jest pełna bugów i radźcie sobie sami, a co innego jak wpycha swoim klientom środkowy palec przez pewną część ciała aż po łokieć... Zrozumiem jeszcze silnik ignite i fizykę zderzeń, zrozumiem skrypty i handicap, ok mam lepszy skład to niech przeciwnik sobie wygra z 25 chemistry i obrońcą na ataku. Ale za cholerę nie zrozumiem jak to możliwe że gram pół dnia, nic nie rozłącza i w ostatnim meczu o utrzymanie w 1 lidze gdzie brakuje mi remisu, wygrywam 3:1 i wyrzuca z serwerów PO MECZU kiedy widzę wynik i wygrany mecz... A potem ta sama sytuacja w 2 lidze tylko z awansem... ja mówię dość, przynajmniej na kilka tygodni. Have fun guys...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

nie. EA zrobiła wszystko, żebym przestał grać w ich grę. Kupuję fifę na premierę od 10 lat, a jestem o krok od niekupienia 16. Może to chwilowy kryzys, ale szkoda moich nerwów. Bo co innego jeżeli producent mówi, że gra jest pełna bugów i radźcie sobie sami, a co innego jak wpycha swoim klientom środkowy palec przez pewną część ciała aż po łokieć... Zrozumiem jeszcze silnik ignite i fizykę zderzeń, zrozumiem skrypty i handicap, ok mam lepszy skład to niech przeciwnik sobie wygra z 25 chemistry i obrońcą na ataku. Ale za cholerę nie zrozumiem jak to możliwe że gram pół dnia, nic nie rozłącza i w ostatnim meczu o utrzymanie w 1 lidze gdzie brakuje mi remisu, wygrywam 3:1 i wyrzuca z serwerów PO MECZU kiedy widzę wynik i wygrany mecz... A potem ta sama sytuacja w 2 lidze tylko z awansem... ja mówię dość, przynajmniej na kilka tygodni. Have fun guys...

No ale grajac w lidze nie masz takich klocków.... sam mnie namaiwales zeby uczestniczyc a teraz ty rezygnujesz... Ja juz zadnych meczy w sezonach nie gram ani zadnych turniejów, jedynie liga.

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale grajac w lidze nie masz takich klocków.... sam mnie namaiwales zeby uczestniczyc a teraz ty rezygnujesz... Ja juz zadnych meczy w sezonach nie gram ani zadnych turniejów, jedynie liga.

Prawda, namawialem i zdania nie zmieniłem ;) w naszej lidze gra się o niebo lepiej. Ale już w ostatniej edycji brakowało mi czasu na granie i prowadzenie turnieju, teraz wystarczy jedynie na moderowanie dlatego te edycję odpuszczę. Może wrócę silniejszy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, ze ta edycja jest bez nagród? Bo czekam na listę piłkarzy do kupienia :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, ze ta edycja jest bez nagród? Bo czekam na listę piłkarzy do kupienia :P

zastanawiałem się długo czy tak nie zrobić ;) przy 11 osobach nagrody będą naprawdę symboliczne...  (około 50k dla zwycięzcy...) ale w tej edycji jeszcze zrobimy nagrody, w następnej pewnie bez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Evo nawiązując do Twojego postu w dziale z wynikami - pełna zgoda jeśli chodzi o ``fun``` w grze. Też już nie mam go wcale. Dodatkowo myślałem, że w lidze jakoś się będę mobilizował ale nawet jak mi mecz nie wychodzi to już nei mam ciśnień walczyć. Dogram jednak do końca....Myślę, że kolejna edycja już w 16` będzie bardziej dla każdego mobilizująca :) Teraz sezon grillowy zaczęty, wyszedł Wiesiek itd hehe :)

pzdr

Edytowane przez Tom182
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma zniknał, wyparował... z reszta tak samo bylo w tym okresie w poprzednich edycjach ( w zeszlym roku troche swieżosci dał dodatek WC). Dzisiaj w meczach z zioomkiem znowu czulem ze mam niedorozwinietych piłkarzy i po pierwszym straconym golu juz tylko patrzylem ile do konca. Motywacja poziom 0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłosiłeś się do edycji więc muszę wpisać Twoje wyniki, wpiszę wszędzie po 3:0. Dlatego właśnie nie zapisywałem się do tej edycji. EA zrobiła z fify wyłącznie maszynkę do zarabiania kasy, takie czasy. Jeszcze 6-7 lat temu pojedynek z konami o najlepszą piłkę kopaną był motorem zmian na lepsze, walką o graczy, a teraz... ech, łezka w oku się kręci... rozsiedli się na tronie i rzucać łaskawie dolarki pod nogi. Zwyczajnie mi smutno co się stało z moja ulubioną grą online. 

Tom, 16 będzie taka sama, 17 też, ea nie potrzebuje graczy stałych, którzy i tak kupią grę i tak, potrzebuje nowych. Zauważ jaki procent graczy ma niektóre trofea, np. zdobądź tytuł ligi w fut - 55%, zagraj w fut jednym zawodnikiem 10 lub więcej meczów - 52%, a więc połowa tych co kupili grę nie interesuje się futem lub gra tylko kilka meczów. Zadaniem EA jest, by zachęcić tych graczy do wciągnięcia się w ten tryb bo wiadomo jak uzależnia, jak to zrobić? Zwycięstwami, w zeszłym tygodniu założyłem nowe konto i zgrałem 10 ligę składem z paczki startowej, mistrzostwo po 4 meczach, wiadomo że nie udałoby mi się grać tak dalej, ale ZAWSZE gdy masz słaby bilans gra pomoże ci wygrać mecz, bo zwycięstwo jest doskonałym pozytywnym wzmocnieniem, chcesz więcej... 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyrka sprawa, 80 pace miało być super i wyłonić mistrza skilla, po pierwszych kolejkach rezygnacje z turnieju, rożne tłumaczenia wyników itd... :-) to raptem kilka meczów - dograjcie bez scen :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyrka sprawa, 80 pace miało być super i wyłonić mistrza skilla, po pierwszych kolejkach rezygnacje z turnieju, rożne tłumaczenia wyników itd... :-) to raptem kilka meczów - dograjcie bez scen :P

nikogo nie zmusisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyrka sprawa, 80 pace miało być super i wyłonić mistrza skilla, po pierwszych kolejkach rezygnacje z turnieju, rożne tłumaczenia wyników itd... :-) to raptem kilka meczów - dograjcie bez scen

'' ... wylonic mistrza skilla...'

To juz chyba w Twojej glowie tylko. Jak sie komus nie chce grac to rezygnuje i nie gra - proste. Nie kazdy ma takie cisnienie jak Ty Piachu na tę grę.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje słowo nawet pisane na forum internetowym jest droższe od pieniądza, to jak i szacunek do reszty uczestników sprawiają, ze jak się czegoś podejmuje to do końca. Ale zawsze można mnie nazwać wariatem lub mającym straszne ciśnienie na grę.

Wiem , ze to co teraz napisze nie będzie wygodne ale rezygnujacy nie powinni być juz na poważnie brani w ewentualnych kolejnych edycjach :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Moje słowo nawet pisane na forum internetowym jest droższe od pieniądza, to jak i szacunek do reszty uczestników sprawiają, ze jak się czegoś podejmuje to do końca. Ale zawsze można mnie nazwać wariatem lub mającym straszne ciśnienie na grę.

Wiem , ze to co teraz napisze nie będzie wygodne ale rezygnujacy nie powinni być juz na poważnie brani w ewentualnych kolejnych edycjach :-(

No bez przesady , ty mi tutaj z tekstami o szacunku nie rób podjazdu :)  Stratny na mojej rezygnacji nie bedziesz, a moze nawet na tym zyskasz ;) Ja wiem ze ty byś chcial z kazdym grac i fifa nigdy ci sie nie znudzi ale zrozum tez innych, EA powinno ci płacic za czas spedzony przy Fifie :biggrin:

Zgłosiłeś się do edycji więc muszę wpisać Twoje wyniki, wpiszę wszędzie po 3:0. Dlatego właśnie nie zapisywałem się do tej edycji. EA zrobiła z fify wyłącznie maszynkę do zarabiania kasy, takie czasy. Jeszcze 6-7 lat temu pojedynek z konami o najlepszą piłkę kopaną był motorem zmian na lepsze, walką o graczy, a teraz... ech, łezka w oku się kręci... rozsiedli się na tronie i rzucać łaskawie dolarki pod nogi. Zwyczajnie mi smutno co się stało z moja ulubioną grą online. 

Ja sie nie zgadzam z tym bo uważam fife za bardzo dobrą grę inaczej nie grałbym w nią prawie 1000 spotkań w FUT i kilkudziesieciu towarzyskich czy w sezonach, masochistą nie jestem :)

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No bez przesady , ty mi tutaj z tekstami o szacunku nie rób podjazdu :) Stratny na mojej rezygnacji nie bedziesz, a moze nawet na tym zyskasz ;) Ja wiem ze ty byś chcial z kazdym grac i fifa nigdy ci sie nie znudzi ale zrozum tez innych, EA powinno ci płacic za czas spedzony przy Fifie :biggrin:

Ja sie nie zgadzam z tym bo uważam fife za bardzo dobrą grę inaczej nie grałbym w nią prawie 1000 spotkań w FUT i kilkudziesieciu towarzyskich czy w sezonach, masochistą nie jestem :)

Evo ja nic do Ciebie nie mam, ale zapisales się i po dwóch meczach zrezygnowales , a sam nawolywales do zmian w lidze - które zostały uwzględnione zresztą, tego, ze odpusciles po dolaczeniu + zmianie regulaminu nie zrozumiem. Wiem wiedźmin itp.

Płaca mi za normalna prace pon-pt a FIFA to przyjemność. możesz mnie kreować na fanatyka ale błąd popelniles Ty wiec bierz na klate jak Ci to 'wypominam'.

Edytowane przez piachu00
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Evo ja nic do Ciebie nie mam, ale zapisales się i po dwóch meczach zrezygnowales , a sam nawolywales do zmian w lidze - które zostały uwzględnione zresztą, tego, ze odpusciles po dolaczeniu + zmianie regulaminu nie zrozumiem. Wiem wiedźmin itp.

Płaca mi za normalna prace pon-pt a FIFA to przyjemność. możesz mnie kreować na fanatyka ale błąd popelniles Ty wiec bierz na klate jak Ci to 'wypominam'.

Wszystko sie zgadza, biore na klate i dlatego wszystkich przeprosilem. Liczylem ze nowe zasady jeszcze mnie przy tej grze przytrzymają jednak sie przeliczylem, nobody's perfect jak mawiał klasyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Panowie nie kłóćcie się, tylko też kupcie Wiedźmina :D

Bo to jest prawdziwa przyczyna rezygnacji i swoisty "lek" na uzależnienie od fify.

Sorki, że Wam się tu wtrącam, ten post nie ma być złośliwy, ani nic w tym stylu. Po prostu stwierdzam fakty. Evo żyje Wiedźminem, Piachu z tego co pamiętam tez planujesz kupić za kilka dni... :)

Zobaczysz sam jak to działa, mnie nawet totsy nie kręcą :)

Szacun za tyle edycji ligi, od 16 może sam dołączę jak czas pozwoli. Zaczniemy od początku fut, gdzie każdy będzie miał pewnie słabe składy, dopiero będzie fun.

W fut 15 ea zrobiło wszystko, żeby nam tę grę obrzydzić do granic i wiecie o tym ;)

Pozdrowionka.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też rezygnuje z ligi, albo oddaje walkowery. Malo czasu mam i brak chęci do gry :p 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na nagrode za 2 miejsce w 3 edycji ale wszyscy umarli

Regulamin - Postanowienia Ogólne - Punkt 6

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin - Postanowienia Ogólne - Punkt 6

nie rozegralem tylko 2 meczy czyli nic nie dostane fajnie extra
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rusza IV Edycja, odświeżam temat :) Regulamin niedługo zaktualizuję.

PS. Co myślicie o zrezygnowaniu z wpisowego w tej edycji? Wiem, że nagrody to podstawa w turniejach, ale na początku nie każdy ma 15k na wpisowe, a rywalizacja z kumplami z forum i zwycięstwa w "meczach o punkty" są przecież bezcenne ;) To luźny pomysł, chcę poznać Waszą opinię.

Edytowane przez danon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę mniejsze wpisowe jak na początek bo parę osób pewnie tak jak ja się spłukało ostro xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi