wan_zen 29 Napisano 6 Październik 2015 Nie ma to jak wyznaczyć datę premiery na sobotę :D ja jeszcze żadnej takiej informacji nie dostałem, mam preordera w konsoleigry.pl Tapnięte z Oneplus One Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 6 Październik 2015 9.10 to piątek ;) Ciekawe że na oficjalnym profilu PS Polska na facebooku cały czas podają datę 7.10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 6 Październik 2015 (edytowane) Aaa no fakt, porypało mi się, że na 10 przesunęli, bo tam gdzie ja zamawiałem cały czas była data 09 październik Tapnięte z Oneplus One Edytowane 6 Październik 2015 przez wan_zen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Październik 2015 Na facebooku Playstation Polska informują ze premiera jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Październik 2015 Uważajcie bo dużo sklepów sprzedaje już wersję gdzie mamy tylko NAPISY PL a brak dubbingu. Oczywiście zawsze jest napisane małym druczkiem :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matush 2 Napisano 6 Październik 2015 Odebrałem dziś ze sklepu moją kopię, pełna wersja PL. Graficznie dla mnie jest ok. Ładnie wygląda, mimo upływu kilku lat, co widać. Nie mam porównania do wersji na ps3, byłem w drugim obozie. Zawsze chciałem poznać historię. Dziś było mi dane. Dla kogoś, kto grał na poprzedniej generacji, kolekcja nie będzie warta ceny (czyt. remaster) ale też wg. mnie to nie jest grupa docelowa. Jeżeli spodoba mi się całokształt trylogii to Uncharted 4 na bank u mnie zagości w marcu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 7 Październik 2015 w saturnie wszystkie uncharted na ps4 zniknely :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djcasey 0 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) Witam, czy można ustawić angielską wersję językową ? w wydaniu PL np z saturna ?? Sony na FB obiecało że będzie można, alw wiadomo dla sprzedaży robi się wszystko ;p Edytowane 7 Październik 2015 przez djcasey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 7 Październik 2015 W demie się dało, więc zapewne tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djcasey 0 Napisano 7 Październik 2015 no tak ale demo było dla wszystkich takie samo na całym świecie, z pełnymi wersjami jest różnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 7 Październik 2015 W wypadku Sony jest tak samo - do wyboru polska i oryginalna ścieżka dźwiękowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djcasey 0 Napisano 7 Październik 2015 miałeś okazję sam sprawdzić, czy to tylko przypuszczenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 7 Październik 2015 To jak jest w końcu z tą datą premiery , bo niektórzy kupują bez problemu , a na przykład ja obleciałem kilka sklepów w Toruniu i nic . Byłem w MediaMarkt i Pan powiedział że od 09 października , Media Expert też brak i w Empik też nie ma . Nie byłem tylko w Euro . Mam pytanko jeszcze jedno w jakich cenach nabywacie w swoich miastach Uncharted ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 7 Październik 2015 W stacjonarnych zapewne po 259zeta to taka standardowa cena. Ja mam info z CDP że moja kopia będzie u mnie właśnie 9 października, dałem 247. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) Odebrałem dziś edycję specjalną i potwierdzam da się zmienić język dialogów na ENG zostawiając napisy PL. Edytowane 7 Październik 2015 przez seba842005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 7 Październik 2015 Z tego co widzę to dzisiaj w empikach jest po 249 zł :) http://www.empik.com/uncharted-kolekcja-nathana-drake-a-bluepoint-games,p1113916716,multimedia-p Również w salonach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidos160 0 Napisano 7 Październik 2015 Ja dzisiaj też odebrałem Edycję Specjalną z Saturna - 289 zł i nie żałuję,że dopłaciłem te 40 zł za "wrażenia wizualne" bo zarówno opakowanie zewnętrzne jak i steelbook są bardzo ładne (no dobra - to mój pierwszy steelbook :P), ale wiem,że już wczoraj można było kupić za 259/299zł z półki - nie było kar umownych,więc sobie Saturn wystawił. Euro też powinno mieć, ale w sumie co za problem przedzwonić na infolinię i się dowiedzieć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 7 Październik 2015 Obecnie dostanie limitki gdziekolwiek graniczy z cudem. Też zamawiałem w Saturnie i na razie brak informacji o odbiorze zamówienia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Październik 2015 Panowie, macie temat odnośnie gdzie kupić itd. Co premiera to zaś burdel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 7 Październik 2015 Obecnie dostanie limitki gdziekolwiek graniczy z cudem. Też zamawiałem w Saturnie i na razie brak informacji o odbiorze zamówienia :/ ja dostalem tylko potwierdzenie zamowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidos160 0 Napisano 7 Październik 2015 Obecnie dostanie limitki gdziekolwiek graniczy z cudem. Też zamawiałem w Saturnie i na razie brak informacji o odbiorze zamówienia :/ Ja dzisiaj o 10:30 dostałem,że zapraszamy po odbiór A jak kogoś 10 zł nie boli i ma blisko MM/Saturn to na półkach (przynajmniej Poznań CC) było parę sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 7 Październik 2015 Ja dostałem info z konsoleigry.pl, że dzisiaj wysłali i będzie jutro dostarczone. Zapłaciłem 254 zł z przesyłką kurierem. Tapnięte z Oneplus One Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 7 Październik 2015 W Saturnie w Galerii Krakowskiej cała półka zawalona, 249 zł. Tak więc problemu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devilseed 1 Napisano 7 Październik 2015 Czy wersja z Psn tez jest w full PL demo było ale z tego co widziałem w opisie na Psn wersja pełna tylko english Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plumpbass 3 Napisano 8 Październik 2015 Czy wersja z Psn tez jest w full PL demo było ale z tego co widziałem w opisie na Psn wersja pełna tylko english Gra z PSN jest z polskim dubbingiem. W PS Store jest błąd w opisie. Kupiłem edycję cyfrową i gram od wczoraj, więc bez obaw można brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach