sLk 1405 Napisano 15 Wrzesień 2015 Najs, całkiem ładnie się to prezentuje. Nieźle jak na grę z 2007 roku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 20 Wrzesień 2015 Uncharted 1 - moja pierwsza platynka , fajnie będzie wrócić do tytułu Wiadomo coś na temat trofeów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Wrzesień 2015 Trofea będą inne ale listy jeszcze nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 21 Wrzesień 2015 Mam tylko nadzieje, że nie będzie trofika za speedrun.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 21 Wrzesień 2015 Dla mnie również Kolekcja Drake'a to pozycja obowiązkowa. Wcześniej byłem w obozie MS więc nie miałem okazji zagrać w Uncharted. Ja czekam z niecierpliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Wrzesień 2015 Jakoś same postacie bardzo się nie różnią, ale kora na drzewach to czapki z głów 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 27 Wrzesień 2015 Kolejna porcja filmików z kolekcji w wysokiej jakości, aż się boję jak poziom z pustynią będzie wyglądał http://www.gamersyde.com/news_the_nathan_drake_collection_day_2-17150_en.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Wrzesień 2015 No i kolekcja nie ustrzegnie sie latki premierowej: zdrodlo: ttp://www.gamespot.com/articles/ps4-uncharted-collections-day-one-patch-detailed/1100-6430913/Poprawki - pomniejsze poprawki stabilnosci - poprawki w zakresie audio & video - optymalizacja wydajnosci, wlaczajac w to poprawienie kontroli celowania - pomniejsze poprawki zwiazane z gameplayem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 28 Wrzesień 2015 (edytowane) Pękłem i złożyłem w CDP.pl preorder 259,99zł - 12zł zniżki = 247,99 zł wyszło z darmową dostawą do Ruchu przy płatności z góry. Czekam premiery Edytowane 28 Wrzesień 2015 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Wrzesień 2015 Trochę historii. Project Big Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 28 Wrzesień 2015 (edytowane) Niektórzy już streamują na PS4 :) Kurczę cały czas zastanawiam się czy brać na premierę, choć jeszcze nie grałem w żadnego Uncharted... mam wrażenie że za niecały miesiąc gra straci na wartości..Chociaż co do Naughty Dog to jestem pewien - The Last of Us to zmiażdżyło moim zdaniem wszystkie gry które dotychczas grałem (a podchodziłem sceptycznie). Edytowane 28 Wrzesień 2015 przez teamdox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Wrzesień 2015 Jeżeli nie grałeś to nawet się nie zastanawiaj, przygoda życia warta każdej złotówy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 28 Wrzesień 2015 Jak ktoś che można cisnąć demo z konta na nową zelandię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 28 Wrzesień 2015 Na rodzimym PSN też jest dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 29 Wrzesień 2015 No no wygląda to naprawdę spoko , 60 klatek robi robotę w tak dynamicznej grze mimo że skrypty już nie robią takiego wrażenia jak kilka lat temu poziom na dachu nadal mega energetyczny :) Jak ktoś nie grał to czeka go z pewnością świetna zabawa , mam nadzieję że na wiosnę spadnie trochę cena to wtedy przed 4 z chęcią sobie przejdę tego packa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 29 Wrzesień 2015 Super, ile waży demko? Jest w pl'u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 29 Wrzesień 2015 7GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 29 Wrzesień 2015 Na PS3 po początkowej animacji nie było ekranu ładowania z tego co pamiętam. SI nadal ma poważne braki. Ale to nadal Drake. Mimo to poczekam z zakupem. 250zł to zbyt dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 29 Wrzesień 2015 W dniu 28.09.2015 o 20:56, teamdox napisał: Niektórzy już streamują na PS4 :) Kurczę cały czas zastanawiam się czy brać na premierę, choć jeszcze nie grałem w żadnego Uncharted... mam wrażenie że za niecały miesiąc gra straci na wartości..Chociaż co do Naughty Dog to jestem pewien - The Last of Us to zmiażdżyło moim zdaniem wszystkie gry które dotychczas grałem (a podchodziłem sceptycznie). Jak nie grałeś to bierz śmiało. Nie zawiedziesz się. Prawdziwy klasyk i jedne z najlepszych gier na PS3. Co do tego czy warta 250zł to się nie wypowiadam bo to zależy od indywidualnych preferencji. Cena pewnie spadnie dosyć szybko bo to sam singiel, więc ludzie podejrzewam przejdą i będą gonić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 29 Wrzesień 2015 Niby fajnie, ale liczyłem na trochę więcej niż 10 minut gameplaya... Zwłaszcza biorąc pod uwagę wagę dema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Wrzesień 2015 10 min tylko? ehh No nic sprawdzi się chociaż tyle. Ostatnio przyzwyczaiłem się do tłustych dem co pół wieczora można było spędzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus1 5 Napisano 29 Wrzesień 2015 Hmmm nie wiem co myslec, jakos nie powalilo mnie to demo a szkoda Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 29 Wrzesień 2015 Przeszedłem wszystkie części na ps3. Grafika w u2 mnie zachwyciła w dniu premiery. Jak się tu sprawa przedstawia? Będzie wow jak na poprzedniej generacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 29 Wrzesień 2015 Albo mi się wydaje, albo dubbing jest jakiś lekko zmieniony, i kolorystyka bardziej stonowana. Ogólnie zachwytu wow nie było, płynnie ładnie i to wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus1 5 Napisano 29 Wrzesień 2015 Nie ma wow i tak jak kolega pisal jakos stonowana kolorystyka, moim zdaniem warto kupic jak sie nie gralo wczesniej Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach