pablos_83 4001 Napisano 3 Październik 2015 Lista pucharków. http://psnprofiles.com/forums/topic/31397-uncharted-the-nathan-drake-collection-trophy-list/ Doszly pucharki za rozdziały na czas. Pucharki za brutal i za speedrun całej gry niewymagane do platyny. 3 platynki wpadną bez problemu, ale z 100% to może być ostra rzeźnia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 3 Październik 2015 Spodziewalem się, że dodadzą pucharki za speed runy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) Może nie będzie źle ale 2,5h to trzeba lecieć i brutal :@ Wysłano z Z3 Compact Edytowane 3 Październik 2015 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Październik 2015 Filmik Digital Foundy z U1 pokazuje jak wiele pracy wsadzono w tego remastera. Może i kotlet ale niesamowicie smacznie odgrzany. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 3 Październik 2015 Widac sporo pracy, ale to tak jak z matrycami amoled i ips, póki nie zostawisz obok sobie to myślisz ze ips wygląda dobrze, jak poobcujesz z amoledem to juz nie chcesz miec do czynienia z ipsem. Tak i tu choc u1 znacznie poprawione to na tle nowych gier ciągle będzie niedosyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 3 Październik 2015 Dla mnie kwestia grafiki jest drugorzędna w tym wypadku bo wygląda co najmniej dobrze . Nigdy nie byłem fanem uncharted a mimo wszystko przeszedłem wszystkie i uważam je za gry dobre . Natomiast te demo wyleciało z dysku po 15 min, nie bawi mnie to już, gra jest jakaś drętwa w strzelaniu nie ma mocy a i męczy mnie już schemat gdzie wyskakuje mi tabun przeciwników do wystrzelania jak kaczki ..... od jakiegoś czasu wolę dobrego indyka jak everybodys gone to rapture czy soma. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Październik 2015 W dniu 3.10.2015 o 17:31, schranz napisał: Dla mnie kwestia grafiki jest drugorzędna w tym wypadku bo wygląda co najmniej dobrze . Nigdy nie byłem fanem uncharted a mimo wszystko przeszedłem wszystkie i uważam je za gry dobre . Natomiast te demo wyleciało z dysku po 15 min, nie bawi mnie to już, gra jest jakaś drętwa w strzelaniu nie ma mocy a i męczy mnie już schemat gdzie wyskakuje mi tabun przeciwników do wystrzelania jak kaczki ..... od jakiegoś czasu wolę dobrego indyka jak everybodys gone to rapture czy soma. dobry inyk nie jest zly - i przepraszam za offtopic ale EGTTR nie jest indykiem - bo jak nazwac indykiem gre przy ktorej pomagalo Santa Monica Studios a kase wykladalo na nia tez Sony ktore jest wydawca. Demo ogralem 2 razy i dopiero za drugim bardziej mi weszlo, ale mam wrazenie ze wlasnie wyostrzona grafika powoduje dysonans i gra czasami wyglada troche komicznie. jak pisalem 2 rzeczy: - efekt slabego blue boxa gdzie mamy wrazenie ze postaci sa wklejone w scene a nie sa jej integralna czescia (glownie w przerywnikach). - efekt chodzenia po wodzie, czy tez oderwania postaci od gruntu widoczny chocby na filmiku ktory Julek Cezar (znany wczesniej jako Bansai wkleil) i nie chodzi mi tu o animacje nawet jesli normalnie idziemy po tej czy innych powierzchniach mialem wrazenie ze drake jest te pare cm nad ziemia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 4 Październik 2015 W dniu 2.10.2015 o 08:56, literat napisał: Mówiłem że to praktycznie zwykły port (rozdziałka i kosmetyka) i nic więcej. Zestaw trzech gier który wazy ponad 44 GB to bardzo mało patrząć ile zajmowały na PS3 https://www.youtube.com/watch?v=MqacLerbUHM Ja tam widzę nawet że wersja na ps3 ładniej wygląda :-D, na 4the$ kolory wyprane i textury jakieś takie z dOOpy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 4 Październik 2015 (edytowane) W dniu 4.10.2015 o 05:19, czeskimaster napisał: Ja tam widzę nawet że wersja na ps3 ładniej wygląda :-D, na 4the$ kolory wyprane i textury jakieś takie z dOOpy :-) Oglądałeś w ogóle linkowany przeze mnie materiał? :P Edytowane 4 Październik 2015 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 4 Październik 2015 Tak :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 4 Październik 2015 Yep, zdecydowanie gorsze tekstury i wypranie z barw ;) 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maslak 41 Napisano 4 Październik 2015 Ja tam zagrałem w demo i kupie kolekcję, bo jednak Drake to Drake. Jedynie co mnie zastanawia ten negatywny hype, że to skok na kasę, że nic nie zrobili z grafiką itp itd. Przy totalnych i to jeszcze nieudanych kotletach nie było tyle negatywnych opinii. Mimo, że to kotlet to dalej się prezentuje bardzo dobrze. I akurat tego remastera uważam za zasadnego. Za półroku wychodzi 4 cześć. Na pewno część graczy nie grało w ogóle w U (Ci co przeszli z obozu M$), a część chce sobie przypomnieć cała trylogię przed nową częścią. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Październik 2015 W dniu 4.10.2015 o 09:15, maslak napisał: Ja tam zagrałem w demo i kupie kolekcję, bo jednak Drake to Drake. Jedynie co mnie zastanawia ten negatywny hype, że to skok na kasę, że nic nie zrobili z grafiką itp itd. Przy totalnych i to jeszcze nieudanych kotletach nie było tyle negatywnych opinii. Mimo, że to kotlet to dalej się prezentuje bardzo dobrze. I akurat tego remastera uważam za zasadnego. Za półroku wychodzi 4 cześć. Na pewno część graczy nie grało w ogóle w U (Ci co przeszli z obozu M$), a część chce sobie przypomnieć cała trylogię przed nową częścią. Ludzie czasami wola pamietac doswiadczenie jak je zapamietali pierwszy raz i wlasnie pewien dysonans odgrzewanego kotleta moze powodowac brak hajpu czy negatywne opinie. Przy totalnych porazkach remasterowych sa zazwyczaj 2 obozy ci co grali i widza ze nic nowego, ci ktorzy nie grali i moga przebolec brak zmian w grafice jesli gameplay miodny. I spojrz na pare watkow sa negatywne lub umiarkowanie negatywne opinie. Uncharted to znak rozpoznawczy PS wiec i emocjonalne przywiazanie do marki wieksze, jesli ktos sie choc troche remasterem rozczarowal to bedzie bardziej emocjonalnie reagowal niz w przypadku gry ktora go malo obchodzi. Jest poprawa to bez watpienia, choc jak pisalem nie wszystko mi pasuje. Czy kupie? pewnie tak ale dopiero jak ostro zejdzie z ceny. Dla osob ktore nie graly a chca nadrobic kawal historii z poprzedniej generacji - uwazam ze warto po ta kolekcje siegnac - a czy na premiere czy pozniej to niechaj juz kazdy sam zadecyduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) Ktoś, coś jakieś pytania? ;) Edytowane 5 Październik 2015 przez seba842005 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elasiel 0 Napisano 5 Październik 2015 Da się wybrać głosy angielskie i polskie napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 5 Październik 2015 @seba a spytam skąd? :) Wysłano z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 5 Październik 2015 podbijam pytanie :D gdzie dorwałeś swoją kopię ? sam bym już z chęcią pograł a oficjalnie w saturnie ma być w sprzedaży dopiero pojutrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 5 Październik 2015 Co do dub. Mam tylko napisy i eng dubbing (tak można sobie przestawić w opcjach dźwięku). Nie mam w ogóle wersji dub pl, ale z tego co ludzie piszą jeśli okładka jest po polsku, to jest i dub PL. Grę w wawie można dorwać juz sporo sklepów ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 5 Październik 2015 Podobno Sony podniosło ceny hurtowe i mniejszym sklepom nie opłaca się ich kupować i importują z innych krajów. Mnie akurat zależy na polskim dubbingu i edycji limitowanej więc muszę czekać do środy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 5 Październik 2015 Skoro z innego kraju czemu mam naklejkę na pudełku PL? :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) Nie jest to polskie wydanie (żółta kropeczka koło znaczka PEGI, angielskie napisy na okładce zamiast polskich). Naklejka to pewnie inicjatywa sklepu :) Oryginalne wydanie na 99% ma ten znaczek nadrukowany na okładce, przynajmniej tak jest od lat ze wszystkimi gramy z polskiej dystrybucji od Sony. Edytowane 5 Październik 2015 przez Dobos 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 5 Październik 2015 Może i tak nie wiem mi to rybka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 5 Październik 2015 W dniu 5.10.2015 o 17:47, Dobos napisał: Nie jest to polskie wydanie (żółta kropeczka koło znaczka PEGI, angielskie napisy na okładce zamiast polskich). Naklejka to pewnie inicjatywa sklepu :) Oryginalne wydanie na 99% ma ten znaczek nadrukowany na okładce, przynajmniej tak jest od lat ze wszystkimi gramy z polskiej dystrybucji od Sony. Kolejnym dowodem może być napis na pudełku Only On PlayStation ;) Polskie wydanie nie ma "angielskiego" pudełka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plumpbass 3 Napisano 6 Październik 2015 W dniu 5.10.2015 o 16:05, seba842005 napisał: Ktoś, coś jakieś pytania? ;) W dniu 5.10.2015 o 16:05, seba842005 napisał: Ktoś, coś jakieś pytania? ;) Możesz podać numer CUSA z pudełka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 6 Październik 2015 (edytowane) Ja natomiast dostałem takie info na skrzynkę po złożonym preorderze: "Szanowny KliencieDystrybutor gry Uncharted: Kolekcja Nathana Drake'a PL [PS4] przekazał nam informację o zmianie jej daty premiery. Obecnie premiera planowana jest na 2015.10.09. W związku z tym realizacja zamówień zawierających ten produkt nastąpi w okolicy wyznaczonej daty." Padaka jakaś. Ps. sklep GRY -OnLine :down: Edytowane 6 Październik 2015 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach