redo 530 Napisano 30 Sierpień 2015 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 30 Sierpień 2015 Szkoda że brak Złotej Otchłani na Vitę. Byłby komplet. Porównaniami grafiki takimi jak wyżej nie podniecałbym się. Wersje na PS3 nie są aż tak nie ostre i rozmyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 30 Sierpień 2015 Witam, kolekcja zupełnie pozbawiona multi?Beta multi U4 bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinslugaj 0 Napisano 30 Sierpień 2015 Witam ! Mam pytanie czy gra uncharted trylogia zakupiona w UK bedzie miała polski dubbing? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 30 Sierpień 2015 A skąd niby ktokolwiek ma znać odpowiedź na to pytanie? Możesz zadzwonić do BOKu polskiego oddziału PlayStation i zapytać, choć chyba troszkę na to za wcześnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 30 Sierpień 2015 Szkoda że brak Złotej Otchłani na Vitę. Byłby komplet. Porównaniami grafiki takimi jak wyżej nie podniecałbym się. Wersje na PS3 nie są aż tak nie ostre i rozmyte. Może dostaniemy za to DLC - "Pociąg złota z Wałbrzycha". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 31 Sierpień 2015 Witam ! Mam pytanie czy gra uncharted trylogia zakupiona w UK bedzie miała polski dubbing? nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 31 Sierpień 2015 Witam ! Mam pytanie czy gra uncharted trylogia zakupiona w UK bedzie miała polski dubbing? raczej nie bo... w PSS UK i PL U:TNDC ma inny numer wersji: pl CUSA02826_00 UK CUSA02344_00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinslugaj 0 Napisano 31 Sierpień 2015 Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 1 Wrzesień 2015 Ciekawe jak bedzoe ze sterowwaniem. W drugiej części znaczaco sie zmienilo w stosunku do pierwszej, tutaj pewnie ujednolica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 1 Wrzesień 2015 Z tego co można wywnioskować po tym wywiadzie to we wszystkich częściach mieli rzekomo zaczepić sterowanie z trójki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 1 Wrzesień 2015 Jedyny remaster, który trafi na moją półkę i to w dzień premiery chociaż obok będą stały egzemplarze na ps3. Ten Drake to umie przekonywać do siebie ludzi ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luqart 0 Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam, kolekcja zupełnie pozbawiona multi? Mi się wydaje, że dodadzą multi w płatnym DLC. Multi w Uncharted cieszyło się dużą popularnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 3 Wrzesień 2015 Nie wydaje mi się żeby multi było dostępne jako płatne DLC. Kto tak robi? To byłby cios poniżej pasa i źle odbiło by się to na wizerunku japońskiego koncernu. Zamiast tego mamy zagwarantowany dostęp do bety trybu multi U4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 3 Wrzesień 2015 (edytowane) Z tego co pamiętam to multi ma w ogóle nie być. Musieli by na nowo pisać kod sieciowy. No a jak kolega wyżej wspomniał będzie za to beta multi U4.Zapowiadają się kilkugodzinne maratony :P w ogrywaniu każdej części po kolei jednym ciągiem :D Edytowane 3 Wrzesień 2015 przez Blik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinslugaj 0 Napisano 3 Wrzesień 2015 Gra zakupiona w UK bedzie w języku polskim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 3 Wrzesień 2015 jestes lekko opozniony czy jak? przeciez wyzej Ci odpisali ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rudauke 0 Napisano 4 Wrzesień 2015 Co z demkiem? Miało pojawić sie w Q3, czyli do 30 sierpnia. Chyba że mnie coś ominęło:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 4 Wrzesień 2015 (edytowane) Q3 to okres od lipca do września włącznie ;) (1-3, 4-6, 7-9, 10-12) Edytowane 4 Wrzesień 2015 przez kevcio23 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Wrzesień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 5 Wrzesień 2015 Fajnie się zapowiada ta kolekcja. Kiedyś na bank się zaopatrzę ;]. Nostalgia mnie wciągnie ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 5 Wrzesień 2015 Masakra, dlugo na to czekałem :P Ciekaw jestem PL wersji jedynki, bo tego mi brakowalo. Znam serie bardzo dobrze, a wyczekuje jakby to coś zupelnie nowego. Czeka nas ~30h soczystej zabawy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 9 Wrzesień 2015 Ja mam pytanie dotyczące edycji specjalnej (tą ze stilbukiem i artbukiem). Czy zawiera ona także standardowe pudełko z grą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 10 Wrzesień 2015 Ja mam pytanie dotyczące edycji specjalnej (tą ze stilbukiem i artbukiem). Czy zawiera ona także standardowe pudełko z grą? z tego co pamietam to nigdy u sony tak nie bylo więc.. odpowiedz brzmi nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Wrzesień 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/09/14/watch-new-uncharted-the-nathan-drake-collection-gameplay-footage-now/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach