Patricko 8082 Napisano 22 Kwiecień 2015 Kontynuacja już prawie pewna 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Kwiecień 2015 Mogę zapytać kto to jest Tidux że jego słowo jest święte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 22 Kwiecień 2015 (edytowane) "Tym razem głos w sprawie zabrał Tidux – branżowy donosiciel – który postanowił podzielić się z użytkownikami Twittera pozytywną wiadomością. Tidux często i gęsto wrzuca na swój Twitter bardzo ciekawe wieści, które w późniejszym terminie są potwierdzane przez deweloperów." źródło: PPE.PL Branżowy donosiciel... aha :) Edytowane 22 Kwiecień 2015 przez adick007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 22 Kwiecień 2015 Nie ukończyłem na ps3 pierwszej części :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Kwiecień 2015 Myślę, że Ni No Kuni 2 to była kwestia czasu, a Level 5 samo stwierdziło, że robią grę na Ps4. Poza tym Tidux sporo rzeczy przewidział, więc nie zdziwiłbym się gdyby gość miał dostęp do dokładniejszych informacji niż my :) Jego nick nie pierwszy raz się przewija w branży gier Mimo wszystko trzeba mieć nadzieję, że okaże się prawdą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 22 Kwiecień 2015 Tidux? Hahahaha. PPE, kiedy się przestaniecie ośmieszać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 22 Kwiecień 2015 (edytowane) Tidux to znany koleś w branży, co jakiś czas podrzuca jakieś rewelacja. Jego nowości bardzo często się potwierdzają, ale na pewno nie można go traktować jako pewnie źródło informacji. Edytowane 22 Kwiecień 2015 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 22 Kwiecień 2015 (edytowane) Żaden znany koleś. Mało kto traktuje go poważnie. Na takim neogafie robienie newsów na podstawie jego rewelacji kończy się banem. Większość jego "newsów" dotyczy firmware'ów i ich dat wydania, które często się nie sprawdzają. Co zazwyczaj tłumaczy niespodziewaną przesuwą. Zarówno przed E3, Gamescom jak i PlayStation Experience też miał parę rewelacji, które się nie sprawdziły (miała być gra od Guerilla Games itd.). No ale wiadomo, jakiś procent jego leaków musi się sprawdzić, ale kto tego nie potrafi. Co nie zmienia faktu, że chciałbym Ni No Kuni 2. Edytowane 22 Kwiecień 2015 przez Patapon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velsu 0 Napisano 22 Kwiecień 2015 Coś taki porywczy Figaro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 22 Kwiecień 2015 Trza tych gupków z PPE jakoś douczyć :miner: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 23 Kwiecień 2015 Zobaczymy co z tego wyjdzie ale NNK było świetne ;-) - Wysłane z fona przez Tapatalk - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 23 Kwiecień 2015 Żaden znany koleś. Mało kto traktuje go poważnie. Dlatego napisałem, że nie można tego brać jako pewne źródło. To że nikt nie traktuje go poważnie nie znaczy że nie jest znany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2015 Grałbym. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 5 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Grudzień 2015 Chyba największy plus tej biednej konferencji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 5 Grudzień 2015 Pięknie!! Gra sprawi, że znowu przez miesiąc żona będzie dziwnie na mnie patrzeć :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Grudzień 2015 Ta wiadomość zrobiłą mi dzień...szkoda tylko że FF7R trochę go zepsuł. Zmienili tam system walki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 5 Grudzień 2015 Przecież już dzień po zapowiedzi było wiadomo, że system walki zostanie zmieniony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 5 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 5 Grudzień 2015 Świetnie że inny system walki, reszta może być po staremu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 5 Grudzień 2015 Teraz pozostaje tylko czekać na więcej konkretów odnośnie NNK 2. Czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 6 Grudzień 2015 Pięknie o design klimat i muzykę jestem spokojny, jedyne co mi średnio pasowało to stworki i system walki . Na konfie mówili o nowym systemie walki ? Ja bym chciał standardowy ludzki team 5/8 osób i było by pięknie . Ciekawe czy dadzą demko jak kiedyś NNK . LEVEL 5 mistrzowie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 6 Grudzień 2015 Bardzo bym chciał aby gra wyszła w odpowiednim miesiącu, żebym nie musiał się zastanawiać nad tą gra albo inną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 8 Grudzień 2015 A ja mam nadzieję, że nadal będziemy łapać familiarsy i levelovać je :-) I system miniquestów w jedynce też był udany. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 3 Grudzień 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach