Piotrekj66 3 Napisano 20 Wrzesień 2015 Jak myslicie,kupilem gre na psn mam napisane ze gra bedzie dostapna od 24 wrzesnia ale pobrana zostanie juz 21 czyli dzis po pulnocy zacznie sie pobierac? jesli tak to pkojnie bede mogl we wtorek (22wrzesnia) odpalic ja na konice usa ktore te mam na konsoli bo tam premiera jest wlansie 22 wrzesnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 21 Wrzesień 2015 24 nic prędzej, nic później Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 21 Wrzesień 2015 Jest 21 września a preorder kupiony od ponad tygodnia a gra się nei pobiera :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 21 Wrzesień 2015 u mnie tez sie nie pobiera ale cos sie dzieje bo do wczoraj nie bylo nic w bibliotece, wczoraj wieczorem dodali pozycjie Fifa 16 ale bez ikonki a dzis juz jest z ta niebieska iknka i pisze ile godizn do premiery. Mysle ze jak nam sciagnie to wchodzac na konto inne na tej samej konsoli z rejonu USA jutro bedzie mozna na tym koncie USA odpalic bo tam premiera jest wlasnie jutro:) Dajci znac jak zacznie pobierac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 21 Wrzesień 2015 Nie odpali ci wcześniej na koncie z USA jeśli kupiłeś w Polsce z tego co sie orientuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 21 Wrzesień 2015 Jesli gre pobierze i doda do ekranu glownego to powinno pujsc gorzej jesli pobierze ale ciagle nie bedzie jej na ekranie glownym a tylko w bibliotece, wtedy nie ma szans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 21 Wrzesień 2015 Co roku to samo, nie wiem czemu te preordery elektroniczne kupiujecie, gra juz w moich łapach prosto z półki. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 21 Wrzesień 2015 gdzie sa juz dostepne gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 21 Wrzesień 2015 http://www.ps3site.pl/forum/topic/77671-gdzie-kupi%C4%87-i-za-ile/page-333 Tutaj masz wszystko na bieżąco napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 21 Wrzesień 2015 Empik, również, już instaluję jedziemy z koksem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 21 Wrzesień 2015 Co roku to samo, nie wiem czemu te preordery elektroniczne kupiujecie, gra juz w moich łapach prosto z półki. Większość pewnie dlatego, że może podzielić cenę na dwie/więcej osób :D Raczej ciężko szukać osoby, która wyda więcej za cyfrową wersję i ma ją później niż inni płytkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 21 Wrzesień 2015 To gramy Panowie! :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maslak 41 Napisano 21 Wrzesień 2015 No wreszcie da sie słuchać komentarza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 21 Wrzesień 2015 Rozegrałem kilka meczów i muszę powiedzieć, że jest świetnie:) na dzień dzień dobry Man.United - Sreal 2-0 dla mnie, nie ma szans na speedzie tutaj za dużo zdziałać, trzeba kombinować, piłka nie trzyma się tak nogi po mocnym podaniu do zawodnika, bramkarze bronią świetnie. Nie mam nic do zarzucenia, jest duży progres względem FIFA15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maslak 41 Napisano 21 Wrzesień 2015 Też tak uważam. Nie czuć na razie skryptów no i jakoś przyjemniej się pyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 21 Wrzesień 2015 Żona dostanie na głowę, a miała pół roku spokoju :) w końcu kawał dobrej gry ! Tak się zapowiada ! Już widzę te mecze w wyższych ligach. Co też zauważyłem, rozegrałem 4 mecze i odpukać ani jednej kontuzji, gdzie pamiętam jak odpaliłem 15 to po jednym meczu już kilku na ławkę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 21 Wrzesień 2015 Wersje Cyfrową , już można pobierać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 21 Wrzesień 2015 Szkoda ze online jeszcze nie działa, nie odczuwam wielkich zmian między 15 a 16, na pewno cięższa piłka, zawodnicy w obronie potrafią odskoczyc od napastnika w momencie kiedy już się do niego zbliżamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) Up Ciekawe bo grałem kilka meczy online i wszystko śmiga. Może zmień dostawcę internetu. Jeśli nie odczuwasz zmian to pewnie grałeś w inną grę a nie w fifa 15 Edytowane 21 Wrzesień 2015 przez Killer--PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) Gram karierę w bundeslidze, oprawy przedmeczowe czyli kartoniady nadają mega klimat :) Piękna gra, kolejnym smaczkiem jest fakt, że rozgrywam mecz w dzień, w którym sfinalizowany został transfer Di Marii do PSG, podczas meczu pojawiła się informacja i Laskowski opowiedział o transferze Edytowane 21 Wrzesień 2015 przez Kubuhh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwandominiik 2 Napisano 21 Wrzesień 2015 Gdzieś w Poznaniu dziś dostanę fifkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) Gdzieś w Poznaniu dziś dostanę fifkę ? 1.Popytaj w poznańskich sklepach a nie tu. 2.Popytaj w temacie "gdzie kupić i za ile" a nie tu. Edytowane 21 Wrzesień 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 21 Wrzesień 2015 Szkoda ze online jeszcze nie działa, nie odczuwam wielkich zmian między 15 a 16, na pewno cięższa piłka, zawodnicy w obronie potrafią odskoczyc od napastnika w momencie kiedy już się do niego zbliżamy. Musiałeś bardzo sporadycznie grać w "15" skoro zmian dużo nie widzisz... Gameplay "15" i "16" dzieli galaktyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 21 Wrzesień 2015 Filmik z oprawą (kartoniada) Tryb kariery - Schalke 04, wybaczcie za jakość, bo nagrywane snapchatem https://www.youtube.com/watch?v=fFp2U3g4HqE 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 21 Wrzesień 2015 Macie tez plik aktualizacji 307mb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach