Awruk87 487 Napisano 13 Wrzesień 2015 kaimada można, ale nie na tym forum. Tutaj są tylko frajerzy grający w Fifę i uber pro masta gracze co cisną w PESa. W temacie PESa piszą tylko Ci co w niego grają, nikt ich nie nawraca i nie krytykuje, ale do tematów poświęconych Fifie zawsze wpadają "prawdziwi gracze" i uświadamiają nas, że jesteśmy idiotami skoro granie w Fifę sprawia nam radość. My nie zaśmiecamy ich tematów, nie krytykujemy ich, ale PESowcy z tego forum mają klapki na oczach i na siłę chcą nas uratować od radości jaką sprawia nam granie w gry od EA. Smutne, ale można do tego przywyknąć ;) 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 13 Wrzesień 2015 Demo może nie jest nowe (ktoś pisał, że było gotowe już w czerwcu), ale mam nadzieję, że EA jednak obserwuje opinie graczy choćby na ich własnym forum, a te są w wiekszości bardzo pozytywne. Jest więc szansa, że nie będą za bardzo grzebać i zostanie to co jest. Mi najbardziej zależy aby tempo zachowali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 13 Wrzesień 2015 (edytowane) Ja jestem graczem PES (ale nie betonowy) i na ta chwile wiem to, że szykują 2 fatalne gry. Jedna Fifa arkadowe kukły vs możliwy hokej, bo wyniki w Online division PES ludzi którzy streamują fula niepokoją. Ale EA potrafi zrobić poważnego patcha a Konami mam wrażenie, że po wydaniu gry traktuje ją po macoszemu. Edytowane 13 Wrzesień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 13 Wrzesień 2015 Ja jestem graczem PES (ale nie betonowy) i na ta chwile wiem to, że szykują 2 fatalne gry. Jedna Fifa arkadowe kukły vs możliwy hokej, bo wyniki w Online division PES ludzi którzy streamują fula niepokoją. Ale EA potrafi zrobić poważnego patcha a Konami mam wrażenie, że po wydaniu gry traktuje ją po macoszemu. Może fatalne wg Ciebie,milionom graczy na całym świecie podchodzi demo fify 16 a Ty masz inne zdanie. Kto ma rację ,Ty czy rzesza milionów fanów fify. Ci fani potrafią się także wypiąć m.in.ja na EA przy FIFA 15 która była beznadziejna. Więc nie róbmy wojny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 13 Wrzesień 2015 Może fatalne wg Ciebie,milionom graczy na całym świecie podchodzi demo fify 16 a Ty masz inne zdanie. Kto ma rację ,Ty czy rzesza milionów fanów fify. Ci fani potrafią się także wypiąć m.in.ja na EA przy FIFA 15 która była beznadziejna. Więc nie róbmy wojny.Masz racje, nie jestem rzecznikiem świata, to jest moje zdanie. Złota czcionka dla ciebie za spostrzegawczość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlozZe 4 Napisano 13 Wrzesień 2015 Ja kupiłem PS4 w zeszłym roku i pierwsze co to ograłem dema PES 15 i FIFA15. Ocena moja była taka, że nie opłaca się wydawać pieniędzy na te gry... Ograłem demo PESa 16 i mi się spodobało, bo mam przyjemność z gry, ale naczytałem się opnii, że gra online stoi na słabym poziomie więc tez nie byłem za bardzo chętny na zakup. Kolejne demo to FiFa 16 i pobierając je myślałem, że dostane od EA to co zawsze, czyli drętwy gameplay, gdzie po zdobyciu bramki po raz dziesiąty w ten sam sposób będę musiał wyłączyć konsolę. Ale naprawdę zaskoczenie jest wielkie bo gra mi się naprawdę dobrze, i mam nadzieję że pełna wersja będzie identyczna. Myślałem, że znowu nie kupie żadnej piłki ale z przyjemnością zamówiłem preorder Fify ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 13 Wrzesień 2015 Problem jest taki, że żadna z tych gier nie jest idealna, ale bez gry piłkarskiej bym nie wytrzymał. Od kilku lat więc wybór pada na Fifę, choć co roku sprawdzam dzieło Konami z sentymentu i nadziei że powrócą stare dobre czasy. Niestety Japończycy stoją totalnie w miejscu, a wręcz czasami się cofają, dlatego jednak Fifa. Choćby dla fut. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 14 Wrzesień 2015 moze skonczmy juz te rozkminki czy warto czy nie bo i tak Ci co chca to kupia, a jest ich wiekszosc. Czekamy na premiere i rozpoczynamy nowy sezon!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 14 Wrzesień 2015 Kolego Ja kupiłem PS4 w zeszłym roku i pierwsze co to ograłem dema PES 15 i FIFA15. Ocena moja była taka, że nie opłaca się wydawać pieniędzy na te gry... Ograłem demo PESa 16 i mi się spodobało, bo mam przyjemność z gry, ale naczytałem się opnii, że gra online stoi na słabym poziomie więc tez nie byłem za bardzo chętny na zakup. Kolejne demo to FiFa 16 i pobierając je myślałem, że dostane od EA to co zawsze, czyli drętwy gameplay, gdzie po zdobyciu bramki po raz dziesiąty w ten sam sposób będę musiał wyłączyć konsolę. Ale naprawdę zaskoczenie jest wielkie bo gra mi się naprawdę dobrze, i mam nadzieję że pełna wersja będzie identyczna. Myślałem, że znowu nie kupie żadnej piłki ale z przyjemnością zamówiłem preorder Fify ;) Kolego anuluj ten preorder,szybciej będzie w sklepach. Inni będą grać a Ty będziesz czekać na swoją kopię :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 14 Wrzesień 2015 Kolego Kolego anuluj ten preorder,szybciej będzie w sklepach. Inni będą grać a Ty będziesz czekać na swoją kopię :) Wlasnie, w piatek juz bedzie gdzies dostepna fifa? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 14 Wrzesień 2015 Gdzie skąd takie info ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 14 Wrzesień 2015 Wlasnie, w piatek juz bedzie gdzies dostepna fifa? :P W piątek to raczej nie ma szans nigdzie dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Wrzesień 2015 za następne WSPOMNIENIE pesa w tym temacie daję bana. za wspominanie kto gdzie kupił i kiedy będzie miał lecą warny. dziękuję dobranoc. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 14 Wrzesień 2015 Dla mnie w tym roku FIFA jezeli chodzi o demo to lepsza odslona od kilku lat,odpuscilem sobie 13,14,15 po ograniiu dema a tu znow mam mega fun z gry tak jak to bylo w fifach 5,6,7,8.Wiec chyba zostanie ta gra u mnie na dlugoo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Wrzesień 2015 Kolego Kolego anuluj ten preorder,szybciej będzie w sklepach. Inni będą grać a Ty będziesz czekać na swoją kopię :) Sklep z ktorego zamowilem wysyla 2 czy tam 3 dni przed premiera, polecony priorytet idzie przewaznie 2 dni takze na premiere powinno byc a nawet jak sie jakims cudem spozni paczka o ten dzien to zyl sobie z tego powodu nie potne... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 15 Wrzesień 2015 (edytowane) Sklep z ktorego zamowilem wysyla 2 czy tam 3 dni przed premiera, polecony priorytet idzie przewaznie 2 dni takze na premiere powinno byc a nawet jak sie jakims cudem spozni paczka o ten dzien to zyl sobie z tego powodu nie potne... Polecony priorytet wysłany do godziny 15 już rano przeważnie jest nawet na drugim końcu Polski, wysłany po 15 - 2 dni :P Ostatnio dużo razy sprawdzałem i śmiga bardzo dobrze więc jeżeli Ci tak szybko wyślą to szybko zaczniesz grać Szkoda trochę, że w demie ciągle mocni grajkowie wypadają i nie ma za bardzo jak przetestować tych słabszych którymi można by zacząć grę, z tego co na razie zauważyłem to Torres bardzo dobry będzie na początek :D Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Wrzesień 2015 Torri to podstawa, on byl mistrzem u mnie w fucie i nawet go do BPL wpasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 15 Wrzesień 2015 Polecony priorytet wysłany do godziny 15 już rano przeważnie jest nawet na drugim końcu Polski, wysłany po 15 - 2 dni :P Ostatnio dużo razy sprawdzałem i śmiga bardzo dobrze więc jeżeli Ci tak szybko wyślą to szybko zaczniesz grać Szkoda trochę, że w demie ciągle mocni grajkowie wypadają i nie ma za bardzo jak przetestować tych słabszych którymi można by zacząć grę, z tego co na razie zauważyłem to Torres bardzo dobry będzie na początek Torres Torresem ale co Lewandowski robi to jest dopiero masakra!must have w fucie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 16 Wrzesień 2015 Web app już działa!!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 16 Wrzesień 2015 Reklama Fify: Jak zwykle super zrobiona. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 16 Wrzesień 2015 Co wy mi tu o piatku.... Simply games napisalo ze gre otrzymam w czwartek 24.09. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 17 Wrzesień 2015 Sklep z ktorego zamowilem wysyla 2 czy tam 3 dni przed premiera, polecony priorytet idzie przewaznie 2 dni takze na premiere powinno byc a nawet jak sie jakims cudem spozni paczka o ten dzien to zyl sobie z tego powodu nie potne...dla niektorych to sprawa zycia i smierci zagrac jak najszybciej xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 17 Wrzesień 2015 Panowie, powstała petycja do EA o usprawnienie trybu Wirtualne Kluby. Jak wiemy od momentu powstania tego trybu, do tej pory nie wiele się zmieniło. Pokażmy EA, że fifa to nie tylko fut. Mam prośbę, wpiszcie się i podajcie dalej. Info na stronie fvpa : http://fvpa.pl/board/index.php?showtopic=16996 oraz link do samej petycji: http://www.ipetitions.com/petition/easports-fifaproclubs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 17 Wrzesień 2015 Ale FIFA to tylko FUT i sezony xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Wrzesień 2015 Whizz nie gniewaj się, ale wiesz gdzie ea ma nasze petycje? ;) Fut to dla nich czysty hajs, reszta tylko dodatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach