Yarek 59 Napisano 7 Grudzień 2016 O to właśnie chodziło. Dzięki Sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 7 Grudzień 2016 Co do pierwszego wyścigu grupy 1 to dysponuje plikiem csv z vhud. Chcialem wrzucić ten plik ale chyba forum nie pozwala na pliki z rozszerzeniem csv a nie chce mi się gdzieś indziej i dawać linka. Sent from my HTC One using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 7 Grudzień 2016 Na razie plikom csv z vHud nie można ufać. Telefon mnie zdechł więc nawet ich nie posiadam. 60 Giga zawartości z karty SD poooszło w pi..u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 7 Grudzień 2016 (edytowane) W dniu 7.12.2016 o 12:57, Yarek napisał: Na razie plikom csv z vHud nie można ufać. Telefon mnie zdechł więc nawet ich nie posiadam. 60 Giga zawartości z karty SD poooszło w pi..u. Przejrzałem moj plik csv i masz rację. Nie można im ufać. Problem z tego co widzę polega na tym że nie są zapisane wszystkie okrążenia każdego gracza. Dla przykładu w moim pliku Diego - 10 okr zarejestrowanych, topru - 7 okr, error 8 okr, marcin - 7 okr itd, sieniu - 6 okr. W rezultacie oczywiście best lap dla poszczególnych graczy może się niezgadzać a łączny czas musi się nie zgadzać. Ciekawe czy problem z rejestracją czasów jest taki sam u różnych użytkowników, tzn czy np w twoim pliku csv nagranym w trakcie wyścigu brakuje tych samych danych...może puszcze email do develepera apki. Im prędzej to naprawi tym większy pożytek z tego dla nas. PS. Napisałem email to developera z załączeniem pliku csv.ok. Plik tutaj. http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=79823761534708432296. Jakby co, to dalszą dyskusje na ten temat przeniesmy do wątku vhud ; Edytowane 7 Grudzień 2016 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Grudzień 2016 W dniu 7.12.2016 o 12:53, pela222 napisał: Chcialem wrzucić ten plik ale chyba forum nie pozwala na pliki z rozszerzeniem csv a nie chce mi się gdzieś indziej i dawać linka. Zmień rozszerzenie (np. na jpg) i wrzuć tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 7 Grudzień 2016 pany z mercedesow, oprocz diego, schodzi ktos jeszcze ponizej 1:26??? ja sie krece w okolicacj 1:27 i jakos nie wiem gdzie sie poprawic. opony mi wolno i rowno schodza, chociaz tyle dobrego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 7 Grudzień 2016 Niestety ja też się kręcę w okolicach 1:27,3xxx i nie widzę szans na poprawienie rezultatu,ale za to opony wytrzymują bardzo długo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 7 Grudzień 2016 widziales film pionia? niezly kolo jest, ciagle ma forme. koles wsiada do nowego samochodu, bez wiekszego treningu, i po paru kolkach robi 1:26:xxx. ciekawe czy wroci na nowy event. @PIONIU, wracasz do nas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Grudzień 2016 Daj ten film Lubimy kino. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 7 Grudzień 2016 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIONIU 66 Napisano 8 Grudzień 2016 W dniu 7.12.2016 o 20:40, tprudzic napisał: widziales film pionia? niezly kolo jest, ciagle ma forme. koles wsiada do nowego samochodu, bez wiekszego treningu, i po paru kolkach robi 1:26:xxx. ciekawe czy wroci na nowy event. @PIONIU, wracasz do nas? Zobaczymy jak z czasem wypadnie , dożo obowiązków w pracy i w domu a weekendy z wnuczką, różnica czasu też nie pomaga......ale nie powiem korci mnie. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 8 Grudzień 2016 (edytowane) W dniu 8.12.2016 o 12:55, PIONIU napisał: z wnuczką ...ale sie czasy zmieniaja... fajny z Ciebie dziadek musi byc, jakos mojego dziadka nie moge sobie wyobrazic w simracingu ;-) Ty masz jakis background racingowy w realu? Edytowane 8 Grudzień 2016 przez tprudzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 9 Grudzień 2016 Z dupy jest ten tor... Auto tez jakby nie chcialo... No Sylwester jak zwykle popsul mi humor... 24:7xx... Tyle wyciagne.. Makabra. Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIONIU 66 Napisano 9 Grudzień 2016 W dniu 8.12.2016 o 13:06, tprudzic napisał: ...ale sie czasy zmieniaja... fajny z Ciebie dziadek musi byc, jakos mojego dziadka nie moge sobie wyobrazic w simracingu ;-) Ty masz jakis background racingowy w realu? Nie tylko dla zabawy Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 9 Grudzień 2016 W dniu 9.12.2016 o 00:02, Sir Siekier napisał: Z dupy jest ten tor... Auto tez jakby nie chcialo... No Sylwester jak zwykle popsul mi humor... 24:7xx... Tyle wyciagne.. Makabra. Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! U mnie 1:25:0XX ale na ostatnich dwóch okrążeniach opony na zero Mimo wszystko 1:26-1:27 dawało radę zrobić, chyba przyzwoicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 9 Grudzień 2016 ja wczoraj zresetowalem setup nad ktorym siedzialm dlugo i lepsze czasy zaczalem robi ;-), ale do was mi duzo brakuje, moj BL 1.26.0xx. ale ten setup opony bardziej zjada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 9 Grudzień 2016 Tyle, że w Mercu "zjada" oznacza pewnie pół wskaźnika na kilkanaście okrążeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 9 Grudzień 2016 (edytowane) A wiecie Panowie i Panie że takim Mercem śmigał na początku kariery Mark Webber w endurancach taka ciekawostka, jak przyjechał z kraju kangurów na Europe do niemiec i wlk. brytanii uczyć się rzemiosła wyścigowego. I kiedyś na autobahnie jak miał służbowego E classe w amg poznał pewnego miłego polskiego tirowca który chciał Marka zabić na śmierć bo wjeżdżał na mokrym ślimaku na autobahne i wpadł w poślizg i e klasse skasował o tego polskiego tira polecam jego biografię jest jeszcze kilka polskich akcentów Edytowane 9 Grudzień 2016 przez Gustaw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 9 Grudzień 2016 mam ta ksiazke wlasnie, zaczynam czytac. jak zaczalem czytac twojego posta to juz myslalem, ze zaraz wypalisz, ze to twojego tira rozwalil ;-) to nie tym mercem mark "fruwal"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 9 Grudzień 2016 kurde nie tym wydało mi się że to ten. Musze to sprawdzić. Mercedes-Benz CLK GTR tym śmigał ale LM później też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 9 Grudzień 2016 Prosze bardzo latający Mark Webber 1999 w Mercedes CLK od 30s Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 9 Grudzień 2016 tym to później jeździł w późniejszym etapie kariery , a raczej latał. niezły dym był o ten wypadek w padoku a reszcie kierowców kazano jechać później w zawodach i marka obróciło drugi raz i się wycofali jebańcy a na szali było życie i zdrowie zawodników niemiaszki pierdzielone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 9 Grudzień 2016 Jak to kurde możliwe, to jakiś błąd matrixu musi być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 9 Grudzień 2016 On to dwa razy zrobił za pierwszym razem na treningu gdzie nie było kamer i mu zespół nie wierzył że tak zrobił że to nie możliwe mówili i kazali jechać w LeMans i to się drugi raz stało. pisał że powyżej 300km/h czuł takie mrowienie i wiedział że just jest źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 9 Grudzień 2016 @Yarek pytanko mam do ciebie,czy ty errorkowi za drugi wyścig dałeś jakieś punkty ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach