Yarek 59 Napisano 5 Grudzień 2016 Nie używasz headsteta. Trudno. Nie oczekuj tylko, że będę zerkał non stop w lusterko sprawdzając czy coś tam mruga. Niebieska flaga nie oznacza, że mam zwalniać tylko mam przepuścić szybszych. Generalnie szybsi umieją wyprzedzać wolniejszych bez robienia handicapu. Tak mi się przynajmniej wydawało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 5 Grudzień 2016 (edytowane) no plis. widzisz niebieska flage to zjezdzasz, nie bede sie wdawal w walke z dublowanym. ty jako dublowany masz ulatwic wyprzedzenie! http://simrace.pl/forum/index.php/topic/210-zasady-jazdy-online-simracepl-crc/ patrz punkt 11. na 22 kolku stracilem z 1.5s przez ciebie. na 23 kolku prawie mnie rozbiles i z kolejne 1.5s straty. Edytowane 5 Grudzień 2016 przez tprudzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 5 Grudzień 2016 Cieglo spoko nic sie nie stalo. Nawet w torze sie zmiescilem po tym strzale ale w uszach zadzwonilo mocno Swoja droga to ta gra mnie coraz bardziej irytuje z powodu bugow. Drugi wyscig mam tak ze slysze glosno silnik a wogole Was. Do tego slysze czasem komentarze wyrwane z kontekstu bo sie okazuje ze tylko coniektore osoby slysze. Z gadaniem na imprezie psn jest lepiej pod tym wzgledem tylko ze limit 8 osob to tez kiepsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 5 Grudzień 2016 Jak dla mnie wczorajszy weekend wyścigowy był idealny,od samego początku do samego końca obu wyścigów jakaś walka,szczególnie pod koniec R1 gdzie przez kilka okrążeń walczyłem z Marcinem,nasza rywalizacja powinna być wizytówką ligi R2 tam też końcówka zdecydowanie lepsza w moim wykonaniu po wizycie w PIT , i naprawie kręciłem równe czasy.Stara do P4 na której jechał Darkman wynosiła 14s ale co okrążenie topniała w oczach i w konsekwencji udało się go dopaść i wyprzedzić niestety już do P3 zabrakło czasu,podsumowując jestem bardzo zadowolony R1 R2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 5 Grudzień 2016 Sieniu mialem zero opon gdy mnie goniles a gdy mnie wyprzedzales roznica w predkosci byla olbrzymia. Przeszedles kolo mnie niczym F-16 na dopalaczu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 5 Grudzień 2016 Liga B mój przejazd zapraszam również do odwiedzenia strony Ligi B http://pcars.com.pl/index.php?/forum/10-online/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 5 Grudzień 2016 Jarek, na moje to w sekundzie 40 powinienes przepuscic Topra....szczegolnie ze to najdluzsza prosta i mogles potem sie za nim ladnie schowac i by cie troche pocholowal. Niestety niewdzieczna rola dublowanego ze musi odpuscic. Jednak no tak nalezy uczynic. Ja wychodze z zalozenia ze im szybciej odpuszcze tym dluzej bede sie trzymal za szybszym autem przez co moje czasy moga leciec w dol. Ja tez cos zrobie.. w sensie filmiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 5 Grudzień 2016 Nie oglądać . - ponad 6 minut straconego czasu... - w sumie mało się dzieje - ale możecie followowac - czasami wrzucę filmik z przejazdu jak mi wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 5 Grudzień 2016 Tu z kolei bardzo fajnie sie oglada... no moze poza ostatnimi minutami gdzie walcze ze soba... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 6 Grudzień 2016 Jedno miejsce wolne dla rezerwowego na nastepne 2 wyscigi. Nabawilem sie drobnej ale bolesnej kontuzji i wg wstepnej oceny ze 2 tygodnie musze sie oszczedzac co oznacza ze krecenie kierownica jest mocno nie zalecane Mam nadzieje ze 2 tygodnie wystarcza i na nastepny event bede juz w formie aby mieszac w walce o podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 6 Grudzień 2016 To pewnie od tego wjazdu w kufer 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 6 Grudzień 2016 ten serwis do tabeli dziala? bo jakos nie moge tego wyszukac z aktualnymi, daloby rade wkleic linka na pierwszej stronie tego forum do aktualnych wynikow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 6 Grudzień 2016 W dniu 6.12.2016 o 11:44, tprudzic napisał: ten serwis do tabeli dziala? bo jakos nie moge tego wyszukac z aktualnymi, daloby rade wkleic linka na pierwszej stronie tego forum do aktualnych wynikow? Chyba@yarek musie recznie uzupelnic ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 6 Grudzień 2016 R2... niestety tylko do muru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 6 Grudzień 2016 Jeździł ktoś po tym chińskim wynalazku? Ciężkie czasy dla opon, chyba najszybciej mi tutaj zjada przód ze wszystkich dotychczasowych torów w tym evencie. Zupełnie nie mogę dobrać setupu hamulców, to wydaje mi się kluczowe - maksymalnie opóźniać hamowanie a jednocześnie nie blokować kół. Jak ktoś ma coś sensownego - niech podrzuci pliz Widziałem na jednym z filmików, że jeden gość niemal łamie tam 1:22. Ja póki co ledwie 1:25:9XX, więc przepaść. Jak u Was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 6 Grudzień 2016 Ja tam mam setup na 1:20:678... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 6 Grudzień 2016 1.22@cieglo mercem ? Podeslij filmik Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 7 Grudzień 2016 Ok. Wrzucam punktację ogólną po Sakitto GP. Na razie bez punktów karnych: Indywidualne LTE Team One Indywidualne LTE Team Two Klasyfikacja Drużynowa Samochodów Sorry za opóźnienia. Złośliwość rzeczy martwych mnie dopadła. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 7 Grudzień 2016 wczoraj trochę pojezdzilem z chlopakami i za żadne skarby nie mogę złamać 1.24 i to raz chyba tylko się udało więc będzie ciężko powalczyć i czuje ze pierwszy zakręt będzie mordęgą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Grudzień 2016 W dniu 6.12.2016 o 23:19, DeeS napisał: 1.22@cieglo mercem ? Podeslij filmik Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ja o Macu rozprawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Grudzień 2016 W dniu 7.12.2016 o 06:49, KILLROY napisał: wczoraj trochę pojezdzilem z chlopakami i za żadne skarby nie mogę złamać 1.24 i to raz chyba tylko się udało więc będzie ciężko powalczyć i czuje ze pierwszy zakręt będzie mordęgą Na jakim docisku jedziesz Kill? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 7 Grudzień 2016 Pytanie/prośba. Ma ktoś z Was może tabelkę z wynikami pierwszego wyścigu niedzielnego? Potrzebuję Best Lap każdemu wpisać. Mam tabelkę od Errora i tam tylko Last Lap jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczyVR6 16 Napisano 7 Grudzień 2016 Grupa B wyniki z najlepszymi czasami wyscig nr.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 7 Grudzień 2016 Nie no Kaczy. Wyniki grupy LTE Team Two mam. Tu jest wszystko tip-top i porządek. W Team One jest malutkie niedociągnięcie w tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 7 Grudzień 2016 Niewiem czy o to ci chodzi@Yarek ale ja mam takie coś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach