tprudzic 192 Napisano 2 Grudzień 2016 (edytowane) Jaja se robią z errora. Na suzuce jest mniejsza różnica niz na monzy. Mysle ze 1:33 to na PP wystarczy. Edytowane 2 Grudzień 2016 przez tprudzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Grudzień 2016 Ty Toper nie badz taki szybki... Jak sie skupie... Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 2 Grudzień 2016 nie wierze,ze zejdziesz ponizej 1:33...chyba ze sie myle... ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Grudzień 2016 Na 100% zejde... No chyba ze akurat nie... Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 2 Grudzień 2016 Nie dałoby się Error robić jednego wyścigu o 18-19:00 w niedzielę? Ekipa nam się rozrasta, może jest więcej osób którym pasuje wcześniejsza pora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Grudzień 2016 Watpliwe. Bardzo nawet. Narazie nic sie nie rozroslo. Jeszcze nie pojechalosmy na 2 pokoje. Powoli. Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 2 Grudzień 2016 U mnie tylko późne godziny wchodzą w grę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 3 Grudzień 2016 panowie i panie kto z rezewr gotowy jest na jutrzejszą GP zapraszam do ligi B i jinfo do mnie bo musze wiedzieć ile nas bedzie jak godzina jest w koncu ustalona w GP 19? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 3 Grudzień 2016 ja w ramach treningu moglbym sie przejechac z wami, jak beda wolne miejsca i jak bede online to mozecie mnie zaprosic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Grudzień 2016 Zatem oto lista startowa do dzisiejszego wyscigu (pokoj A): 1. Darkman 2. Marcin2013 3. Bartek_PL 4. Sieniu 5. Killroy 6. Arsenal 7. Error 8. Camel2336 11. Starzi 12. Marta 13. Diego 14. Cienglasz 15. Gustaw 16. Topru Czyli 14 zawodnikow. Pokoj drugi ktory prowadzi Kaczy ma na te chwile ok 10 osob. Oto sklad: . Kaczyvr6 Florek831013 sylwester_89 sebaws .Luwek . Tomaszan Bialy1000RR .Kamyk75PL (T300RS Pela 222 Cech_15 Ikon10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopsky 4 Napisano 4 Grudzień 2016 Ja dziś niestety nie dam rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 4 Grudzień 2016 Ten drugi pokój startuje w końcu równolegle (21:45)czy trochę wcześniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Grudzień 2016 A co chcesz migrowac? Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 4 Grudzień 2016 no wlasnie jak by bylo wczesniej to moze bym sie przejechal treningowo ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Grudzień 2016 Nie oszukuj! Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 4 Grudzień 2016 Witam ja u Barbary dziś za kołnierz się nie wylewa i do 21 pewnie nie skończę nie dam dziś rady. zapraszam kogoś z rezerwy nie będę blokował miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 4 Grudzień 2016 mielismy dzisiaj flagi wylaczone? bo arsenalowi chyba sie nie pokazywaly. ogolnie wynik duzo lepszy niz sie spodziewalem. szacun dla diego. chyba poprzedni wyscig podraznil go. dzisiaj zdecydowanie poza zasiegiem wszystkich. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Grudzień 2016 Alez niedosyt... R1 za duzo bledow. Natomiast R2 to mogl byc moj wyscig. Niestety rozpedzilem sie i znalazla mnie banda. Graty dla Diego. Dla mnie plus bo najlepszy czas wyscigowego okrążenia Prosze sie wypowiedzec w sprawie tego co napisalem na psn. Nie wypowiadajmy sie jednak w stylu nie bo nie ale tak bardziej chcac cos stworzyc. Sent from Xaiomi Mi5 ver Karramba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 4 Grudzień 2016 pisz tutaj o co chodzi. przegladanie dwoch mediow troche slabe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Grudzień 2016 Prosze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 4 Grudzień 2016 Link do broadcast z pierwszego wyścigu. Proszę o wyrozumiałość... To moja pierwsza transmisja... Szczególnie początek skopałem Sent from my HTC One using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 5 Grudzień 2016 (edytowane) Godzinę temu, Sir Siekier napisał: Prosze w tym evencie nic bym nie ruszal. czyli jeszcze przez 2 weekendy jechalbym tak samo. w kolejnym chcialbym zrobic jeden pokoj wypelniany zawsze do pelna, plus dodatkowy wyscig dla osob ktore sie nie zalapia do glownego pokoju. awans do glownego pokoju na podstawie szybkich kwalifikacji w dwoch losowych pokojach, potem najszybsza 16 trafia do pokoju glownego i wlaczy o punkty na takich samych zasadach jak do tej pory(Q, R1, R2). jazda w pokoju "pocieszenia" bez punktacji - punkty zdobywa sie tylko w przypadku awansu do pokoju glownego. nie chcialbym rozbijac nas na dwie, z goru ustalone grupy, bo na 100% nigdy pokoje nie beda pelne, zawsze komus cos wypada. wedlug mnie, to sprawi ze w pokoju glownym beda jezdzily osoby przykladajace sie do treningow, i dodatkowo bedziemy miec pewnosc, ze bedzie nas zawsze 16. mozna tez zrobic, ze dla pierwszej trojki z generalki awans do pokoju glownego bedzie zagwarantowany. Edytowane 5 Grudzień 2016 przez tprudzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIONIU 66 Napisano 5 Grudzień 2016 (edytowane) Grrrrrrrrr . No panowie Szacunek za ogarnięcie tych samochodów. Przyznam sie że rok nie wlączłem PCars i ciężko mi było zrobić co kolwiek... Cieniutko Edytowane 5 Grudzień 2016 przez PIONIU 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 5 Grudzień 2016 u mnie kiepsciutko R1 pierdalniecie w bandę i niezły spin wyrzucilo mnie z powrotem na tor na wskutek czego komuś stanąłem na drodze i ponowny dzwoń nie miałem szans ucieczki bo auto rozwalić dość mocno i dlatego na okr 2 odrazu pit co do R2 to jakaś masakra co chwile od kogoś przepychanki i to nie małe nie wiem kto ale nie fajnie później lecę na prostej start/meta i nagle czarny ekran i znów na poboczu więc się wkur......i wyrwalem przewody tak się to skończyło kropka gratuluję podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 5 Grudzień 2016 Topru ciekawa propozycja. Jednak czy wziales pod uwage ze lacznie mamy 27 graczy i byc moze liczba ta bedzie rosla...To spora liczba i aby tak tylko nagradzac punktami pierwsza 16 to troche nie fair. Aczkolwiek lepszy jakikolwiek pomysl niz zaden, Dlatego tez sluchamy dalej. Seba i Kaczy tez oczywiscie napiszcie jak to widzicie. Co podoba mi sie w twoim poscie Topru to to aby ten event skonczyc bez mieszania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach