pablos_83 4001 Napisano 21 Wrzesień 2015 Ale lipa. nIe ma Rasheeda Wallace. 2 historyczne teamy praktycznie niegrywalne. Ehh zawsze coś odwalą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZQ17 1 Napisano 24 Wrzesień 2015 Dzisiaj odebrałem swoją wersję przedpremierową, póki co nie udało mi się połączyć z serwerami 2k być może dlatego, że oficjalnie wersja early tip off powinna być dostępna od jutra. Zagrałem dosłownie chwilę i tak na szybko to mogę wyróżnić (na moje oko) lepszą grafikę niż w 2k15, animacje jeszcze bardziej naturalne, no i zmieniła się klawiszologia podań np alley-oop to 2* trójkąt, podanie po koźle - kółko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 25 Wrzesień 2015 co taka cisza? prosba o male recenzje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Wrzesień 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Wrzesień 2015 Day 1 patch zajmuje jakies 2,2 gb, to dla zainteresowanych z internetem limitowanym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 25 Wrzesień 2015 Ja czekam z zakupem do startu sezonu. Za dużo wydatków było w tym miesiącu (NHL, PES) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Wrzesień 2015 Tak na szybko napiszę, bo do pracy sie zbieram. Ostatni nba w ktorego grałem to 2k13. W ciągu trzech lat zmiany wyszły na plus. Zwłaszcza w kwestii grafiki, ale tu pewnie wiecej ma do znaczenia zmiana ps3 na ps4. Pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to sterowanie. Zapomnialem juz, ze to nie fifa czy pes, gdzie wystarczy wciskać pare przycisków zeby wygrać. Tu musze sie od nowa wszystkiego uczyć :) . Od początku gram na poziomie trudnosci pro. Jak narazie moj bilans to 2:1. Ani razu żadna z druzyn nie zdobyła 100 punktów przy kwartach po 10 minut. W poprzednim nba co gralem 10 minut odzwierciedlalo wyniki z prawdziwego nba. Przy skuteczosci 56% moj rekord to 95 zdobytych punktów. Chyba bede musiał przestawić sobie kwarty na 12, żeby miec normalne wyniki. Konsola jak narazie niszczy mnie zagraniami pod kosz. Jej center ma grubo ponad 20 pkt na mecz. Ale to pewnie dlatego ze nie potrafię go przykryć @edit Intro: https://youtu.be/Qc4KOO1Urpo 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZQ17 1 Napisano 25 Wrzesień 2015 Bawił się ktoś może w skanowanie twarzy w tej edycji ? :) Chciałbym wiedzieć czy to poprawili jakoś, bo w 2k15 się poddałem z tym (kamerki nie mam w domu, więc sam niestety nie sprawdzę). Gra sama w sobie mega miodna. Fajnie by było jakby 2k stworzyło grę o piłce nożnej, bo w kwestii gier sportowych nba 2k nie ma konkurencji :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Wrzesień 2015 W poprzednich edycjach było coś takiego że można było pobrać aktualne oficjalne rostery albo stworzone przez graczy. Teraz zupełnie nie mogę znaleźć takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Wrzesień 2015 Rano byly 3 dostępne. Ale za nic sobie nie przypomnę gdzie to znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 28 Wrzesień 2015 Można grać po sieci 2vs2, byśmy sobie z kumplem pograli z żywym przeciwnikiem Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Wrzesień 2015 Dziś patrze do sklepiku i są jakieś 2 rodzaje monet NBA points 12000 - 419zł!! VC 200000 -209zł To NBA points to jest do tego "ultimate team"? i trzeba to kupić a nie można zdobyć? VC jakoś po mału się zbiera za 1 pełen mecz wpada 1000VC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 29 Wrzesień 2015 dokladnie tak pablos. punkty do ut a vc do kariery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 29 Wrzesień 2015 ma ktos problem z tatuazami w my player? wywala mi blad ce-3.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Wrzesień 2015 Nadal nie ogarniam tych update-ów oficjalnych rosterów. Np MWP u mnie nie ma. Edit: Już chyba wiem, samo się zaciąga w tle Mam już MWP w Lakers, i Wilki zwolniły Bennetta, choć kwadrans temu było inaczej. A sam nic nie zrobiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 29 Wrzesień 2015 (edytowane) Panowie mogę grać z kumplem na jednej konsoli przeciwko innym graczą przez neta? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Wrzesień 2015 przez 84siwy84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacpero 0 Napisano 30 Wrzesień 2015 (edytowane) W naszych polskich sklepach jest opcja wyboru wersji okładki spośród trzech zawodników, czy takie rzeczy tylko w USA? ;) Edytowane 30 Wrzesień 2015 przez kacpero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Wrzesień 2015 w środku pudełka są takie kartki co możesz sobie zmienić okładkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 30 Wrzesień 2015 U nas też można wybrać okładkę. Pan podał mi opakowanie z Davisem i poprosiłem o zamianę na opakowanie z Curry'em. Oprócz tego jest jeszcze tak jak kolega wyżej napisał. No i jest jeszcze opakowanie z Jordanem ale na to trzeba więcej plnów wydać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Październik 2015 O ile gra w ataku jest łatwa , efektowna i przyjemna to obrona to ciężki kawałek chleba. Na domyślnym poziomie trudności nawet zespoły z Euroligi psują mnóstwo krwi, wchodzą pod kosz jak w masło Trzeba trenować, trenować i jeszcze raz trenować oraz koncentracja przez każdą sekundę akcji w obronie. Jakieś próby strefy zostają automatycznie ośmieszone przez CPU ścięciem wolnego gracza pod kosz. Na razie poza twardym kryciem 1 vs 1 i nie skakaniem z blokiem aż do ostatniej chwili nie mam na ten element żadnego pomysłu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Październik 2015 Wczoraj zagralem jeden mecz online. Jedyne co zapamietalem to lagi. Druga kwestia. Druzyny podzielone sa na trzy koszyki. Wybieram druzyne z drugiego. Oczywiście przeciwnika daje mi z cleveland. Jak zrobić zeby wybieralo mi z tego samego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 1 Październik 2015 Jak grać w ataku tyłem do kosza? W poprzednich latach wystarczyło nacisnąć trójkąt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Październik 2015 MUSISZ PRZYTRZYMAĆ L2 pYTANIE DOSTALISCIE KOD NA PACZKI EMERALD DO MY TEAM ? JA W WERSJI CYFROWEJ NIEMAM :shok: A NARAZIE TYLKO TEN TRYB OGRYWAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 1 Październik 2015 A mieliśmy dostać taka paczke ? tez cisnę my team aktualnie bo kariere skończyłem. Wysyłajcie zapro :) i dołączajcie do społeczności która stworzyłem "NBA 2K ONLINE" byśmy mogli wspólnie się zgadywać grać :D gram codziennie w 2K :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Październik 2015 tak w preorderze pisao 3 paczki emerald z gwarantrowanymi graczami emerlald a jak narazie w my team jest mega trudno z tymi sabymi zawodnikami ,robie juz 8 podejscie do la lakers ,koby jest nie do zatrzymania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach