Starh 230 Napisano 5 Czerwiec 2015 (edytowane) - To release on PlayStation 4, Xbox One in 2016 - PC release is "negotiable." - 1-4 players - Sacrifice ritual allows you to enter other people's games - Bosses can "heat up," changing their form - Swordfighting arts add special moves that can be equipped and changed Źródło: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1057985 Edytowane 5 Czerwiec 2015 przez Starh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsarcasm 214 Napisano 5 Czerwiec 2015 Hell yeah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 6 Czerwiec 2015 Zafapuje się na śmierć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 6 Czerwiec 2015 (edytowane) Jak to będzie tur story to Edytowane 6 Czerwiec 2015 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Czerwiec 2015 Must proszę państwa have :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 6 Czerwiec 2015 Mnie Soulsy bardziej podeszły niż Bloodborne więc czekam bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 9 Czerwiec 2015 Premiera na początku 2016. Ostatnie zapowiedzi i wycieki w końcu nastrajają pozytywnie na nijaką do tej pory 8mą generację, szykuje się rewelacyjne E3! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 10 Czerwiec 2015 No to chyba już nie 'rumor' :P Rewelacja !!! Oby więcej takich gier. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 14 Czerwiec 2015 (edytowane) No to chyba już nie 'rumor' :P Rewelacja !!! Oby więcej takich gier. Daj jej wyjsc, potem bedziemy sie zastanawiac czy chcemy wiecej takich gier :P Edytowane 14 Czerwiec 2015 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 15 Czerwiec 2015 Daj jej wyjsc, potem bedziemy sie zastanawiac czy chcemy wiecej takich gier :P Akurat o From Software jestem względnie spokojny :P Może nie robią jakiś super innowacyjnych gier, ale swój patent na action rpg mają opanowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 15 Czerwiec 2015 Trailer u MS, mam nadzieję, że nie mają jakiegoś kontraktu na wcześniejszy dostęp do DLC. Sam filmik przyjemny, były giganty, epicka muzyka i dużo mroku, wszystko na miejscu ;) Czekam na gameplay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 15 Czerwiec 2015 Trailer z E3 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ydj7-V9Gciw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Czerwiec 2015 No to pozamiatane. Jeżeli pociągną dalej tak jak robili to przy DkS2 to szykują się Goty. Teraz wiadomo że po BB jednak bedzie jeszcze jakiś mega mroczny erpeg na obecna generację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 15 Czerwiec 2015 Ja po cichu liczę jeszcze na BB2 ale jak coś to i tak pewnie pod koniec generacji dopiero. No chyba, że Sony skuma, że exami w stylu The Order konsoli nie sprzeda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Czerwiec 2015 The game's publisher, Bandai Namco, stated in European press release: "We are blessed to have such a supportive and loving community, and we are happy to dedicate this final episode to them!” Smutna wiadomość chociaż nie do końca...ostatnia gra z serii Souls nie oznacza że BB2 nie powstanie albo jakiś inny nastepca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 15 Czerwiec 2015 I dobrze. Niech po trójce robią coś nowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 15 Czerwiec 2015 Dark Souls III - Announcement Trailer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owerfull 20 Napisano 15 Czerwiec 2015 Bardzo dobrze, że nie będzie już następnego Dark Souls, ile można robić jedno i to samo? Gry są świetne, ale chciałbym coś nowego. Bloodborne II też jest zbędne moim zdaniem. Dark Souls 3 raczej kupię, ale mam nadzieję, że obecność Miyazakiego sprawi, że klimatem gra będzie lepsza niż dwójka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 15 Czerwiec 2015 Ostatnia gra z serii Dark, i dobrze, uwielbiam serię, ale marzy mi się action-rpg z perspektywy 1szej osoby, coś a'la Dark Messiah + to co najlepsze z soulsów, ech, coś pięknego by to było :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Czerwiec 2015 (edytowane) Teraz mam dylemat czy cieszyć się czy płakać. Niby ostatnia odsłona serii Dark Souls i że to nie koniec zabawy. Jednak jeżeli pójdą w SciFi to chyba już nie bedzie to samo. Edytowane 20 Czerwiec 2015 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 20 Czerwiec 2015 Goście są bogami designu więc z miłą chęcią zobaczę scifi w ich wykonaniu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 20 Czerwiec 2015 U mnie też designersko niema ekipy która może koło nich stać. Sam bestiariusz wywołuje u mnie mrowienie. Bossowie to samo no są wielcy co tu dużo gadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ivraas 53 Napisano 20 Czerwiec 2015 Nie jestem fanem scifi, więc żebym to łyknął musieli by to jakoś dobrze przedstawić. Po mojemu nie powinni rezygnować z tego co mają, świetnie im to wychodzi, lubię dark fantasy i szczerze mówiąc średnio sobie wyobrażam coś innego w miejscu Dark Souls.Wyszedł Bloodborne, ale przez to jakie założenia miała ta gra, sprawia że stała się ona lekko... nie wiem jak to ująć, więc powiem że nie chcę się grać w nią drugi raz. Także trzymali się swojej konwencji, szybkich zwinnych łowców, ale ucierpiała na tym różnorodność buildów.Na moje mogą sobie klepać dalej uniwersum Dark Souls, albo wrócić do Demon Souls. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 20 Czerwiec 2015 Mnie Bloodborne fabularnie zmiażdżył i rozłożył na łopatki. Gęsty, mroczny klimat + Lovecraft :thumbsup:. Także jeżeli chodzi o nowe projekty to mają moje zaufanie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsarcasm 214 Napisano 25 Czerwiec 2015 http://www.vg247.com/2015/06/24/dark-souls-3-everything-is-designed-to-kill-you/ Na szczescie ma być trudniej niż w DS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach