maciek1916 9 Napisano 3 Grudzień 2015 dalej wystarczy ustawić 433 counter attack, long pass i spamować trójkątem czy coś poprawili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 3 Grudzień 2015 Sprawdzał ktoś czy w MyClub FML, kontrakty spadają? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) dalej wystarczy ustawić 433 counter attack, long pass i spamować trójkątem czy coś poprawili?Wręcz ostatnio trzeba tak grać i nic się nie zmieniło (atak pozycyjny jest karany) Nawet aby to sprawdzalo się jeszcze bardziej dopakowali Ibry Neymary itp. Do tego w Myclub dochodzą legendy wiec dojdą Maradony Pele. Juz dla Konami nie liczy się gameplay tylko COINSY w Myclub ;- ) Widać, że model biznesowy kija marchewki zatrybił. Nasyepny miesiąc 50%graczy wyda po kilkadziesiąt Euro na COINSY aby wpadł Maradona czy Roberto Carlos a drugie 50 % zajmie się tylko farmieniem ;- ) Edytowane 3 Grudzień 2015 przez TrueGrand 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 3 Grudzień 2015 Kiedy te legendy? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) Za tydzień wraz z premierą wersji darmowej. ---- EDIT Zagralem 2 mecze z kumplem. PES znów przypomina futbol, nawet grając jak my Chelsea Vs Man City. Znów atak pozycyjny działa jak powinien i nie jest karany. Co ja bym dał aby taki gameplay utrzymał się już na zawsze. Grało się jak na kanapie i nie chodzi tylko o lagi ale ogólnie o gameplay. Kto porzucił PESa namawiam aby dać mu dzisiaj druga szanse. Nie mogę doczekać się wieczora aby znów pograć, cholera żeby Konami juz nic nie zmienilo :/ Edytowane 3 Grudzień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) Za tydzień wraz z premierą wersji darmowej. ---- EDIT Zagralem 2 mecze z kumplem. PES znów przypomina futbol, nawet grając jak my Chelsea Vs Man City. Znów atak pozycyjny działa jak powinien i nie jest karany. Co ja bym dał aby taki gameplay utrzymał się już na zawsze. Grało się jak na kanapie i nie chodzi tylko o lagi ale ogólnie o gameplay. Kto porzucił PESa namawiam aby dać mu dzisiaj druga szanse. Nie mogę doczekać się wieczora aby znów pograć, cholera żeby Konami juz nic nie zmienilo :/ No to jest fajny news super jurto Barbórka dzień wolny to gramy !!! Edytowane 3 Grudzień 2015 przez keczu78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Grudzień 2015 To jest po 2 meczach. Zagram online div i wieczorem kilka meczy z kumplami wtedy okaże się jak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) Ja sprzedałem PESa haha odwołuje wszystko co wcześniej napisałem. Juz nie będę was irytować swoimi postami ;) Ta gra to patologia. Udało mi się zgarnąć za to 20 Euro hahaha Edytowane 3 Grudzień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 3 Grudzień 2015 Zmieniono coś odnośnie strzałów czy dalej są zaskryptowane? Legendy będą złożone z całych zespołów czy tylko pojedyńcze nazwiska? Nic nie zmienili znaczącego. Pracowali w pocie czoła nad Maracaną i kitą Roberto Baggio. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 3 Grudzień 2015 Ja sprzedałem PESa haha odwołuje wszystko co wcześniej napisałem. Juz nie będę was irytować swoimi postami ;) Naprawdę jesteśmy wdzięczni :) W końcu ten temat odetchnie ;) Co do pacza to jak na razie jest ok. Gra się bardzo dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 3 Grudzień 2015 Ja sprzedałem PESa haha odwołuje wszystko co wcześniej napisałem. Juz nie będę was irytować swoimi postami ;) Ta gra to patologia. Udało mi się zgarnąć za to 20 Euro hahaha Brawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 3 Grudzień 2015 Też się cieszę z tego powodu TrueGrand :) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 4 Grudzień 2015 No to jest fajny news super jurto Barbórka dzień wolny to gramy !!! Już odwołał to co napisał, więc lepiej idź do roboty! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 4 Grudzień 2015 (edytowane) Wczoraj grałem, MyClub FML i grało się cudownie (mimo, że graliśmy przepasieńcami) , zero laga jakiegokolwiek jak offline. Wydaję mi się matchmaking w MyClub jest po członie i psuje tą rozgrywkę i ogólne odczucie z gry. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Grudzień 2015 przez 84siwy84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 4 Grudzień 2015 Kiedy ten dodatek UE 2016? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 4 Grudzień 2015 Już odwołał to co napisał, więc lepiej idź do roboty! Nie dzięki Barbórka dzień święty trzeba świętować :yes: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 5 Grudzień 2015 Już mnie taka kurw.ica bierze, że szok... Tamten tydzień wszystko do przodu nawet z tymi rating o 200-300 wyższym ode mnie. W tym tygodniu wszystko w plecy i to od samych keczapów... Nie ogarniam tej gry... Czekam do czwartku na razie pozostaję farma, do tego czasu. Mega nie równa jest ta gra! Czasem grałbym cały dzień a czasem myślę sprzedać.... Z tych czarnych losuje samych frajerów, te ich procenty to śmiech na sali. Kocham te grę i nienawidzę ;) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 5 Grudzień 2015 Ktoś się orientuje czy w tej taktyce Guardioli można dmf zmienić na Cmf? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marczesko 0 Napisano 5 Grudzień 2015 Witam,prosze o pomoc.Problem polega w tym iz grajac w divison online ,podczas meczu przeciwnik sie rozlancza ,bo przegrywa niezaleznie od polaczenia mi daje 3:0 czyli wo na moja strone ,a za kare degraduje mi rating z A do B a teraz do C ,czyli jestem poszkodowany tylko z jakiego powodu gdyz wogole sie nie rozlaczam,mial ktos taki sam problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 6 Grudzień 2015 Pewnie dużo osób wie ale dla, niektórych fajny sposób na farme. Remote play na smartfonie i granie novice cup. Telefon leży obok a na tv oglądacie co chcecie. U mnie śmiga elegancko :) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Grudzień 2015 Witam,prosze o pomoc.Problem polega w tym iz grajac w divison online ,podczas meczu przeciwnik sie rozlancza ,bo przegrywa niezaleznie od polaczenia mi daje 3:0 czyli wo na moja strone ,a za kare degraduje mi rating z A do B a teraz do C ,czyli jestem poszkodowany tylko z jakiego powodu gdyz wogole sie nie rozlaczam,mial ktos taki sam problem? Nic z tym nie zrobisz ja miałem tak w PES2015. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszti86 1 Napisano 7 Grudzień 2015 Pewnie dużo osób wie ale dla, niektórych fajny sposób na farme. Remote play na smartfonie i granie novice cup. Telefon leży obok a na tv oglądacie co chcecie. U mnie śmiga elegancko :) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Bez problemu uruchamia Ci się aplikacja Remote Play? Bo u mnie wywala jakimś błędem... :-/ PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Grudzień 2015 Uruchamia się ze 20 sek ale śmiga fajnie... Podłączałeś pada z Ps4? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszti86 1 Napisano 7 Grudzień 2015 Tak. Pada połączyłem bez problemu... Sam nie wiem co jest grane. Mam roota więc może w tym problem... PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Grudzień 2015 A pada bez roota, przez kabel otg? Mi szkoda teraz na nowym telefonie robić roota, na starym miałem to aż tak mi się nie przydał Nie długo na PC też wychodzi :) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach