kaszti86 1 Napisano 7 Grudzień 2015 Roota nie usuwam bo jest mi potrzebny :-P jedyny ratunek to jak wyjdzie na pc. :-) ps. Ktoś wie czy jest możliwość wgrywania innych komentatorów na ps4? PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Grudzień 2015 Nie ma takiej możliwości Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Grudzień 2015 Kiepscy bramkarze, spam górnymi piłkami plus L1 i trójkąt, przepasione strzały, za wysokie wyniki, nie szanuje, nie kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 8 Grudzień 2015 Całe Konami....kazali czekać do 8 grudnia na legendy żeby poinformować ze pierwsze legendy będą 17 grudnia hahaha. Są mocni... Respect ;) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Grudzień 2015 To jest gra w stylu Kapitana Tsubasy pamiętam taką produkcję na PSX bawiłem się przy niej bardzo dobrze, to jest bardziej gra dla jaj. Ja wiem, mój komentarz też był dla jaj ;) Fajne, tylko ciekawe ile sobie za to zaśpiewają i kiedy to się pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 8 Grudzień 2015 Na PSN wyszła już wersja Free to play myclub. Ktoś wie czy można tam przenieść swój team z pełnej wersji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mozgu 5 Napisano 8 Grudzień 2015 Póki co nie można połączyć się z serwerem Konami, ale z tego co jest w opisie w PSS, to raczej nie: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pes-2016-myclub/cid=EP0101-CUSA03663_00-PES2016F2P000000 *Aby grać w innych trybach gry Pro Evolution Soccer 2016, musisz zakupić Pro Evolution Soccer 2016 oddzielnie. *W tej wersji dostępne są mecze online Pro Evolution Soccer 2016. *Aby móc grać mecze online, musisz subskrybować usługę PlayStation®Plus (naliczane są opłaty). *Zapisanych danych nie można przenosić z innych gier. Opcjonalne zakupy w grze 1-4 graczyEkran w rozdzielczości HDTV: 720p,1080i,1080p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 8 Grudzień 2015 Jednak w wersji Free to Play jest mój skład z pełnej wersji Pes'a 2016 :D w takim razie pudło idzie na sprzedaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 8 Grudzień 2015 Odpalilem, co by zobaczyc, co tam w trawie piszczy. Podobno hokej wyeliminowany, bramkarze poprawieni, generalnie mialo byc fajnie. I odechialo mi sie w to grac. Dramat. Co prawda skosniaki z konami zachecaja mnie jak moga i dali mi alexisa sancheza, ale ta gra to jakis archaizm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) Mowi to kolo, ktory jaral sie FIFA 15 przez cały rok i to jeszcze w trybie Ultimate Team. Jakis absurd..........://// Edytowane 8 Grudzień 2015 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Grudzień 2015 Słabo z tobą lons. w 15tke, to gralem akurat wiecej w pesa niz w fife. Zostales zaspokojony? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 9 Grudzień 2015 Słabo z tobą lons. w 15tke, to gralem akurat wiecej w pesa niz w fife. Zostales zaspokojony? :) Nie porównuj Myclub gdzie wpada milion bramek do meczu np. w competition lub ze znajomymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Grudzień 2015 Mamy rok 2015, wiec historie z gra z kumplami na kanapie odeszly do lamusa. To juz nie te czasy, gdzie robilem tabelke w zeszycie i losowalem druzyny z czapki. Odpalajac jakikolwiek tryb, gra powinna oferowac jakosc. Tak niestety nie jest. Dywizje klubami z tego co czytalem tez sa zwalone. Competition rowniez, przez lagerow i innych oszustow. Brzmi optymistycznie? Konami egzystuje na rynku troche dluzej, wiec powinno proponowac cos wiecej niz fajna rozgrywke z kumplem, z ktorym przed meczem bede musial sie umowic, ze nie gramy na lamy, nie strzelamy knuckli z 40 metrow + 50 innych zasad, zeby ta gra wygladala normalnie. spotykajac sie z kumplami, wole sie napic wodki, piwa lub gdzies wyjsc zamiast grac na konsoli. To moge robic jak nikomu sie nie chce nigdzie ruszyc. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 9 Grudzień 2015 Właśnie z kumplami przy wódce gra się najlepiej. No proszę Cię :) Wtedy pije się, śmieje i gra jak ma się ochotę - to jest najlepsza frajda i zabawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Grudzień 2015 Jak lubisz, to graj. Ja wole rozlozyc jakas planszowke typu magia i miecz, jak juz mamy w cos grac ;) kwestia gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Grudzień 2015 No jak to? Wczoraj na yt ogladalem kompilacje wrzucona w tym miesiacu i chlop ladowal takie bomby ze kamera nie nadazala za pilka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 9 Grudzień 2015 Myślałem, że f2p przyniesie jakieś korzyści, ale nie. Dalej łączy po ratingu i levelu drużyny mimo że nie wybieram żadnych ograniczeń. Mam za to bardzo zamulone serwery. Vincent ma rację, śmierć Konami. Albo niech wydają tą grę od razu jako f2p, bo po kierunku w jakim idzie gameplay to się teraz 10 razy zastanowię zanim kupię tą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 9 Grudzień 2015 (edytowane) U Was też tak wolno wchodzi w każdą opcję... 40 minut grałem mecz w Novice :( Dziś normalnie grać się nie można, wejście w każdą opcję to 20-30 sek... Wylosowanie zawodnika to minuta...ma ktoś tak? Speed test wychodzi dobrze; ping 22ms... Może jutro problem zniknie Edytowane 9 Grudzień 2015 przez 84siwy84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Grudzień 2015 wypizd, to ogladalem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 9 Grudzień 2015 Ładne bramki, babole się też się zdarzają Wysłane z mojego HTC One_E8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszti86 1 Napisano 9 Grudzień 2015 Ale wydaje mi się że poziom nie jest za wysoki. Nie które bramki pewnie na easy wpadły... PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 10 Grudzień 2015 Fajna kompilacja wchodzą strzały z wolnych z daleka, z podbicia volleyem, ale żadnej po ziemi z dystansu przeciwko Neuerowi nie widziałem. Więc dalej twierdze, że gościu jest oskryptowany jak i gra :) Ten o tym Neuerze cały czas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 10 Grudzień 2015 Moze po prostu zdziadziales? Od x czasu tylko narzekasz. Wiesz.. to moze byc pewien syndrom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 10 Grudzień 2015 Nie no luz, tak sobie jaja robie. Ze mna jest gorzej, mam takie zboczenie, ze w jakas pilke grac musze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Grudzień 2015 U Was też tak wolno wchodzi w każdą opcję... 40 minut grałem mecz w Novice :( Dziś normalnie grać się nie można, wejście w każdą opcję to 20-30 sek... Wylosowanie zawodnika to minuta...ma ktoś tak? Speed test wychodzi dobrze; ping 22ms... Może jutro problem zniknie Panowie ktoś pomoże?! Może ktoś miał podobnie? Przed chwilą odpaliłem PESa i w ogóle nie chciało mi wejść do głównego ekranu.... Tylko establishing communication i tak w koło :(Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach