saintgb1972 307 Napisano 15 Czerwiec 2015 Nowa produkcja od Ubi Zapowiada sie krwawo , mocno i poprostu swietnie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 15 Czerwiec 2015 jutro demo multiplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 15 Czerwiec 2015 (edytowane) Ta gra to samo multi czy jest tez singiel bo jesli tylko multi to gra nie dla mnie a szkoda bo zacnie to może wyjść. Edytowane 15 Czerwiec 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 15 Czerwiec 2015 Kupili mnie trailerem i gameplayem. Kocham takie klimaty, jeśli nic nie spieprzą to imo must have! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 15 Czerwiec 2015 @up Bedzie mozna sie przekonac z czym to sie je juz jutro :D Moze w koncu bedzie to pozytywny trend z mozliwoscia ogrania bety m dema czy jak to sobie nazwiemy , chyba kazda gra od Ubi zapowiedziana na E3 bedzie miala wersje beta do pobrania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 16 Czerwiec 2015 mnie to nie przekonało, zalatywało mi mechaniką AC3 ale darmowej becie szansę dam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Czerwiec 2015 jutro demo multiplayer Jak to? dla każdego do zassania Demo?? (jak za starych dobrych lat? ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 16 Czerwiec 2015 tak mówił gościu po pokazie, aczkolwiek ja szukam i nigdzie nie ma nic o tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 16 Czerwiec 2015 a nie aby zapisy czy coś ? bo tak czytałem wczoraj coś na redit: strona rej http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/home/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 16 Czerwiec 2015 Kierownik projektu powiedzial , ze demo od jutra czyli od dzisiaj ma byc dostepne dla kazdego na obu konsolach oby sie nie okazalo ze nastapil "blad w translacji" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Czerwiec 2015 Świetny setting, 0 fantasy, czyste Medieval. Czekam na dalsze szczegóły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Czerwiec 2015 Kierownik projektu powiedzial , ze demo od jutra czyli od dzisiaj ma byc dostepne dla kazdego na obu konsolach oby sie nie okazalo ze nastapil "blad w translacji" Ehhh od dziś ciekawe :P Bo jutro wolne ;) Czy przez jakaś stronę trza się rejestrować czy może z jutrzejszą aktualką PSS będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 16 Czerwiec 2015 Czekam z wywalonym jeziorem tylko z tego względu ze chce walki na miecze bez żadnych magi etc czysty rynsztunek i najlepiej multi samo multi w bitwach wojennych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 16 Czerwiec 2015 http://forums.ubi.com/showthread.php/1173912-For-Honor-Beta?p=10855604 rejestracja konieczna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 17 Czerwiec 2015 No i gdzie te demo? Byłem na. Tej stronie i zalogował em się coś tam podziękowali i zapewne mam czekać? Heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Czerwiec 2015 Kłamczuszki małe, który to opowiadał bajki, że od jutra (tj. od dziś :P)... Na stronie www zapisujemy się tylko na betę, a to czy w nią zagramy i kiedy to ch.... wie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 12 Sierpień 2015 Rozgrywka się trochę chaotycznie prezentuje, ale pomysł interesujący. Ciekawe co z tego wyjdzie finalnie, w końcu to Ubi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 15 Wrzesień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Jak dla mnie gra i klimat sredniowiecza wyglada bardzo obiecujaco, mam tylko nadzieje, ze nie skonczy sie tak jak w przypadku Watch Dogs, gdzie byl rok czasu hype a potem uproszczenie oblane nijakoscia. P.S Przypomina mi sie film Ironclad, ktory mi sie bardzo podobal. polecam btw. Edytowane 17 Grudzień 2015 przez Carrvine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 15 Luty 2016 Wg PPE Ubi chce stanąć w szranki z FS i seria Souls. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Podobno rozgrywka ma byc dosc wymagająca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Luty 2016 Jak to co... Zajmij wieże, odkryj punkty, zrób questy i gra skończona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 18 Luty 2016 (edytowane) Nie zapominajmy o milionie bugów: wiszące w powietrzu odcięte głowy, postacie zapadające się pod ziemię, etc. etc. Edytowane 18 Luty 2016 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruseus182 46 Napisano 19 Luty 2016 Phah! Ubi nawet i blisko nie zrobi tak dobrej gry jak FS. Nie wierzę że z tego powstanie coś na miarę Soulsów. Znając Ubi to bedzie automatyczna regeneracja zdrowia, autozapisy, check pointy, broń nie do zajechania, do tego DLC z lepszą bronią, oraz poziom Hardkorowy Ubi (jesli ma być jak soulsy, to jakiś NG+++++++) = Normalny Souls. Tapnięte dłutem do kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 19 Luty 2016 No, czyli jak w każdej grze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Luty 2016 No, czyli jak w każdej grze. Nie każdej. W Soulsach tak nie ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach