pablos_83 4001 Napisano 26 Kwiecień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 26 Kwiecień 2016 Ale o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Kwiecień 2016 http://www.icxm.net/x/defense-grid-2-coming-xbox-one-free-games-gold-rumor.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 26 Kwiecień 2016 Oby nie ;) w tym tygodniu już ma być wiadomo rozumiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Kwiecień 2016 No 1.V. w tym tygodniu. Więc pewnie dziś cała rozpiska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 26 Kwiecień 2016 Jeśli by się okazało to prawdą, to zawsze ta druga gra jest lepsza. Ciekawi mnie skąd ludzie mają te obrazki. W ułamku sekundy akurat siedzą z telefonem w ręku i robią screena? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 26 Kwiecień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 26 Kwiecień 2016 O Chryste... Niezłe crapy. Jakby nie podpis to bym nie wiedział, które gry są z XO... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Kwiecień 2016 No nic , chyba jakaś zadyszka. Nic nawet nie będę włączał. Peggle jest fajne ale 2 mam od EA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 26 Kwiecień 2016 Pożyczyli chyba kilka sztuk z farmy Sony :D To może być pierwszy raz kiedy PS4 ma lepsze gry niż XO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Kwiecień 2016 Pożyczyli chyba kilka sztuk z farmy Sony To może być pierwszy raz kiedy PS4 ma lepsze gry niż XO. Z całym szacunkiem ale WD to gorsze niż indor, ja MUSIAŁEM się zmuszać aby przejść grę (byle szybko do końca i na handel)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Kwiecień 2016 Z całym szacunkiem ale WD to gorsze niż indor, ja MUSIAŁEM się zmuszać aby przejść grę (byle szybko do końca i na handel)... Zdania sa podzielone - powinszowac, nie lepiej bylo od razu pogonic... :P zamiast sie zmuszac? czy moze to byl czas posuchy i zupelnie nie miales w co grac :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zdania sa podzielone - powinszowac, nie lepiej bylo od razu pogonic...zamiast sie zmuszac? czy moze to byl czas posuchy i zupelnie nie miales w co grac :DTak było susza jak hooy u mnie a że dałem ten hajs na premierę to cóż...Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 26 Kwiecień 2016 Tak było susza jak hooy u mnie a że dałem ten hajs na premierę to cóż... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Sam jesteś sobie winny biorąc grę Ubi na premierę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Kwiecień 2016 Sam jesteś sobie winny biorąc grę Ubi na premierę :DJednorazowy wybryk ;) kolega mnie namówił...Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 26 Kwiecień 2016 Przecież, to było pewne ze indory będą, bo po grudniu kilka miesięcy było pod znakiem indyka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 28 Kwiecień 2016 Madden 16 w zakładce GwG. Nie wiem czy to z okazji EA Access czy jakieś niedopatrzenie (moje czy MS). Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Kwiecień 2016 Madden jest oficjalnie w DwG. ale jak ktoś nie ma EA access może spróbować pobrać może jakis bug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Kwiecień 2016 Madden jest za free aby sobie pograć przez weekend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 22 Maj 2016 Ploty, ploteczki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 22 Maj 2016 Zakladam ze Ryse czy RDR ktos by sie ucieszyl. Ale serio wrzucanie Linchdom: Battlemage to jak proszenie sie o szydere gdzie powszechnie wiadomo ze ta gra na konsolach jest pokazem 2sjaldow na sekunde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 22 Maj 2016 (edytowane) Rdr bym pograł zwłaszca że na pre ogrywałem słynną wersję bez trawy :) Ciekaw jestem jak to weszło po wieśku , bo w sumie tam też plotka w roli głównej :) edit: aa kojarze , to ta gierka na cry engine co chodzi w 5 klatkach ? Patrzę tylko to dali hehe Edytowane 22 Maj 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Maj 2016 Ryse już miało być ze 2 razy , tez już screeny wstawiali. Te wszystkie przecieki z GWG i PS+ to w 90% fake-i To musi być jakiś troll. To Lichtom to najgorsza gra na konsole EVER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Maj 2016 (edytowane) o co wam chodzi z Linchdom: Battlemage ? (gra wygląda przednio, a i styl / gameplay mi podchodzi ) fajnie ze będzie w Goldzie... OK OK już wiem :P Edytowane 22 Maj 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Maj 2016 Fake na 100%, Infinite juz był w GWG poza tym widać że te okładki to radosna twórczość wklejającego. Dziwi że szanujące (?) się portale wrzucają stadnie takie coś jako news Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach