KOSAmisiu 5 Napisano 15 Kwiecień 2016 witam nooo po kilku dniowej chorobie dolaczam do was panowie, mam nadzieje ze latwo nie bedzie :P ;D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) No i ja dorzuciłem swój przejazd przed chwilką ;) Początek rajdu spokojnie bez szaleństw, kolejne etapy coraz szybsze pierwsze 3 skończone na drugiej pozycji, czwarty już wygrany i prowadzenie w generalne. Niestety nadszedł 5 pechowy etap w ktorym pechowo ściąłem jeden z nawrotów no i bum kara etap skończony z 17 sekundową stratą do pierwszego miejsce w generalne 3 ;) Myślę sobie ostatni etap długi, ryzykuje lecę na Kubicę wszystko albo nic etap czysto i szybko przejechany zwycięstwo jednak z tylko ( i aż) 14 sekundową przewagą no i tych 3 sekund mi zabrakło do liderowania ;) Fajne emocje i super zabawa z niecierpliwością czekam na kolejny rajd! Pozdrawiam! Wybaczcie błedy pisane na telefonie:) Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez mesutOzim 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Kwiecień 2016 ktoś jeszcze będzie jechał czy już mogę trzepać szampana? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Kwiecień 2016 Ja bym sie wstrzymal... Jeszcze moze byc niespodzianka:) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Kwiecień 2016 nieeee. dajcie mi ten jeden chociaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Kwiecień 2016 Why?? Pozatym rob ktos event na weekend... Tak na szybko:) 15min From Nokia 3310sv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) Why?? Pozatym rob ktos event na weekend... Tak na szybko:) 15min From Nokia 3310sv Na prośbę mojego Misia przekładam start mojego eventu na jutro od 8:45, schemat ten sam póki co jest nas 6ciu Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez Tachograf 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Kwiecień 2016 Usmiech na twarzy mej pojawil sie:) From Nokia 3310sv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 15 Kwiecień 2016 Przejechałem ale wyników nie widzę na racenet, Przyznaje się że wcześniej w ramach treningu i sprawdzenia przejechałem odcinek 2x.(bałem się że będę ostatni, wiem wstyd mi) Chciałem jechać na łopatkach ale okazało się że lepszy czas robię na manualu ze sprzęgłem, na łopatkach za pewnie się czułem i atakowałem przez co znacznie więcej błedów było. Postawiłem na realizm i skrzynię H ze sprzęgłem oraz bez międzyczasów. Start i na pierwszym oesie przed samą metą dach, potem odrabianie strat i byłoby dobrze ale końcówka ostatniego oesu dwa wypadnięcie i restart, myśl że to już koniec walki i ostatni zakręt na wkur.... znowu wypadam i restart. Gra mega na jednej hopie gaśnie mi silnik i po lądowaniu zablokowane koła, już widzę zbliżającą się przepaść, orientacja co jest odpalenie silnika i ogień. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 15 Kwiecień 2016 Errorek taki szybki ?? Nie możliwe :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) Hakuna Batata 2gi jestes!!! W generalce... Graty!!! A ja spadlem z podium Ale 3 pierwsze wygralem etapy:) Drops... Czekam na ciebie!! Liga Mojego Misia Tachografa! Zapraszamy!! Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez Sir Siekier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 15 Kwiecień 2016 Oczywiście i ja dołączę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 15 Kwiecień 2016 MATATA Sir :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Kwiecień 2016 czyli co? trzepać? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) Jak szalec to szalec... Trzep!! Na raz!! Hakuna... Dla mnie jestes Batata:) Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez Sir Siekier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Kwiecień 2016 Ty no blisko było :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Kwiecień 2016 Error 4, święto lasu :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) haha Pany prosze nie patrzcie na koniec tabeli, otwierajac 3 piwo stwierdzilem ze dam rade to przejechac a juz wypadajac po raz 6 na pierwszym odcinku chcialem zrobic rage quita :) ale udalo sie dojechac przez 4 osy totalnie rozyebanym autem. Pod koniec bylo ciekawie bo zaczal wydawac dziwne dzwieki a hamulce piszczaly jak klakson od garbusa.Ale najwazniejsze ze kiera jest, asysty off i jest zabawa ^^ Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 16 Kwiecień 2016 Ty no blisko było :D Wiem ale będąc na odcinku tego nie wiedziałem i na ostatnim zakręcie ostatniego os. pogrzebałem wszystko. Fajnie się jeździ bo możesz cisnąć a wystarczy jeden mały błąd i po wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 16 Kwiecień 2016 Sieniu proszę o dodanie do ligi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 16 Kwiecień 2016 (edytowane) Panowie, żeby się z wami mierzyć trzeba mieć plusa wykupionego czy da się bez tego? Chętnie bym dołączył, no ale plusa specjalnie do tego kupować to niee.. :) Edytowane 16 Kwiecień 2016 przez mariuszmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 16 Kwiecień 2016 Nastepne eventy dobrze by bylo gdyby mialy opcje automatycznej akceptacji.. From Nokia 3310sv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 16 Kwiecień 2016 Panowie, żeby się z wami mierzyć trzeba mieć plusa wykupionego czy da się bez tego? Chętnie bym dołączył no, ale plusa specjalnie do tego kupować to niee.. :) Nie trzeba mieć plusa ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 16 Kwiecień 2016 Była szansa na 1 miejsce w Evencie Tacho ale niestety ostatni odcinek jechał bez świateł i najwiecej tam straciłem. Ale emocje były do samego końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 16 Kwiecień 2016 Optymista ;-) Jadę sobie odcinek nocny, myślę przyspieszę żeby mieć zapas, jak przyspieszyłem to 100 metrów dalej ciężkie ratowanie przed uderzeniem w skałę. To już wolę spokojnie do mety :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach