mike1422 20 Napisano 27 Kwiecień 2016 fuck...i następny DNF. Tym razem Monte Carlo. Przez Niemcy jeszcze jakoś szło, ale potem w MC car destroyed Ja chyba powinienem mieć autopilota jak w samolocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 27 Kwiecień 2016 Nie tacho ale buj sie bo progres jest duży :shok: Bardzo mnie to cieszy :p jestem znudzony moja slawą ha ha ha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 27 Kwiecień 2016 Niemcy poszły mi całkiem niezle, niestety w Monte Carlo kilka poważnych błędów i pewnie znów bedzie kiepski wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Kwiecień 2016 (edytowane) Mi jak widać poszło nie najlepiej :) ale jechało się miło, niestety jak przedmówca popełniłem kilka poważnych błędów (wypadłem z trasy i gra mnie z automatu wrzuciła na tor, przez co kara czasowa) Chyba jednak wole luźną nawierzchnie :) ps. kolejny sezon chcę zrobić samochodami WRC (2010s) i to jest pewne. Proszę o sugestię odcinkowe, ile i w w jakich odstępach. Ja proponuję cały kalendarz, 3 dni na kraj z dwoma checkpointami ? (12 odcinków na kraj - checkpoint przy 4 i 8 odcinków) Co Wy na to ? Edytowane 28 Kwiecień 2016 przez Tachograf 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Kwiecień 2016 Niemcy poszły mi całkiem niezle, niestety w Monte Carlo kilka poważnych błędów i pewnie znów bedzie kiepski wynik. jeździsz na kierownicy z asystami ? tak pokazuję tabela z wynikami na stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 28 Kwiecień 2016 Szczerze to chwilowo najbardziej pasował mi pierwszy event który zrobiłeś po 6 os. Był czas żeby jeszcze zagrać i zarobić offline. Jeśli chodzi o pełny rajd 12 os. to chętnie wystartowałbym w evencie obejmujący cały kalendarz rajdowy tak jak leci WRC, najlepiej od poniedziałku po rajdzie dać czas cały tydzień na start. Eventy jak w realu ewentualnie jak najbardziej zbliżone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Kwiecień 2016 ps. kolejny sezon chcę zrobić samochodami WRC (2010s) i to jest pewne. Proszę o sugestię odcinkowe, ile i w w jakich odstępach. Ja proponuję cały kalendarz, 3 dni na kraj z dwoma checkpointami ? (12 odcinków na kraj - checkpoint przy 4 i 8 odcinków) Co Wy na to ? Mi pasuje. Jeszcze na jakiś rallycross się pasuje ugadać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrandeBombik 66 Napisano 28 Kwiecień 2016 Wczoraj sporo pojeździłem. Najpierw Tacholiga, niestety jako rozgrzewka kosztowała mnie kilka katastrof i skończyło się b. słabym wynikiem. Potem pojeździłem Małą Ligę i tu poszło naprawdę nieźle. Drugie miejsce za Piotrasem, choć widziałem, że później ktoś mnie jeszcze wyprzedził. ps. kolejny sezon chcę zrobić samochodami WRC (2010s) i to jest pewne. Proszę o sugestię odcinkowe, ile i w w jakich odstępach. Ja proponuję cały kalendarz, 3 dni na kraj z dwoma checkpointami ? (12 odcinków na kraj - checkpoint przy 4 i 8 odcinków) Co Wy na to ? Jak dla mnie powinno być więcej czasu na kraj, najlepiej duży rajd, tzn dużo odcinków z możliwościami wyjścia w trakcie i czas na zrobienie to tydzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 28 Kwiecień 2016 Linki do lig przestały działać, przekierowuje teraz na http://www.codemasters.com/game/dirt-rally/ Mógłby ktoś podesłać prawidłowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Kwiecień 2016 nie działają żadne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 28 Kwiecień 2016 Prawdopodobnie trwają jakieś prace konserwacyjne na serwerach. Na początku jak gra się pojawiła na PS4 też tak było,trzeba czekać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 28 Kwiecień 2016 Sieniu tematy ci sie nie pomylily coraz wiecej ludzi z twoich zawodów odchodzi a ty sie tu tak prężnie udzielasz raz raz dzis na 22 na trening sie zapisac cholero jedna bmw lub ford rajdy rajdami ja wszystko rozumiem ale wracaj na tor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Kwiecień 2016 Może robią jakiegoś majta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 28 Kwiecień 2016 Sieniu tematy ci sie nie pomylily coraz wiecej ludzi z twoich zawodów odchodzi a ty sie tu tak prężnie udzielasz raz raz dzis na 22 na trening sie zapisac cholero jedna bmw lub ford rajdy rajdami ja wszystko rozumiem ale wracaj na tor Nikogo na siłę nie bede trzymał ;) A decyzje o samochodzie podejmę dziś na treningu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 28 Kwiecień 2016 Mi jak widać poszło nie najlepiej :) ale jechało się miło, niestety jak przedmówca popełniłem kilka poważnych błędów (wypadłem z trasy i gra mnie z automatu wrzuciła na tor, przez co kara czasowa) Chyba jednak wole luźną nawierzchnie :) ps. kolejny sezon chcę zrobić samochodami WRC (2010s) i to jest pewne. Proszę o sugestię odcinkowe, ile i w w jakich odstępach. Ja proponuję cały kalendarz, 3 dni na kraj z dwoma checkpointami ? (12 odcinków na kraj - checkpoint przy 4 i 8 odcinków) Co Wy na to ? Ja nie jestem od początku i nie wiem co było wcześniej, ale fajnie byłoby zrobić tak jak piszesz cały kalendarz, 3 dni na kraj jest ok i 12 odcinków i fajnie byłoby zrobić taki sezon z każdaj z klas samochodowych od najstarszej do najnowszej. Co Wy na to? Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Kwiecień 2016 już działa https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/39299/tacholeague Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 28 Kwiecień 2016 (edytowane) jeździsz na kierownicy z asystami ? tak pokazuję tabela z wynikami na stronieJedynie abs ustawiłem na 1 jak pierwszy raz gre uruchamiałem. Teraz widzę, że wiele mi to nie pomaga. Nastepny event polece bez absu.Jeżdżę na t300. Edytowane 28 Kwiecień 2016 przez mariuszmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 28 Kwiecień 2016 zaproście mnie do rajdu psn Gustaw1982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Kwiecień 2016 Nie badz dupa. Sam sie wpros. From Nokia 3310sv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 28 Kwiecień 2016 Nie badz dupa. Sam sie wpros. From Nokia 3310sv To było git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Kwiecień 2016 Git to byl przedstawiciel grupy mlodziezowej lat temu kilkanascie. O to ci idzie? From Nokia 3310sv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Kwiecień 2016 Ja nie jestem od początku i nie wiem co było wcześniej, ale fajnie byłoby zrobić tak jak piszesz cały kalendarz, 3 dni na kraj jest ok i 12 odcinków i fajnie byłoby zrobić taki sezon z każdaj z klas samochodowych od najstarszej do najnowszej. Co Wy na to? Greetz, Mike Nie ma problemu, ale to chwilę zajmie :) zaproście mnie do rajdu psn Gustaw1982 https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/39299/tacholeague wchodzisz, zapisujesz się i grasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Kwiecień 2016 co się stało z ligą LTE? dlaczego nie ma żadnych eventów? przecież był jeszcze czas na ukończenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 28 Kwiecień 2016 Czas był chyba do godziny 20:00 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Kwiecień 2016 no to super. pomyliłem ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach