Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

edit: Tacho, wrzucasz gdzieś swoje przejazdy? Chętnie zobaczę jak sobie radzisz :)

Nie, nie wrzucam i trochę wyolbrzymiacie moją jazdę :) ja nie czuję się dobry, chociaż czuję progres :D

Cwir, nie porównuj się do mnie, ja jadę na kierownicy, to całkowicie inna bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja hu.......a rozumiem za cicho mówi :shok:jade na czuja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumieć rozumiem ale na niektórych trasach zmieniam żeby albo później mówił albo wcześniej. w finlandii np mówi za wcześnie. z 2-3 zakręty do przodu mówi jednym ciągiem a Ty dopiero lądujesz po hopie na pierwszym z nich i później zagadka na dojeździe do ostatniego w którą stronę się ustawić bo nawet drzew nie widać jak idą za szczytem :). natomiast bardziej kręte trasy mówi czasami ciut za późno przy kilku po sobie i np jak mówi o nawrocie to nie ma czasu na ocenę kiedy on będzie tylko już trzeba hamować. nie często, ale zdarza się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojechałem po kilka OESow z każdej ligi i... muszę potrenowac :)

Z ciekawości: jaka czułość macie ustawioną na autach typu 4WD? Mi zdecydowanie lepiej się jechało jak miałem ją ustawiona na 30-40.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaliczyłem DNF już na drugim odcinku w Niemczech, w wynikach oczywiście tego nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w wynikach całości nie ma, ale jak ktoś jeszcze nie jechał, to widać twój czas na pierwszym odcinku i można to zobaczyć na stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj pierwszy raz jechałem w Grupie A i od razu zaklepałem sobie miejsce na dole tabeli :) Pierwszy odcinek w Grecji już przesądził o tym, że jednak nie będzie to dobry przejazd, a w Walii tylko dobiłem wóz i ledwo się doczołgałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przygodę z ligą zacząłem od Grecjii i już na pierwszym odcinku zaliczyłem DNF, ale nie poddaję się:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak Malysz.. Jak sie wzbilem tak polecialem... Trzeba sie wyluzowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez sensu ta gra pokazuje te czasy po odcinkach. Miałem przed ostatnim odcinkiem 10 sekund przewagi nad 3 Garru, pojechałem go bardzo dobrze, pokazało mi że miałem najszybszy czas, po czym sprawdziłem overall i spadłem na 3 miejsce w generałce z 6 sekundami straty :). Dobre i to ale po co takie wprowadzanie w błąd.

Tacho może zastreamujesz następny rajd jak będziesz jechał? :) Ja nie wiem jak Ty ogarniasz taki ogień przez wszystkie oesy bez żadnych błędów. 5-kilometrowe dobrze przejechane odcinki i pół minuty straty.. Jak? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak lecę :)

A poważnie, stream spowoduję że będę o nim myślał, a to gwarantuje zły przejazd ;) i wcale nie jest tak że nie popełniam błędów. Jechało mi się miodnie, ale dwa ostatnie odcinki mnie grzecznie pisząc, ciutke zdenerwowały.

Swoją drogą, źle ustawiłem tą Ligę. Mogłem podzielić to na osobne eventy każdy kraj, by nie dochodziło do sytuacji gdzie jadę sobie Grecję (4 odcinek), mam wypadek i z rozwalona chłodnicą startuję w Walii :)

Edytowane przez Tachograf
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poważnie, stream spowoduję że będę o nim myślał, a to gwarantuje zły przejazd ;)

i o to chodzi ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tacho jezdzi na czitach :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć . Może mały off top ale chciałem się przywitać. Forum czytam od długiego czasu, ale dopiero dziś się zarejestrowałem. W dirta uczę się jeździć od kilku dni . Narazie słabo ale jakieś postępy są. Pytanie do tych co już kręcą dobre czasy . Jakie auto polecacie po przednionapędowych z lat 60-tych. Próbowałem rwd - tragedia. Może kit car lub audi 4x4 . Po miniaczu i lanci wszystko wydaje się odrobinę za szybkie . Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już kiedyś napisałem, cienkie bolki z Was, a nie ja dobry :) ćwiczcie, ćwiczcie i jeszcze raz ćwiczcie, będzie z kim rywalizować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już kiedyś napisałem, cienkie bolki z Was, a nie ja dobry :) ćwiczcie, ćwiczcie i jeszcze raz ćwiczcie, będzie z kim rywalizować :P

Jak bym tylko grał w dirta mogło by być ciekawie ,ale tak dobrze to nie jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usprawiedliwiasz sie ? :P

Edytowane przez Tachograf
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany, ja generalnie nie lubie jeździć z asystami ale zauważyłem, że w klasyfikacji jestem zaliczony do osób, które jeżdżą z asystami.

Sprawdziłem wszystko mam na off, oprócz ABS-u, który mam ustawiony na 1. Pytanie czy jak wyłącza ABS to będę klasyfikowany jako gracz bez asyst?

I czy np włączenie HUD-a też wpływa na to, że jest się klasyfikowanym jako gracz z asystami?

Greetz,

MIke

Edytowane przez mike1422

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ja mam też ustawiony ABS na 1 i jestem sklasyfikowany jako gracz bez asyst :) Chyba że przez przypadek grzebiąc w opcjach to wyłączyłem :)

P.S dobrze jest się dowiedzieć że w jakiejś kategorii jest się pierwszym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ja mam też ustawiony ABS na 1 i jestem sklasyfikowany jako gracz bez asyst :) Chyba że przez przypadek grzebiąc w opcjach to wyłączyłem :)

P.S dobrze jest się dowiedzieć że w jakiejś kategorii jest się pierwszym :biggrin:

Sprawdź w opcjach jak możesz jak masz ustawione poszczególne asysty i daj znać.

Nie gadaj, Ty jestes przynajmniej na pudle, a ja dalekoooooo za Tobą :P

Ale co się dziwić nie ma odcinka żebym w coś nie przypier... :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tylko ABS 1 i widnieję jako jeżdżący z asystami. pffff :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie to można podejrzeć nic takiego nie widzę na tablicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usprawiedliwiasz sie ?

Nie tacho ale buj sie bo progres jest duży :shok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie to można podejrzeć nic takiego nie widzę na tablicy.

hR60ars.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi