Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W poscie 2gim znajduja sie wszystkie potrzebne linki do obecnie organizowanych przez nas lig... Chcesz tez byc zalozycielem... Napisz do mnie i podaj link do swojej ligi... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty ale te punkty to mozna zerowac... Tak troche z dupy.. 

no własnie z punktami nie wiem, chyba się nie da, chyba musiałbym utworzyć całkowice nową ligę, ale to też nie jakiś wielki problem

edit

Punkty się skasowały

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wbite:) jadymy:)

From Nokia 3310sv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chętnie zobaczył jakim samolotem lata Tacho że takie czasy wykręca.

Już mnie tak nie wychwalaj :) to wy cienki bolki jesteś a nie Ja taki dobry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cienkie nie cienkie, coś tam ogarniam i mimo tego że jadę dość ostrożnie bo wolę dojechać niż grzać spód tabeli, to jednak nie jak żółw. ale i tak czasy które robisz wyglądają jakbyś leciał przez te oesy na pełnej piź.. nie zważając na to że to online i mały błąd może się okazać końcem rajdu, a powtórek nie ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mogę dołączyć do ligi? Czy muszę mieć konto Założone na Codemaster?

Jak wyszukać ligę w grze?

Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche dałem ciała z tymi Checkpointami, chciałem by wyglądało to w tak że po 4 odcinkach (dany kraj) można już wyjść, a przeciąga się to o jeden rajd z kolejnego państwa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ! właśnie sobie jadę Tacho ligę i po odcinku w finlandi nie chce mi się załadować tablica z wynikami i wyskakuje error. miał ktoś taki przypadek?

Edytowane przez mesutOzim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie skończyłem Szwecję i Finlandię. Rajd Finlandii to 200% skupienia albo urwane koło na końcu oesu i jazda na 3 do mety :) ale eskorcik dał radę i póki co jestem pierwszy że spora przewaga :)

Mesutozim - errora nigdy nie miałem, ale znam jednego, może to jego wina :p

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja niestety musiałem wyłączyć i musze jeszcze raz pojechać odcinek ;) Jeśli komuś sie to nie spodoba mogę wysłać fotki, nie mogłem w ogóle kontynuować dalej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za zycie bez Errora?? To nie zycie.. To wegetacja:)

From Nokia 3310sv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i skończyłem swój przejazd, jestem narazie drugi ;) Ja niestety urwałem koło zaraz na pierwszym odcinku ostatniego etapu i tak cały musiałem sie kulać na trzech kółeczkach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja 2 kola urwalem.. Na 5 i 6... Na najdluzszych... Tera to juz jestem zly... Bo tempo dobre mialem wczuta byla... Ale kamienie z gumy nie sa...... Tacho za duzo tego na raz.... Ponad 40 min....:/

From Nokia 3310sv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tacho za duzo tego na raz.... Ponad 40 min....:/

Właśnie dlatego tymczasowo odpuszczam Tacholigę, brak czasu na zrobienie kariery i kasy, oczywiście w DR. Trochę dużo w krótkim czasie, tak dzień dłużej na event. Ja jeszcze nawet nie ruszyłem Hillclimb i RX poza online które sobie zorganizowaliśmy. Oczywiście od następnego sezonu powracam ;-)

Edytowane przez hakuna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dłuższego rajdu się nie dało zrobić? 8 odcinków w tym 2x 15 km to trochę za dużo z takim terminem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyście trochę ogarniali to byście widzieli że po 5 odcinkach można zapisać event i wyjść. Jest więc czas na odrobienie lekcji i spakowanie plecaka .... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jechałem tą całą Szwecjo-Finlandię, po Szwecji 4 pozycja, na pierwszym długim w Finlandii najszybszy czas i wskoczyłem na 3 miejsce. po kolejnym dalej 3 miejsce natomiast po przejechaniu przedostatniego, 15km odcinka, który mi poszedł zajebiście, nie chciała się w ogóle załadować lista z wynikami i cały czas wciskałem X ale się nie dało kontynuować bo wyskakiwało okienko że nie może pobrać wyników. po minucie wciskania X wyłączyłem grę, wkurzony że znowu będę musiał jechać ten długi odcinek, włączyłem ponownie i co?? wczytało mi się przed całą Finlandią czyli przed 5 oesem... więc przejechałem sobie ponownie wszystkie 4 odcinki Finlandi, a że zaliczyłem dzwona już na pierwszym bo byłem zdenerwowany, to prawie wszystkie przejechałem z dymiącą chłodnicą, a połowę jednego z przebitą oponą...

po prostu świetnie, cały wieczór z głowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jechałem tą całą Szwecjo-Finlandię, po Szwecji 4 pozycja, na pierwszym długim w Finlandii najszybszy czas i wskoczyłem na 3 miejsce. po kolejnym dalej 3 miejsce natomiast po przejechaniu przedostatniego, 15km odcinka, który mi poszedł zajebiście, nie chciała się w ogóle załadować lista z wynikami i cały czas wciskałem X ale się nie dało kontynuować bo wyskakiwało okienko że nie może pobrać wyników. po minucie wciskania X wyłączyłem grę, wkurzony że znowu będę musiał jechać ten długi odcinek, włączyłem ponownie i co?? wczytało mi się przed całą Finlandią czyli przed 5 oesem... więc przejechałem sobie ponownie wszystkie 4 odcinki Finlandi, a że zaliczyłem dzwona już na pierwszym bo byłem zdenerwowany, to prawie wszystkie przejechałem z dymiącą chłodnicą, a połowę jednego z przebitą oponą...

po prostu świetnie, cały wieczór z głowy...

Spoko Cwir, miałem tak samo ten numer z tablicą wyników potem na wkurwie...iu ciężko pojechać dobrze odcinek. 

P.S 

Tacho na czym ty jeździsz, Pad czy Kierownica? Jak kierownica to jaki model ? Dwie minuty przewagi to jednak bardzo dużo, średnio koło 20 sekund na odcinku, czyżbyś był kierowcą rajdowym (a ja durny próbuje cię doganiać :D  ) ? :D

Edytowane przez mesutOzim
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko Cwir, miałem tak samo ten numer z tablicą wyników potem na wkurwie...iu ciężko pojechać dobrze odcinek. 

P.S 

Tacho na czym ty jeździsz, Pad czy Kierownica? Jak kierownica to jaki model ? Dwie minuty przewagi to jednak bardzo dużo, średnio koło 20 sekund na odcinku, czyżbyś był kierowcą rajdowym (a ja durny próbuje cię doganiać :biggrin:  ) ? :biggrin:

Thrustmaster T150 ;)

Nie, nie jestem kierowcą rajdowym, w prawdziwym życiu jeżdżę spokojnie i z rozwagą :) Po prostu potrafię się wczuć w grę, do tego trening i skupienie. Tyle, nic więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko z całego rajdu jestem zadowolony z tego 5 odcinka na którym byłem lepszy niż Tacho :biggrin: co daje mi trochę optymizmu na przyszłośc ,miałem tam czas 7,34 bodajże reszta do zapomnienia ale finlandia fajnie się jeździ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda w lidze nie jeżdżę ale pozwole sobie na małą sugestie dla tych którzy sobie nie radzą, najważniejsza rzecz w tej grze i podstawowa to umiejętność słuchania pilota, trzeba się głównie na tym skupić, bez tego nie da się zrobić dobrego czasu, chyba że znasz odcinek na pamięć :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że podstawowa umiejętność to się zgodzę ale że najważniejsza to już niekoniecznie ;)

wyśmienicie słucham pilota (:D), ale i tak jestem 20-30 sekund za Tacholotem :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, ja mówię o tych którzy sobie nie radzą, tzn wypadają z odcinka itp. Szybkość przejazdu to druga sprawa, na początku według mnie mniej ważna, tak jak Tacho mówił, trening i jeszcze raz trening, ale bez umiejętności słuchania pilota daleko się nie zajedzie

edit: Tacho, wrzucasz gdzieś swoje przejazdy? Chętnie zobaczę jak sobie radzisz :)

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi