Skocz do zawartości
Patricko

Battlefield 1

Rekomendowane odpowiedzi

Jest moc! nawet jak single ma tylko 6 biednych misji to i tak z checia to ogram bo takich klimatow obecnie brakuje... a to jest tylko przystawka do multi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co czytałem to ma to być 6 "War Stories (TM)", czyli tak w sumie to nie wiadomo czy każda historia to jedna misja czy np. tak jak było w CoD 2, że było kilka kampanii i w każdej po kilka misjii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś chcę zerknąć na kampanię..

Jestem pod wrażeniem. Ten zabieg, w którym gramy kolejnymi żołnierzami dosłownie parę chwil jest dla mnie strzałem w dziesiątkę. Nie spodziewałem się takiej innowacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ladna grafika szkoda ze na ps4 nie będzie takiej ale nie sama grafika człowiek żyje dla mnie wystarczy  stała liczba klatek w Multi na conquescie 64

Edytowane przez Banan91PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daliby spokój z singlem i skoncentrowali się na multi. Ale i tak "cza wzionść" bo lepszego bitewnego "normalnego" fpsa nie ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zawsze lubie singla przejsc. Wole jednak aby byly one dostepne w grach i masz do wyboru co chcesz w niej robic.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , mam następujące pytanie . Gdzie najlepiej złożyć preordera tak żeby otrzymać  "Specjalną Edycję Ochotnika" pozwalającą grać od 18.10. ?

Chodzi mi o wersje pudełkową . Czy zamawiając w jakiś sklepach będzie możliwy odbiór 18.10 . ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba musisz zapytać w sklepie bo nie mam pojęcia jak to może działać. Teoretycznie powinni Ci dać grę 18.10 żebyś mógł grać....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem standardowa edycje z pss na spole z ziomkiem. Licze sie z tym że na premiere bedzie dużo cyrkow ze stabilnością, bugami, serwerami dlatego płace tylko połowe ceny. Za niecałe 10 dni spotykamy sie na polu bitwy!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy mój preorder i to w dodatku cyfrowy ( dwie zasady złamane hyhyhy )złożony. Enlister będzie zasysany 16 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bardzo ciekawy kampania. Nie zabradzo wiem w jakiej formie będzie. Mam jednak nadzieję, że nie będzie krótka i będzie bardzo wciągająca :)

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się coś ostatnio wolno gry ściągają z psnu  mam nadzieje ze z 15 na 16 po 12 w nocy będzie można ściągać juz grę  żeby moc zagrac 17 o 12 w nocy juz. Zapraszajcie mnie do znajomych w teamie lepiej będzie się grało.  Nick taki jak na forum tylko jak wysyłacie zapro piszcie o co chodzi bo czasami dostaje zapro bez żadnego podpisu i nie wiem od kogo co i jak  więc takich nie akceptuje . Niech ten czas szybciej leci bo się dluzy do premiery :38_worried: a to tylko parę dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest chyba tak , że grę możesz ściągnąć wcześniej ale odpalisz ją dopiero w dniu premiery, czyli 21go. Tak to ja zrozumiałem,  poprawdzie mnie jeśli się mylę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowa o edycji ochotnika, można grać od 18.10 dlatego napisano że 17 po północy.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na XO można już pobierać BF1 w ramach ea access. Trzeba odpalić aplikację ea access, wejść w ikonkę gry, potem dane gry, przeniesie nas do sklepu i kliknąć na bezpłatne demo, rozpocznie się pobieranie, waży 44,95 gb. Pewnie grać też już się da, podobnie było z Fifą 17.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PC też już można pobierać. Może już za godzinkę będę mógł już pograć :-D Chociaż tego singla sprawdzić

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kampania mega mnie ciekawi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam właśnie kampanię i mnie ta gra kupiła. Dziś zamawiam preorder :)

Jak to świetnie wygląda, pierwszy raz w tego typu grach można poczuć się jak by się było na froncie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Później kampania zwalnia tempa. Ale i tak jest dobrze według mnie. Zaraz siadam do multi. A jednak nie. Multi puste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwalnia ale i tak lepiej nigdy nie było! Klimat super. Gdyby takie gry były na Vr to byśmy potrzebowali pampersy do zabawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedna informacja która może niektórych ucieszyć to w grze można przestawić dubbing na angielski

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w kampanii jest dubbing czy tylko w multi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi