Kisiel-PL 492 Napisano 27 Wrzesień 2016 Trailer z kampanii. Jak zwykle zajebista robota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 27 Wrzesień 2016 Jest moc! nawet jak single ma tylko 6 biednych misji to i tak z checia to ogram bo takich klimatow obecnie brakuje... a to jest tylko przystawka do multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 28 Wrzesień 2016 Z tego co czytałem to ma to być 6 "War Stories (TM)", czyli tak w sumie to nie wiadomo czy każda historia to jedna misja czy np. tak jak było w CoD 2, że było kilka kampanii i w każdej po kilka misjii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 1 Październik 2016 Jeżeli ktoś chcę zerknąć na kampanię.. Jestem pod wrażeniem. Ten zabieg, w którym gramy kolejnymi żołnierzami dosłownie parę chwil jest dla mnie strzałem w dziesiątkę. Nie spodziewałem się takiej innowacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 1 Październik 2016 (edytowane) Ladna grafika szkoda ze na ps4 nie będzie takiej ale nie sama grafika człowiek żyje dla mnie wystarczy stała liczba klatek w Multi na conquescie 64 Edytowane 1 Październik 2016 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel9 19 Napisano 4 Październik 2016 Daliby spokój z singlem i skoncentrowali się na multi. Ale i tak "cza wzionść" bo lepszego bitewnego "normalnego" fpsa nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 4 Październik 2016 Ja tam zawsze lubie singla przejsc. Wole jednak aby byly one dostepne w grach i masz do wyboru co chcesz w niej robic. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 10 Październik 2016 Cytuj Witam , mam następujące pytanie . Gdzie najlepiej złożyć preordera tak żeby otrzymać "Specjalną Edycję Ochotnika" pozwalającą grać od 18.10. ? Chodzi mi o wersje pudełkową . Czy zamawiając w jakiś sklepach będzie możliwy odbiór 18.10 . ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 10 Październik 2016 Chyba musisz zapytać w sklepie bo nie mam pojęcia jak to może działać. Teoretycznie powinni Ci dać grę 18.10 żebyś mógł grać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Październik 2016 kupilem standardowa edycje z pss na spole z ziomkiem. Licze sie z tym że na premiere bedzie dużo cyrkow ze stabilnością, bugami, serwerami dlatego płace tylko połowe ceny. Za niecałe 10 dni spotykamy sie na polu bitwy! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel9 19 Napisano 12 Październik 2016 Pierwszy mój preorder i to w dodatku cyfrowy ( dwie zasady złamane hyhyhy )złożony. Enlister będzie zasysany 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Październik 2016 Jestem bardzo ciekawy kampania. Nie zabradzo wiem w jakiej formie będzie. Mam jednak nadzieję, że nie będzie krótka i będzie bardzo wciągająca Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 12 Październik 2016 Mi się coś ostatnio wolno gry ściągają z psnu mam nadzieje ze z 15 na 16 po 12 w nocy będzie można ściągać juz grę żeby moc zagrac 17 o 12 w nocy juz. Zapraszajcie mnie do znajomych w teamie lepiej będzie się grało. Nick taki jak na forum tylko jak wysyłacie zapro piszcie o co chodzi bo czasami dostaje zapro bez żadnego podpisu i nie wiem od kogo co i jak więc takich nie akceptuje . Niech ten czas szybciej leci bo się dluzy do premiery a to tylko parę dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 12 Październik 2016 Ale to jest chyba tak , że grę możesz ściągnąć wcześniej ale odpalisz ją dopiero w dniu premiery, czyli 21go. Tak to ja zrozumiałem, poprawdzie mnie jeśli się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 12 Październik 2016 Mowa o edycji ochotnika, można grać od 18.10 dlatego napisano że 17 po północy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 12 Październik 2016 Na XO można już pobierać BF1 w ramach ea access. Trzeba odpalić aplikację ea access, wejść w ikonkę gry, potem dane gry, przeniesie nas do sklepu i kliknąć na bezpłatne demo, rozpocznie się pobieranie, waży 44,95 gb. Pewnie grać też już się da, podobnie było z Fifą 17. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 12 Październik 2016 Super info dla tych co X maja N6 & TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Październik 2016 Na PC też już można pobierać. Może już za godzinkę będę mógł już pograć :-D Chociaż tego singla sprawdzić Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Październik 2016 No kampania mega mnie ciekawi... Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Październik 2016 Można już normalnie grać Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Październik 2016 Oglądam właśnie kampanię i mnie ta gra kupiła. Dziś zamawiam preorder Jak to świetnie wygląda, pierwszy raz w tego typu grach można poczuć się jak by się było na froncie! Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Październik 2016 Później kampania zwalnia tempa. Ale i tak jest dobrze według mnie. Zaraz siadam do multi. A jednak nie. Multi puste Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Październik 2016 Zwalnia ale i tak lepiej nigdy nie było! Klimat super. Gdyby takie gry były na Vr to byśmy potrzebowali pampersy do zabawy Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Październik 2016 I jeszcze jedna informacja która może niektórych ucieszyć to w grze można przestawić dubbing na angielski Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Październik 2016 A w kampanii jest dubbing czy tylko w multi? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach