nenesior 34 Napisano 21 Październik 2016 229 w saturnie kupione. instalowanie gry - zaraz koniec i odpalam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 21 Październik 2016 Wiecie może czy preordery z MM z odbiorem w sklepie będą dziś do odbioru ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajer8 9 Napisano 21 Październik 2016 Do mnie dziś przyjeżdża kurier z przesyłką, także wieczorem też będę na serwerach (o ile będą działać:P). Czekam z niecierpliwością, tym bardziej po tak wysokich ocenach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 21 Październik 2016 219 w Media Expert. Dziś będzie długi wieczór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 21 Październik 2016 Kur.. Czy to jest temat gdzie kupić?? Weźcie się ogarnijcie trochę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 21 Październik 2016 Ma ktoś zbędny kod na pakiet Piekielnego wojownika? Odwdzięcze się. Niestety media expert dziś już go nie chce dawać do zamówień :/ inne sklepy nie mają z tym problemu. Szkoda bo najniższa cena na rynku. Byłbym wdzięczny za info na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 21 Październik 2016 Wiecie może czy preordery z MM z odbiorem w sklepie będą dziś do odbioru ? Tak, dostałem info, że mogę odebrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Październik 2016 Ten tryb operacje to jest jakieś mistrzostwo świata normalnie Co za cudna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 21 Październik 2016 1 godzinę temu, wolly89 napisał: No ja mówię o cenię w stacjonarnym. No to nie wiem. Mi powiedział przez telefon, że 299 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Październik 2016 Ja tam odpaliłem BF1 równo o 00:00, po całym dniu zapier... I od razu przeszło mi spanie Tylko przebrnelem przez ten wstepniak (klimatyczny zreszta) jazda do menu i od razu Multi (może ogram kiedyś kampanie choć w BF4 do dziś nie ruszona ale podobno ta warto ograc)... Wybór padł na medyka i powiem CUD MIÓD (A i ludzie pewnie szczęśliwi że jest ktoś kto ich podnosi pod ostrzałem, a nie lata jak pierdolniety). GRA się przyjemnie, oczywiście kwestia przestawienia na celowaniem trochę inne że wzgledu na realia Bardzo pozytywnie zaskoczony jestem mapami/konstrukcja/wielkością... Graficznie myślę że to jeden z ładniejszych shooterow sieciowych... (a i tak to wersja na Amator/Noob Edyszyn)... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 21 Październik 2016 Właśnie odebrałem swój preorder z MM. Kod będzie w środku czy na maila dostanę. Koleś w sklepie mi powiedział, że nie mają kodów a jak zamawiałam online to pewnie mailem dostanę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Październik 2016 Zaraz sprawdzisz nie znos jajka a ja nie wiem bo ja burzuj sobie z PSS kupiłem cyfrę ooo Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 21 Październik 2016 W pudle nie ma kodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 21 Październik 2016 (edytowane) Panowie a jak z tym bugiem z teksturami (160x90) miał ktoś? I druga sprawa. Podobno są problemy z trofkami w multi za osiągnięcie 2 lvl daną klasą. Wpadło Wam bez problemu czy zglitchowane? Jest jakiś day one patch i czy naprawia te problemy? Swoja kopie odbieram po pracy. Edytowane 21 Październik 2016 przez Aerogryf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 21 Październik 2016 (edytowane) Mi na 9 poziomie szturmowca i 10 medyka dopiero wpadła. Wsparcie i zwiadowca nie wpadł. A trofeum za wbicie 1 rangi online to w ogóle nie wpadł. Wiec są zepsute nadal Edytowane 21 Październik 2016 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 21 Październik 2016 Dobra, co do kodu to mają wysyłać na maila. Więc uprzedzam chłopaki bez paniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Październik 2016 A walić trofiki, w BF1 nie gra się dla pucharów.... Bez różnicy czy działała i wpadają czy nie GAMEPLAY jest miodny i to starcza... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 21 Październik 2016 (edytowane) 27 minut temu, Aerogryf napisał: Panowie a jak z tym bugiem z teksturami (160x90) miał ktoś? I druga sprawa. Podobno są problemy z trofkami w multi za osiągnięcie 2 lvl daną klasą. Wpadło Wam bez problemu czy zglitchowane? Jest jakiś day one patch i czy naprawia te problemy? Swoja kopie odbieram po pracy. Ja miałem kilkukrotnie a trofea faktycznie są zbugowane, ranig dwano wbite a pucharku brak.. na chwilę obecną, nie mogę się połączyć z serwerami do gry online... Fajnie się zapowiada na wieczór, nie ma co. Edytowane 21 Październik 2016 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 21 Październik 2016 Z konsoleigry.pl już kod dostałem N6 & TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 21 Październik 2016 Pytanie o podreczniki polowe. Co to jest gdzie tego szukac w kampani? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Październik 2016 Panowie macie problemy z serwerami DICE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 21 Październik 2016 tak mamy. Hamerykańce wstały (bo u nich koło 8/9 jest) i zaczęli grać, to się serwery zesrały i leżą. Jak tak dalej będzie to chyba ogram kampanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Październik 2016 Ja trzaskam kampanię. Jeszcze jedno pytanie co to jest przepustka Premium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 21 Październik 2016 Teraz, neuro napisał: Ja trzaskam kampanię. Jeszcze jedno pytanie co to jest przepustka Premium? Season Pass na wszystkie dodatki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Październik 2016 Do każdej kopii gry dodawali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach