Skocz do zawartości
Patricko

Battlefield 1

Rekomendowane odpowiedzi

Świetnie, wydaje się, że wszystko działa ale oczywiście gdy chcę kupić plusa to trwa konserwacja usługi, ja pierdziele widzę, że pograne dziś w bf1...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wyso52 napisał:

Świetnie, wydaje się, że wszystko działa ale oczywiście gdy chcę kupić plusa to trwa konserwacja usługi, ja pierdziele widzę, że pograne dziś w bf1...

Weź kup PLUSA jak człowiek na PLATI.RU za kilka dolków a nie fisiujesz :24_stuck_out_tongue:;)

A tak serio kup sobie zdrapkę i spróbuj z poziomu www klepnąć kod...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem przed chwilą w te operacje, dżizas co za miód :fsg:

Tylko filmiki wprowadzające zamulają, ale cała otoczka super, muza robi świetny klimat i te okrzyki przy przejętym sektorze, coś pięknego :obama:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okrzyki youtuberow na propsie, tez przed chwila skonczylem op. na wypasie, w ekipie bedzie bomba

btw. tak koncza frajerzy elitarni  :pazura:

Edytowane przez bany4KHDR
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam jeśli było to poruszane,ale kupiłem preordera w mediaxpert i nie mam w opakowaniu żadnego kodu na pakiet wojownika.Coś przegapiłem,czy dałem się zrobic w balona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniesz na maila jeśli zamawiałeś w ich sklepie internetowym.

Ja wczoraj dostałem kod na maila od Media Markt :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mapy są fajne ale zauważyliście ze są o wiele mniejsze niż w BFIE 4 ? Ja odnoszę takie wrażenie ze są mniejsze. Kurde mogliby serio dac więcej uzbrojenia mam nadzieje ze dlc doda wszystko bo póki co bieda . No i ze mapki będą różnorodne a nie zasypia nas tym samym co mamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Dopiero co gra wyszła a Ty już myślisz o DLC? 🤔

Czyżby się Tobie już całą zawartość zaczęła nudzić? 😆😂😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem intensywnie od 18stego i granie szturmowcem 1 bronią trochę irytuje ^^ zresztą w recenzjach które się pojawiają tez o tym mówią ze mało uzbrojenia i jest to minus nowego Bfa.  Zreszta 5 stron wstecz wszystko ładnie opisałem :24_stuck_out_tongue:

Wczoraj zacząłem grać zwiadowca  broń ta co byla za bonus do edycji ochotnika czyli Jakiś tam karabin laurenca z Arabii i kurde po 30 kili na 12 śmierci  miałem w rundzie  . Ta broń jest bez lunety i od razu zaznaczam że jestem agresywnym zwiadowca  nie kampie po krzakach.  Pewnie gracze się irytowali bo sam tak mam jak zabije mnie snajper to klne ze siedzi w krzakach cały mecz hehe 

Edytowane przez Banan91PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest naprawdę ładne. Efekt deszczu na mapie tej w lesie ze z zniszczonymi wagonami oraz błoto oklejajace karin czy rękawiczkę dodają naprawdę wiele klimatu do gry. Jak ktoś ma Mafia 3 i teraz BF to sam efekt deszczu pokazuje moc silnika od DICE

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, haobao_PL napisał:

Pany nigdzie nie widzę klejmórów w wyposażeniu, a w becie przecież były ? WTF ?

Są są.  Zwiadowca ma. Bomba zapalająca gazowa i wybuchowa to sie nazywa. Najmocniejsza według mnie jest zapalająca.  Jak podlaczysz dobrze gdzieś w budynku trochę za wejściem tak ze jak ktoś biegnie nie widzi z daleka to śmierć gwarantowana.  Wczoraj musiała jakaś drużyna biec razem bo wbiegli i 5 spalilo na raz

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, haobao_PL napisał:

Dzięki banan, faktycznie są :24_stuck_out_tongue: Wyślę Ci zapro, może coś pykniemy :pazura:

Oczywiście wysyłaj nick taki jak na forum 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie to,że wsparcie nie ma teraz tych pułapek najbardziej mnie zirytowało...

Zapalające w becie siały spustoszenie,a tu tylko dla snajpera.Od BF Bad Company,gram tylko wsparciem i od zawsze "klajmory" czy inne tego typu zabawki miała własnie ta klasa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,  jesli ktos powyzej 25 roku zycia, szuka kogos do pogrania to zapraszam do znajomych psn: utkovsky.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Utkovsky napisał:

Hej,  jesli ktos powyzej 25 roku zycia, szuka kogos do pogrania to zapraszam do znajomych psn: utkovsky.

Ja mam 25 to nie pogramy :38_worried:

W ogóle zauważyłem ze wspomaganie celowania jest masakryczne celownik dosłownie się przykleja do przeciwnika i za nim podąża . Wyceluje w wroga nie ruszam się on biegnie i przez chwilę celownik leci za nim wystarczy tylko strzelić w poprzednich odsłonach aż tak to nie bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Kolos28 napisał:

Dostaniesz na maila jeśli zamawiałeś w ich sklepie internetowym.

Ja wczoraj dostałem kod na maila od Media Markt :)

No własnie szukałem w skrzynce i jak na razie nic.Szkoda odpuszczać coś,za co sie zapłaciło.Poczekam do poniedziałku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No własnie szukałem w skrzynce i jak na razie nic.Szkoda odpuszczać coś,za co sie zapłaciło.Poczekam do poniedziałku.

Każdy sklep musi zamknąć sprzedaż preorder i wysłać to do centrali. Dopiero wtedy zaczynają rozsylać kody. Zapewne możesz sprawdzić status swojego zamówienia na stronce na której dokonywałes zakupu ale pod warunkiem, że byłeś zarejestrowany podczas zakupów. W razie co to dzwoń do nich i się przypomnij 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi