Wyso52 35 Napisano 21 Październik 2016 Świetnie, wydaje się, że wszystko działa ale oczywiście gdy chcę kupić plusa to trwa konserwacja usługi, ja pierdziele widzę, że pograne dziś w bf1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Październik 2016 2 minuty temu, Wyso52 napisał: Świetnie, wydaje się, że wszystko działa ale oczywiście gdy chcę kupić plusa to trwa konserwacja usługi, ja pierdziele widzę, że pograne dziś w bf1... Weź kup PLUSA jak człowiek na PLATI.RU za kilka dolków a nie fisiujesz A tak serio kup sobie zdrapkę i spróbuj z poziomu www klepnąć kod... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 21 Październik 2016 Pograłem przed chwilą w te operacje, dżizas co za miód Tylko filmiki wprowadzające zamulają, ale cała otoczka super, muza robi świetny klimat i te okrzyki przy przejętym sektorze, coś pięknego 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 21 Październik 2016 (edytowane) Okrzyki youtuberow na propsie, tez przed chwila skonczylem op. na wypasie, w ekipie bedzie bomba btw. tak koncza frajerzy elitarni Edytowane 22 Październik 2016 przez bany4KHDR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 22 Październik 2016 Chętnie pogram w drużynie. psn starkdam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 22 Październik 2016 Przepraszam jeśli było to poruszane,ale kupiłem preordera w mediaxpert i nie mam w opakowaniu żadnego kodu na pakiet wojownika.Coś przegapiłem,czy dałem się zrobic w balona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 22 Październik 2016 Dostaniesz na maila jeśli zamawiałeś w ich sklepie internetowym. Ja wczoraj dostałem kod na maila od Media Markt 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 22 Październik 2016 Las Aragonski to jest cudo🍻 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Październik 2016 Mapy są fajne ale zauważyliście ze są o wiele mniejsze niż w BFIE 4 ? Ja odnoszę takie wrażenie ze są mniejsze. Kurde mogliby serio dac więcej uzbrojenia mam nadzieje ze dlc doda wszystko bo póki co bieda . No i ze mapki będą różnorodne a nie zasypia nas tym samym co mamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 22 Październik 2016 @up Dopiero co gra wyszła a Ty już myślisz o DLC? 🤔 Czyżby się Tobie już całą zawartość zaczęła nudzić? 😆😂😜 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Październik 2016 (edytowane) Pograłem intensywnie od 18stego i granie szturmowcem 1 bronią trochę irytuje ^^ zresztą w recenzjach które się pojawiają tez o tym mówią ze mało uzbrojenia i jest to minus nowego Bfa. Zreszta 5 stron wstecz wszystko ładnie opisałem Wczoraj zacząłem grać zwiadowca broń ta co byla za bonus do edycji ochotnika czyli Jakiś tam karabin laurenca z Arabii i kurde po 30 kili na 12 śmierci miałem w rundzie . Ta broń jest bez lunety i od razu zaznaczam że jestem agresywnym zwiadowca nie kampie po krzakach. Pewnie gracze się irytowali bo sam tak mam jak zabije mnie snajper to klne ze siedzi w krzakach cały mecz hehe Edytowane 22 Październik 2016 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 22 Październik 2016 Pany nigdzie nie widzę klejmórów w wyposażeniu, a w becie przecież były ? WTF ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 22 Październik 2016 Gra jest naprawdę ładne. Efekt deszczu na mapie tej w lesie ze z zniszczonymi wagonami oraz błoto oklejajace karin czy rękawiczkę dodają naprawdę wiele klimatu do gry. Jak ktoś ma Mafia 3 i teraz BF to sam efekt deszczu pokazuje moc silnika od DICE Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Październik 2016 (edytowane) 6 minut temu, haobao_PL napisał: Pany nigdzie nie widzę klejmórów w wyposażeniu, a w becie przecież były ? WTF ? Są są. Zwiadowca ma. Bomba zapalająca gazowa i wybuchowa to sie nazywa. Najmocniejsza według mnie jest zapalająca. Jak podlaczysz dobrze gdzieś w budynku trochę za wejściem tak ze jak ktoś biegnie nie widzi z daleka to śmierć gwarantowana. Wczoraj musiała jakaś drużyna biec razem bo wbiegli i 5 spalilo na raz Edytowane 22 Październik 2016 przez Banan91PL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 22 Październik 2016 Dzięki banan, faktycznie są Wyślę Ci zapro, może coś pykniemy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Październik 2016 8 minut temu, haobao_PL napisał: Dzięki banan, faktycznie są Wyślę Ci zapro, może coś pykniemy Oczywiście wysyłaj nick taki jak na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 22 Październik 2016 Gra spoko ale wkurzam sie co chwile na sniperow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 22 Październik 2016 Właśnie to,że wsparcie nie ma teraz tych pułapek najbardziej mnie zirytowało... Zapalające w becie siały spustoszenie,a tu tylko dla snajpera.Od BF Bad Company,gram tylko wsparciem i od zawsze "klajmory" czy inne tego typu zabawki miała własnie ta klasa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Utkovsky 0 Napisano 22 Październik 2016 Hej, jesli ktos powyzej 25 roku zycia, szuka kogos do pogrania to zapraszam do znajomych psn: utkovsky. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Październik 2016 (edytowane) 27 minut temu, Utkovsky napisał: Hej, jesli ktos powyzej 25 roku zycia, szuka kogos do pogrania to zapraszam do znajomych psn: utkovsky. Ja mam 25 to nie pogramy W ogóle zauważyłem ze wspomaganie celowania jest masakryczne celownik dosłownie się przykleja do przeciwnika i za nim podąża . Wyceluje w wroga nie ruszam się on biegnie i przez chwilę celownik leci za nim wystarczy tylko strzelić w poprzednich odsłonach aż tak to nie bylo Edytowane 22 Październik 2016 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 22 Październik 2016 3 godziny temu, Kolos28 napisał: Dostaniesz na maila jeśli zamawiałeś w ich sklepie internetowym. Ja wczoraj dostałem kod na maila od Media Markt No własnie szukałem w skrzynce i jak na razie nic.Szkoda odpuszczać coś,za co sie zapłaciło.Poczekam do poniedziałku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 22 Październik 2016 ktoś chętny ponapjerdalać operacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 22 Październik 2016 Może mam pecha ale na Podoboju praktycznie nikt nie podnosi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 22 Październik 2016 Nie masz pecha, taki mają styl grania N6 & TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 22 Październik 2016 No własnie szukałem w skrzynce i jak na razie nic.Szkoda odpuszczać coś,za co sie zapłaciło.Poczekam do poniedziałku. Każdy sklep musi zamknąć sprzedaż preorder i wysłać to do centrali. Dopiero wtedy zaczynają rozsylać kody. Zapewne możesz sprawdzić status swojego zamówienia na stronce na której dokonywałes zakupu ale pod warunkiem, że byłeś zarejestrowany podczas zakupów. W razie co to dzwoń do nich i się przypomnij 😃 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach