sebinHo 2 Napisano 1 Listopad 2016 pytanie troszkę z pupy, chce kupić używkę bf1, czy posiada online pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 1 Listopad 2016 Online passów już nie ma, możesz kupić spokojnie używkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 1 Listopad 2016 thx za expres odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbi89 1 Napisano 1 Listopad 2016 (edytowane) Mam pytanie do grających TDM... czy wam też w tym nowym battlelogu nie nalicza punktów? Ja mam punkty tylko za podbój i dominację. Najwięcej gram w deathmatche, a punktów brak. Edytowane 1 Listopad 2016 przez Arbi89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Listopad 2016 mi tez nie nalicza @Arbi89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 1 Listopad 2016 Jest jakas strona z objasnieniem w jakim miejscu jest miotacz ognia ?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Listopad 2016 Panowie w ramach ciekawostki : Zapewne wiecie że można zamykać i otwierać drzwi, a wiecie zew bunkrach po zamknięciu drzwi jest jeszcze taki pierdolnik i opcja "Zarygluj" jednym słowem po zamknięciu drzwi i zaryglowaniu od zewnątrz NIKT NIE otworzy drzwi, no chyba że je wysadzi... Fajne są takie smaczki... BTW : ktoś ogarnia support EA? Jakiś kontakt PL? (telefoniczny, live chat) to Dajta info na priv... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Listopad 2016 Jest jakas strona z objasnieniem w jakim miejscu jest miotacz ognia ? Zmienić się chyba nic nie zmieniło Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 1 Listopad 2016 Czasami na ekranie po prawej stronie pojawia mi się jakiś symbol jakby wykrzyknik w okręgu. Na pomarańczowo lub na żółto. Co to jest ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 1 Listopad 2016 Że ktoś coś chce. Np ammo czy podnieść trzeba kogoś Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 1 Listopad 2016 Dzięki Ale właśnie przetestowaliśmy - kolega poprosił o Medyka ( bo ja gram medykiem) ale teraz ten symbol się nie pojawił. Hmmm Nie rozumiem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 1 Listopad 2016 To może ja myślę o innym symbolu i nie potrzebnie w błąd wprowadzam. Zrób ss jak będzie okazja Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Listopad 2016 Te ikonki to głównie od połączenia. Pokazuje stan łącza czy coś zamula czy nie i jakość serwerów. Te ikony można włączać i wyłączać w opcjach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 1 Listopad 2016 OK dzięki. Spróbuje to wyłączyć. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopelspl 1 Napisano 2 Listopad 2016 Czemu zalicza robienie tylko medali cotygodniowych a calej reszty nie mozna zrobic ? ( medali klasowych itp itd. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 2 Listopad 2016 Działa tylko naliczanie medalu, który wybrałeś. Można zmieniać w trakcie gry i progres się nie zeruje - dopiero po tygodniu. Kto wymyślił taki sposób - nie mam bladego pojęcia. Pewnie ma to przedłużyć żywotność gry. W tym tygodniu nie wiem co za cuda się działy, bo tak jak któryś kolega pisał wcześniej, miałem raz jeden zestaw medali do robienia a za chwilę inny... Potrafiło się to zmienić po 10 sekundach - zazwyczaj przy pierwszym dołączaniu na serwer. To uczucie kiedy masz 2/3 zrobione z medalu i resetuje postęp A te ikonki to słynne "utraty pakietów", problem synchronizacji serwerów i jeszcze jakiś błąd połączenia. Dopóki nie wyświetla się ikona serwera - czerwona, z wykrzyknikiem (takie jakby 3 książki na sobie) to jest ok. Potem to już festiwal lagów i rubberbandingu. W sumie dobrze mieć to włączone, bo przynajmniej człowiek wie dlaczego się mogą wyprawiać różne cuda na serwerze. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 2 Listopad 2016 (edytowane) Najzwyczajniej ta gra cały czas cierpi na brak Okonia na serwerach, kupię grę i wszystko wróci do normy Edytowane 2 Listopad 2016 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 2 Listopad 2016 (edytowane) Pany kochane czy też tak macie w czołgach/działach stacjonarnych lub fortecznych, że czasami nie zalicza Wam obrażeń mimo, że trafiliście w pojazd przeciwnika (tzw. dust)? Ostatnio taki problem mam nagminnie - w każdym meczu kilka razy. Strzelam, widzę, że pocisk uderzył w pojazd wroga (widać ten kurz po uderzeniu) i nie rejestruje obrażeń. Wczoraj była kumulacja - na 7 strzałów 2-óch nie zaliczyło i przeżyłem tylko dlatego, że... przeciwnikowi też jednego uderzenia nie zaliczyło. Widziałem jak na 100% strzał uderza w mój czołg i nic. Ten problem się już w BF3 i 4 przewijał, ale tam dotyczył głównie helikopterów a rzadziej jetów. Nie wiem czy to nie problem z synchronizacją serwerów, ale czołgi są na tyle powolne a obszar obrażeń na tyle duży, że chyba trudno podciągnąć to pod desynchronizację - tak jak bywało z ginięciem za ścianami w poprzednich częściach. Chyba, że to ten tickrate 30 Hz... Coś jeszcze miałem pisać/zapytać i zapomniałem :/ Edytowane 2 Listopad 2016 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Listopad 2016 polecam dolaczac do znajomych ktorzy zaczynaja zwoja przygode, szczegolnie TDM , gra sie latwo i przyjemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 2 Listopad 2016 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 2 Listopad 2016 Np a to powyższe to jest tez zależne od mojej sieci czy tylko co tam się u nich dzieje na serwerach? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 2 Listopad 2016 Od ich serwerów również oczywiście, jak serwery nie domagają to jakiego łącza byś nie miał, to problemy, a z nimi powyższe ikonki, będą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Listopad 2016 glownie od lacza, osobiscie moze w 1 na 10 meczy mam utrate pakietow a znajomy w kazdym meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 2 Listopad 2016 Dokładnie mam tak samo, nie ma meczu żeby te ikonki się nie pojawiały. ...ale to już w innym temacie trzeba pomocy szukać N6 & TT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 2 Listopad 2016 Olać te ikonki, mnie też miga co chwilę "low fps" a w danej chwili mam 100FPS, coś jest zbugowane... Bardziej mnie irytują te medale, które raz się naliczają, a raz nie ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach