princ18 175 Napisano 11 Kwiecień 2017 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 12 Kwiecień 2017 Przymierzam się do zakupu prermium i pytnie - dużo osób gra Operacje na nowych mapach? Gram tylko ten tryb i pytam czy warto. Nie ma problemów ze znalezieniem gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 13 Kwiecień 2017 Pogralem 3 tygodnie w BF1 po dłuższej przerwie ale znowu obserwuje zmęczenie materiału 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 14 Kwiecień 2017 Zmiany na CTE jakby kogoś interesowało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 16 Kwiecień 2017 (edytowane) Gdzie te zmiany bo nie widzę... Podałeś jakiś link czy tak luźno napisałeś? @Wszebor A przepraszam, przeglądałem forum tapatalk i nie wyświetliło mi tego co wkleiłeś. Teraz na PC wszystko widze Edytowane 23 Kwiecień 2017 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Kwiecień 2017 Na serwerze testowym na pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, bany4KHDR napisał: Na serwerze testowym na pc No tak święta dziecko obsrane, żona samotna, ale hooy książę Bany na forumku siedzi.... pfyyyy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Kwiecień 2017 49 minut temu, DigitalMan_PL napisał: No tak święta dziecko obsrane, żona samotna, ale hooy książę Bany na forumku siedzi.... pfyyyy.... digi ma obsrane życie, od 3 lat musi pampery zmieniać i wylewa swoje żale w temacie gdzie liczy sie ratio do tego szepta na imprezach albo spamuje wiadomosciami . No ale jak sobie pościelisz tak się wyśpisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Kwiecień 2017 (edytowane) wyskoczylo w poleconych - montazyk pierwsza klasa i co za pojebane akcje, ze wyskakuje z samolotu zabija goscia ze snajperki i wskakuje z powrotem. Edytowane 17 Kwiecień 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 20 Kwiecień 2017 Hehe, oglądałem ten filmik jak koleś pokazywał tą broń. Wychodzi na to, że Dice również ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 21 Kwiecień 2017 Można grać nie mając dlc ze znajomymi którzy grają na nowych mapkach razem z nimi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 21 Kwiecień 2017 Byl taki bajer przez jakis czas ktory mial zachecic do kupna dlc/premium ale chyba okreslony czas juz sie skonczyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 22 Kwiecień 2017 Miał ktoś z Was porównanie multi Ps4-Xbox one ? Chodzi o lagi itd. O grafę nie pytam bo chyba jest podobnie. Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wroblos 42 Napisano 22 Kwiecień 2017 te tzw ,,lagi" tyczą się kwestii połączenia, a to jest zależne od twojego łącza. Co do FPS, to na PRO od początku chodził najpłynniej ze wszystkich tych konsol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Kwiecień 2017 (edytowane) Plutony, martini henry sniper, 60hz na mniejszych trybach, możliwość zmiany maksymalnego wychylenia drążków i spustów L2 R2 h Updejt dostępny, pełna lista http://m.pssite.com/news/56168/battlefield-1-wiosenna-aktualizacja-juz-dostepna.html Edytowane 27 Kwiecień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 27 Kwiecień 2017 Jest patch, panowie. Wjechały nowe bronie, baretki itd. Kto zakłada pluton? W końcu dobry powód, aby wrócić do BFa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 27 Kwiecień 2017 (edytowane) - Granaty nie będą odnawiane, jeśli gracz nie jest w pobliżu skrzynki lub pakietu z zaopatrzeniem. hmm faktycznie to wprowadzili, a bylem pewny, ze takie sytuacje juz mialem - Naprawiono błąd polegający na tym, że granat znikał, kiedy jego właściciel umierał. Kiedy gracz upuszczał granat po śmierci, ten znikał. - Kule wystrzelone przez zabitych graczy zadają obrażenia, jeśli ofiara zdążyła strzelić przed śmiercią. Pozwala to na sprawiedliwą wymianę ognia. Edytowane 27 Kwiecień 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 27 Kwiecień 2017 Chwile pograłem. Na duży plus brak tego respienia granatów. Ping się wyświetla - kolejna rzecz na która będzie można zwalić swoje noobienie . I niewiem czy mi się wydawało ale w koncu się menu odmulilo Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 27 Kwiecień 2017 (edytowane) To co, plutonik EMP - Ekipa Mocnego Pierdolniecia? ^^ " Gdy dany pluton przejmie flagę - zostanie oznaczona emblematem wskazując, kto miał największy udział w zdobyciu danego punktu. " Juz widze te swastyki i inne penisy. Edytowane 27 Kwiecień 2017 przez SkibaPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Kwiecień 2017 Zapomniałeś, że w nazwie plutonu powinno być coś związane z husarią :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Kwiecień 2017 Pogralem chwilę po patchu i jakoś zzmian na lepsze nie odczuwam, na gorsze też nie. Jedyne co dało się odczuć to to że znerfili samolot i już się tak piechoty nie da gnebić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajlajd 1 Napisano 28 Kwiecień 2017 Po aktualizacji Widzę że podają opóźnienie. Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Sorry poprzedniego nie mogę edytować. Chodzi mi o to że po aktualizacji podają opóźnienie wcześniej go nie było Nie wiem dlaczego ja opóźnienie mam w granicach 120 a nawet więcej. Ping na speedtescie 40. Down i upload 8 mb. Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 28 Kwiecień 2017 Kurcze, jakoś nie zauważyłem, w którym miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajlajd 1 Napisano 28 Kwiecień 2017 Kurcze, jakoś nie zauważyłem, w którym miejscu? Na tablicy wyników po wciśnięciu options na padzie Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajlajd 1 Napisano 29 Kwiecień 2017 Teraz rozumiem dlaczego szturmowcem miałem tak słabe wyniki skoro mam opóźnienie trzy razy większe od innych. Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach