SkibaPL 1851 Napisano 7 Sierpień 2017 (edytowane) jaki kosmita 169/24 na metro pogralbym w bf3 :< i te teksty na czacie Edytowane 7 Sierpień 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 9 Sierpień 2017 Dnia 7.08.2017 o 23:38, SkibaPL napisał: jaki kosmita 169/24 na metro pogralbym w bf3 :< i te teksty na czacie To nie kosmita tylko oszust. Gra z pendrive. Zero odrzutu, M16 wali ciągłym ogniem. Cholera wie co jeszcze sobie przełączył ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 10 Sierpień 2017 17 godzin temu, SANEL napisał: To nie kosmita tylko oszust. Gra z pendrive. Zero odrzutu, M16 wali ciągłym ogniem. Cholera wie co jeszcze sobie przełączył ... 1. Przecież to jest z PC, odrzut da się w miarę łatwo kontrolować. 2. M16A3 z którego gościu strzela ma tryb ciągły -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 15 Sierpień 2017 Dnia August 7, 2017 o 00:38, SkibaPL napisał: jaki kosmita 169/24 na metro pogralbym w bf3 :< i te teksty na czacie Na metro, na PS3 się jeszcze lepsze wyniki cisnęło. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 17 Sierpień 2017 zauważyłem taką zależność / im wiecej alko w siebie wleje tym mniej fps-ow notuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 18 Sierpień 2017 Wiadomo kiedy wrzucą nową zimową mapkę, tak +/-?Ostatnio wziąłem się za gre klasą szturmowca i powiem, że Hellriegel daje radę. Chce odblokować drugą wersję tej broni, ale juz teraz wiem ze nie bedzie łatwo... do odblokowania potrzeba zabić 25 wrogów za pomocą miny. Tak jak gram szturmowcem od kilku godzin, tak do tej pory zabiłem aż 3 wrogów. Może w rok się wyrobie z odblokowaniem tej broni.Jeszcze mam krótkie spostrzeżenia co do tej nowej mapki nocnej. Jak dla mnie jest mega średnia. Punkt C to istny chaos, tam taktyka chyba na nic sie nie zdaje bo wróg może Cie zajść z każdej strony tak w zasadzie, chyba że zamkniesz go na bazie to game over. Jak dla mnie te ostatnie 2 mapki mają słabe rozmieszczenie punktów przejmowania w podboju. Oby na tej zimowej było lepiej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 18 Sierpień 2017 10 minut temu, Oranje napisał: Wiadomo kiedy wrzucą nową zimową mapkę, tak +/-? Ostatnio wziąłem się za gre klasą szturmowca i powiem, że Hellriegel daje radę. Chce odblokować drugą wersję tej broni, ale juz teraz wiem ze nie bedzie łatwo... do odblokowania potrzeba zabić 25 wrogów za pomocą miny. Tak jak gram szturmowcem od kilku godzin, tak do tej pory zabiłem aż 3 wrogów. Może w rok się wyrobie z odblokowaniem tej broni. Jeszcze mam krótkie spostrzeżenia co do tej nowej mapki nocnej. Jak dla mnie jest mega średnia. Punkt C to istny chaos, tam taktyka chyba na nic sie nie zdaje bo wróg może Cie zajść z każdej strony tak w zasadzie, chyba że zamkniesz go na bazie to game over. Jak dla mnie te ostatnie 2 mapki mają słabe rozmieszczenie punktów przejmowania w podboju. Oby na tej zimowej było lepiej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pewnie standardowo za tydzień albo dwa. Obstawiam 22 albo 29 sierpnia. Jeśli chodzi o miny to mi to zajęło jakieś 4-5 meczy. Najlepiej stawiać miny u wroga przy wyjeździe z respa. Dobra do tego jest mapa Amiens- okolice mostów albo tory. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 18 Sierpień 2017 29 minut temu, Oranje napisał: do odblokowania potrzeba zabić 25 wrogów za pomocą miny. Tak jak gram szturmowcem od kilku godzin, tak do tej pory zabiłem aż 3 wrogów. Może w rok się wyrobie z odblokowaniem tej broni. Tak jak wyżej kolega wspomniał, Amiens, na drodze przy respie A, stamtąd co chwilę jakiś Janusz wyjeżdża czołgiem lub innym pojazdem i nie patrzy pod gąsienice/koła. Inna dobra miejscówka to Monte Grappa. Wystarczy rozłożyć miny gdzieś na głównej drodze, czy to na odcinku E-C, czy A-C, nie ma znaczenia, zawsze ktoś wjeżdża minimum raz na mecz. Unikaj tylko wjazdów do tunelu, tam już prawie każdy kierowca jest czujny. Czasami jak przyfarcisz, to ubijesz czołg z pełną obsadą, więc 4-5 fragów może siąść jednocześnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 18 Sierpień 2017 1 godzinę temu, Oranje napisał: Ostatnio wziąłem się za gre klasą szturmowca i powiem, że Hellriegel daje radę. Chce odblokować drugą wersję tej broni, ale juz teraz wiem ze nie bedzie łatwo... do odblokowania potrzeba zabić 25 wrogów za pomocą miny. Tak jak gram szturmowcem od kilku godzin, tak do tej pory zabiłem aż 3 wrogów. Może w rok się wyrobie z odblokowaniem tej broni. Drugi hellriegel to straszne gowno jest nie polecam. Ja sie przerzucilem na chauchata bo po odblokowaniu nie zrobil na mnie wrazenia ale teraz? o rety jak to rypie to glowa mala. Jesli chcesz szybko miny wbic to stawiasz je na respie przeciwnika wbiegajac w ich strefe. 2 sztuki w to samo miejsce, zeby nie byly az tak widocznie a nie jak wszyscy rozpierdziela wzdluz i wszerz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 18 Sierpień 2017 Spróbuje waszych rad. Faktycznie Amiens i Monte Grappa wydają się być najlepszymi mapkami do tego zadania. Co do Hellriegela to chce odblokować chyba dla świetego spokoju, żeby mieć wszystko odblokowane. Szturmowcem i tak gram trochę na siłe, jakoś ta klasa mi nie leży. Po odblokowaniu pewnie wrócę do klasy wsparcia i ulubionego MG 15(lekki). Chautat dla mnie dupy nie urywa ale tu wiadomo, kazdy ma swoje upodobania, ja osobiście propsuje wspomnianego MG15, co ta broń robi nawet na długi dystans to głowa mała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 18 Sierpień 2017 Zaraz po odblokowaniu jak pogralem chwilke chauchatem to tez dupy nie urywal a teraz sciele trupa czesto i gesto no i ma dwojnog. Jest wolnostrzelny ale za to ma moc tylko celowniki troche dupne (ten drugi plot to jakies nieporozumienie jest w porownaniu do plot np. z bara :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 18 Sierpień 2017 Jest Premium w promocji za 125,40 zł na PSS. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 18 Sierpień 2017 Zaraz po odblokowaniu jak pogralem chwilke chauchatem to tez dupy nie urywal a teraz sciele trupa czesto i gesto no i ma dwojnog. Jest wolnostrzelny ale za to ma moc tylko celowniki troche dupne (ten drugi plot to jakies nieporozumienie jest w porownaniu do plot np. z bara )Z tymi celownikami to też trochę słabizna. Rozumiem, że tu krok twórców w kierunku realizmu w grze, ale przy jednej broni dla szturmowca nie da się dobrze celować, bo rączka/magazynek zasłania 1/4 ekranu . Ten Chautat też ma słaby celownik jak dla mnie, cieżko mi sie do niego było przyzwyczaić na poczatku. Pewnie jak zabije 25 wrogów miną to wrócę do gry wsparciem i spróbuje ogarnąć Chautata. W dodatku znowu dadzą 5 nowych broni?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 19 Sierpień 2017 (edytowane) 17 godzin temu, Oranje napisał: W dodatku znowu dadzą 5 nowych broni? 11 będzie w dodatku. Lista wyjęta z wiki: Model 1900 SMG 08/18 Fedorov Avtomat General Liu Rifle Parabellum MG14/17 Perino Model 1908 Mosin-Nagant M91 Vetterli-Vitali M1870/87 C93 Carbine Nagant Revolver One Unannounced Weapon Edytowane 19 Sierpień 2017 przez riddi_962 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 21 Sierpień 2017 Dnia 18.08.2017 o 18:37, Wszebor napisał: Jest Premium w promocji za 125,40 zł na PSS. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka nareszcie, bo na to czekałem aż przecenią, ponad 200 złotych było szkoda wydać zważając, że zapłaciłem za grę swego czasu 170, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 21 Sierpień 2017 Jest patch 1.12. Zajmuje 6,764 GB. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 21 Sierpień 2017 Jest patch 1.12. Zajmuje 6,764 GB. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu TapatalkaWlasnie pobieram. Poza jakimiś zmianami, dochodzą teraz nowe mapy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek_79 21 Napisano 21 Sierpień 2017 Wszedłem na nową mapkę przed chwilą ale puste wszystkie serwery nikogo nie ma. Najlepsze jest to że bronie które sobie odblokowalem z poprzedniego dodatku mam znowu zablokowane Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 21 Sierpień 2017 Podczas próby zainstalowania patcha, wyskakuje mi info że nie mogę go pograć, bo brakuje miejsca na dysku. Wyczyścilem i mam prawie 100 giga wolnego i dalej nie chce mi aktualizować gry. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Sierpień 2017 # u mnie działa Coś się zamuliło, włacz wyłacz konsolę, pobierz patcha w innej grze, jak nie zadziała trzeba będzie wywalić grę i zainstalować wszystko od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 21 Sierpień 2017 1 godzinę temu, okoni napisał: Podczas próby zainstalowania patcha, wyskakuje mi info że nie mogę go pograć, bo brakuje miejsca na dysku. Wyczyścilem i mam prawie 100 giga wolnego i dalej nie chce mi aktualizować gry. ??? Może myszkę odłącz ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 21 Sierpień 2017 1 godzinę temu, jarek_79 napisał: Wszedłem na nową mapkę przed chwilą ale puste wszystkie serwery nikogo nie ma. Najlepsze jest to że bronie które sobie odblokowalem z poprzedniego dodatku mam znowu zablokowane Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Też tak miałem przy ostatniej aktualizacji. Do mnie także doszedł problem Premium, które musiałem tak jakby od nowa instalować, bo miałem brak dostępu Spróbuj zrobić to co ja, może coś pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 21 Sierpień 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, okoni napisał: Podczas próby zainstalowania patcha, wyskakuje mi info że nie mogę go pograć, bo brakuje miejsca na dysku. Wyczyścilem i mam prawie 100 giga wolnego i dalej nie chce mi aktualizować gry. ??? Ja mam to samo z ps4. Np. jakaś gra potrzebuje 40 gb, a ja aby ja zainstalować potrzebuje minimum 150gb... (oczywiście gra po instalacji zajmuje te 40 gb a ja mam 'wolnego' 110gb na którym nic się nie da zrobić ) Przy patchu jeszcze nie wiem jak wyjdzie bo nie wróciłem do domu, ale spodziewam się najgorszego Edytowane 21 Sierpień 2017 przez Eloszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Sierpień 2017 Do kiedy jest ta promocja na premium? Mam to samo z miejscem na dysku.Musiałem odinstalowac gre zeby zainstalować patch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek_79 21 Napisano 21 Sierpień 2017 Też tak miałem przy ostatniej aktualizacji. Do mnie także doszedł problem Premium, które musiałem tak jakby od nowa instalować, bo miałem brak dostępu Spróbuj zrobić to co ja, może coś pomoże.Mi to z miesiąc temu sama gra się odinstalowala. Aż się przestraszylem ze i premium mi przepadlo i trzeba znowu kupować Dziwne czasem rzeczy się dzieją z tym Battlefieldem i aktualizacjamiWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach