Warga13 116 Napisano 16 Luty 2017 Na słuchawkach grałeś dlatego tak dobrze Ci szło 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 16 Luty 2017 Pierwszy meczyk po patchu i nawet dobrze poszło i to na starym tv bez sluchawek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Luty 2017 (edytowane) U mnie klip bez szalu ale przedstawiam atak i obrone bunkra przy B na mojej ulubionej mapie chlopaki pozniej wjechali ze bez szans ale troche krwi im napsulismy po meczu roznica 300 ticketow Moze w weekend zepne w koncu poslady i zlepie cos normalnego bo troche tych klipow na dysku jest Edytowane 16 Luty 2017 przez SkibaPL 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Luty 2017 Sorry za post pod postem ale gra ktos dzisiaj nocke? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 17 Luty 2017 Tak, w sumie jak każdego dnia Po wielu godzinach męki po patchu coś zaczyna powoli wychodzić. Wynik odbiega od mojej normy wiec się chwale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 17 Luty 2017 To był mecz życia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 17 Luty 2017 Samolot czy czołg? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 17 Luty 2017 5 minut temu, Eloszki napisał: Samolot czy czołg? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Jakieś 30 kili to czołg reszta piechota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 17 Luty 2017 No to szacun w czołgu to widziałem nawet 110 : 0 w samolocie zreszta podobnie . Ale na piechocie to mocno zacny wynik. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Oglądam te wasze filmiki i stwierdzam niezłego raka. Jak można grać w BF1 z polskim dubbingiem... przecież to niszczy klimat. Edytowane 18 Luty 2017 przez Kentucky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeryfeek 2 Napisano 18 Luty 2017 Ja też gram na polskim dubbingu w bfa i w fifę. Jestem w Polsce, płacę za to pieniądze i gra na być po polsku. Najbardziej w grze denerwują mnie napisy jak np. w gta... Ale co kto lubi Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Czy jestem rasistą, nazistą, nacjonalistą, kibolem (można tak bez końca) jeśli powiem, że rzygać mi się już chce na widok tych czarnuchów w grze ? PS: Dla przypomnienia, że francuska armia wkracza w DLC na pole bitwy. Edytowane 18 Luty 2017 przez Wszebor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 18 Luty 2017 Pamiętaj że dobry murzyn, zawsze umiera pierwszy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 18 Luty 2017 To i tak dobrze ze nie muslimy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Luty 2017 5 godzin temu, Kentucky napisał: Oglądam te wasze filmiki i stwierdzam niezłego raka. Jak można grać w BF1 z polskim dubbingiem... przecież to niszczy klimat. A no to przepraszam Pana wielce światowego... że wzbudzam irytacje... A ty Mr. Puma czasem nie na obczyźnie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71TrueOne 12 Napisano 18 Luty 2017 6 godzin temu, Wszebor napisał: Czy jestem rasistą, nazistą, nacjonalistą, kibolem (można tak bez końca) jeśli powiem, że rzygać mi się już chce na widok tych czarnuchów w grze ? PS: Dla przypomnienia, że francuska armia wkracza w DLC na pole bitwy. imho jesteś...nazi srazi...nie wiem, imo jesteś niepoprawnym szowinistom...ale generalnie mam to w dupie, zwracam tylko uwagę na Twoje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 18 Luty 2017 8 godzin temu, szeryfeek napisał: Ja też gram na polskim dubbingu w bfa i w fifę. Jestem w Polsce, płacę za to pieniądze i gra na być po polsku. Najbardziej w grze denerwują mnie napisy jak np. w gta... Ale co kto lubi Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Jasne, nie ma nic przeciwko polskim lokalizacjom. Fajnie gdyby każda gra, która trafia na nasz rynek miała chociaż napisy, ale ja nie o tym tylko o dubbingu. Do niektórych grach on nie pasuje. I o ile spiker może być, to trochę głupio gdy podczas grania armią Włochów słyszysz jak żołnierze "gadają" po polsku. Dla mnie bez sensu. A GTA z polskim dubbingiem? Chyba na rozum upadłeś xDD Cieszę się, że nikt na to nie wpadł.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeryfeek 2 Napisano 18 Luty 2017 Mów co chcesz. Są gusta i guściki. Nie cierpię nawet filmów z napisami a co tu mówić o grach. Dla mnie gra to ma być przyjemność. W bfie dubbing jest słaby i tutaj się zgadzamy Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 19 Luty 2017 Panowie, na jakiej zasadzie działają miny u szturmowca? Zostają aktywne po zgonie? Znikają dopiero, jak rozłożymy kolejne po respawnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 19 Luty 2017 Tak jak zginiesz to zostają i tak jak postawisz nowe to wtedy znikają. Ps. Kupiłeś słuchawki? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhaj47 3 Napisano 19 Luty 2017 Jak to możliwe, że mnie nie zauważyli? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Luty 2017 Od listopada tej gry nie włączalem, włączyłem dzisiaj. Być może nie pamiętam ale jest dramat. Na suezie jedna mapa i musiałem wyłączyć - na oko 20-25 klatek + dramatyczna grafika. Coś się zmieniło od listopada czy tak było ? Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 21 Luty 2017 To chyba gramy w dwie różne gry. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 21 Luty 2017 O 19.02.2017 o 11:42, Buhaj47 napisał: Jak to możliwe, że mnie nie zauważyli? Jak to możliwe że Ty ich nie zauważyłeś?! 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 21 Luty 2017 (edytowane) haha i ta panika ze sie prawie wlasnym granatem sfajczyl Ktos sie orientuje po ile bedzie dlc? 50 zl? w 3 i 4 mialem premium i sie tym nie martwilem a teraz sie zastanawiam czy nie kupic do 1. aaaa zapomnialem o ruskich Premium na PS4 po 15-20 zl i to lubie Edytowane 21 Luty 2017 przez SkibaPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach