arboos 85 Napisano 24 Wrzesień 2016 Jeśli ktoś pisze, że ma hokejowe wyniki to jak wytłumaczy fakt, że tracę nie całą 1 bramkę na mecz czy to w dywizjach czy MyClub ? Owszem Real w tym roku wybija się ponad wszystkie inne drużyny, dlatego ja bym się zastanowił w turniejach offline, żeby ich nie zbanować, bo będzie to samo co 2-3 lata do tyłu. 80% ludzi grało Bayernem. Reszta drużyn fajnie wyrównana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 24 Wrzesień 2016 Tym, że skoro online działa ci idealnie to dlatego, że dostajesz hosta. Przeciwnik może mieć dobre połączenie, ale często ma "muchy w smole". Trudno wtedy żeby ci taki zagroził. Jak mam dobre połączenie to też często nie trace bramki, na lagach miałem 4:2, 5:3 itd Wszyscy defensywni stoją wtedy jak debile, tracą umiejętność odbierania piłki, koksy przenikają przez ostatniego obrońce. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 24 Wrzesień 2016 (edytowane) 19 godzin temu, Grassek napisał: Jak czytam takie brednie to mnie krew zalewa. Tyle w temacie. Dobry argument, pozdro. Wracając do tematu zauważyliście jak jest lag to zrobili w sumie jak w PES6, że w jednej połowie działa lepiej w drugiej gorzej ? 47 minut temu, chrono87 napisał: Tym, że skoro online działa ci idealnie to dlatego, że dostajesz hosta. Przeciwnik może mieć dobre połączenie, ale często ma "muchy w smole". Trudno wtedy żeby ci taki zagroził. Jak mam dobre połączenie to też często nie trace bramki, na lagach miałem 4:2, 5:3 itd Wszyscy defensywni stoją wtedy jak debile, tracą umiejętność odbierania piłki, koksy przenikają przez ostatniego obrońce. Jak jest lag to kod gry się sypie bo AI zawodników przestaje działać, ostatnio jak miałem laga wcisnałem X zawodnik w ogóle nie zareagował. W Fife są tylko spowolnienia, Konami ciągle nie potrafi tego naprawić. Edytowane 24 Wrzesień 2016 przez Wypizdzisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 24 Wrzesień 2016 Ja zauważyłem, coś co miałem kilka lat temu w jakieś części. Nawet jak zaczynam grę ze znosnym pingiem to lubi się on z czasem psuć. Już nawet w pierwszej połowie zaczyna wyskakiwac kwadrat z pingiem, a pod koniec meczu praktycznie jest on cały czas i jest tragedia. Za to nigdy nie jest tak, że zaczynam z lagiem, a on ustępuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayheM_ 72 Napisano 24 Wrzesień 2016 (edytowane) Cholera, dziś to jakoś niezbyt sympatycznie jest. 4 mecze, 4 delaye... podczas ostatniego już nie wytrzymałem nerwowo i zaliczyłem debiutanckiego rage quita. Oczywiście nie ma to absolutnie żadnego związku z tym, że akurat straciłem na 0:2. Trochę mi wstyd, ale nie żałuję. Edytowane 24 Wrzesień 2016 przez MayheM_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 24 Wrzesień 2016 3 minuty temu, MayheM_ napisał: Cholera, dziś to jakoś niezbyt sympatycznie jest. 4 mecze, 4 delaye... podczas ostatniego już nie wytrzymałem nerwowo i zaliczyłem debiutanckiego rage quita. Oczywiście nie ma to absolutnie żadnego związku z tym, że akurat straciłem na 0:2. Trochę mi wstyd, ale nie żałuję. Spoko taki rage quit jest uzasadniony po prostu nie da się grać, walka z połączeniem jest bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 24 Wrzesień 2016 Czy jest jakis sposob aby dlugie podania lecialy trochę nizej ? Jak widzę wolnego pomocnika i próbuję do niego poslac długą piłkę to obrońca reaguje i dobiega w efekcie przecina podanie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 24 Wrzesień 2016 Wczoraj przy kilku meczach w prawym górnym rogu coś tam wyskakiwało, ale laga nie było Odpukać w niemalowane, ale na razie brak problemów z online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 25 Wrzesień 2016 Wczoraj też miałem takiego laga , że jakiś Polak mnie jechał w 60 min 6:0 i wszystkie bramki z główek. Zero reakcji moich obrońców. Nie wytrzymałem i wyszedłem z gry po czym za dwa mecze trafiam tego samego rywala i grało się bardzo płynnie. Wynik 2:2 W ogóle coś mi się stało i po awansie do 4 ligi nagle zacząłem przegrywać dosłownie z każdym a już dopełnieniem była porażka 0:1 gdzie strzały były 10:1 dla mnie i mega setki po czym gość wrzuca z rozpaczy z boku i ładuje mi klasyczną przepiękną przewrotkę ! Poezja hyhy Nie umiem grać. Odpuszczam MyClub na razie, bo ludzie mają coraz lepsze składy a ja swoimi żenującymi napastnikami nie jestem w stanie nagle nic zrobić. MASAKRA ! Pozdro Mayhem - dobry meczyk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitara1986 49 Napisano 25 Wrzesień 2016 a już się cieszyłem że w Online Division nie mogą powtarzac się drużyny a tu mosz! pierwszy sezon 10 meczy każdy przeciwnik inny a teraz w drugim sezonie spotkałem 2x z żędu Barce. czy oni naprawde nie mogą posłuchac fanów ! przecież to była by zupełnie inna gra gdybyś grał sezon i na 10 meczy tylko raz mógł spotkac barce real i każdą inną drużynę a nie 10 meczy z tego 6 barc i 4 reale, co prawda jeszcze tak nie miałe w tym pesie i dalej mam jeszcze nadzieję że najpierw wyszukuje przeciwników takich z jakimi jeszcze nie w grałeś w damnym sezonie. ktoś coś wie na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 25 Wrzesień 2016 Fajnie by było jakby w sezonie łączyło z różnymi drużynami. Ale wystarczyło by jakby nie dopakowali Realu. Bale i Ronaldo wiadomo czołówka, ale Ramos to według mnie najlepszy piłkarz w grze. Nie dość że ma super refleks, idealnie się ustawia, wygrywa wszystkie główki, nie myli się jak robi wslizgi to jeszcze mam wrażenie że ma nadprzyrodzone moce i moi piłkarze podają prostu do niego. No i jak przeciwnik ustawi że drużyna ma na maksa atakować to on biegnąc do przodu robi takie spustoszenie, że często strzela gola w końcówce. No ale to na lagach więc normalnie może nie robi takiej różnicy. Ja zauważyłem, że jak gram Chelsea to łączy mnie najczęściej z innymi angielskimi. Ale jak Juve to co drugi mecz Real. Gdybym raz w sezonie trafiał na Real to byłaby piękna sprawa. Ogólnie mogłyby coś się zmieniac w tym trybie. Na cholerę 12 dywizji. Wydaje mi się że wystarczyło by ich z 4-6 i więcej meczy w sezonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitara1986 49 Napisano 25 Wrzesień 2016 (edytowane) no i mam 3x barca i 3x real z żędu, porażka! i od razu gra stała się nudniejsza a po pierwszym sezonie nie mogłem oserawac się od konsoli jak miałem 10 meczy kazdy z inną drużynom. Edytowane 25 Wrzesień 2016 przez gitara1986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 25 Wrzesień 2016 Gram Napoli, 3XBarca 1xReal... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 25 Wrzesień 2016 No to jest totalnie bez sensu bo na taką ekipe zostaje tylko PSG bo Bayernu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xVp10neerVx 3 Napisano 25 Wrzesień 2016 Powinni dodac fejkowy bayern z prawdziwym składem, bo modyfikowanie OF w sezonach online nic nie daje. Ogolnie to powinni dodac cala Bundes Lige, czyli zespoly z licencja+reszta fejk nazwy i wtedy OF zalatwialby sprawe.... Nie rozumiem tego ruchu Konami:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 25 Wrzesień 2016 Ja PSG jeszcze nie spotkałem nikt tym chyba nie gra jak nie ma boga Zlatana. A co do Bundesligi to jeden z wielu niezrozumiałych ruchów Konami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 25 Wrzesień 2016 1 minutę temu, chrono87 napisał: Ja PSG jeszcze nie spotkałem nikt tym chyba nie gra jak nie ma boga Zlatana. A co do Bundesligi to jeden z wielu niezrozumiałych ruchów Konami. Ja grałem przeciwko PSG jest drugi koks Cavani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 25 Wrzesień 2016 W sumie Silva, Di Maria. Może sam tym zagram. Ale już nie dziś, nie chce przed snem się stresować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaimada 10 Napisano 25 Wrzesień 2016 Wy to macie jakiegoś pecha. Mam przejściowo internet z PLAYa, siany wifi przez Samsung Galaxy S5. Na 15 meczów jeden z lagami i to bez znaczenia czy byłym gospodarzem czy gościem. Gra się świetnie, hokejowych wyników nie ma. Z TOTY trafiłem Ramosa. Poza tym z tego zwykłego agenta GK Petra Cecha. Więcej czarnych piłek się nie zdarzyło, ale ze złotych wpadł mi ostatnio Vardy więc w ataku jest już spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salimelimelion 2 Napisano 25 Wrzesień 2016 Dzisiaj 7 meczy z rzędu i trafiam na Real, albo Barcelone. Naprawdę nie można by było dodać filtr, w którym zaznaczamy że nie chcemy grać zespołami 5 gwiazdkowymi. Jak narazie tylko to mnie irytuje w tej bardzo dobrej grze. A wracając do Realu, to już dwa razy Ronaldo wyżej skoczył od mojego bramkarza (przy wolno spadającej piłce), co skończyło się golem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 26 Wrzesień 2016 Co do Ronaldo i Bale to sie zgadzam. W My club miałem mecz, gdzie przeciwnik ZERO skilla ale w składzie Ronaldo i Bale i strzelał mi zza pola kranego uwaga: Z MIEJSCA. Zatem moją obronę mogłem ustawić idealnie ale nic to nie dawało bo nawet się do niej nie zbliżał. Straciłem tak trzy bramki, dwie udało się odrobić ale przegrałem. A co do barcy pff... z tym to już jest o wiele mniejszy problem Tak jak kolega wyżej wstawił zdjęcie, na 4 mecze z bracą trzy wygrane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 26 Wrzesień 2016 16 godzin temu, Wypizdzisko napisał: No to jest totalnie bez sensu bo na taką ekipe zostaje tylko PSG bo Bayernu nie ma. Bez przesady. Te drużyny są do ogrania. Ja gram Liverpool, Napoli, Arsenal, BVB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 26 Wrzesień 2016 Im dłużej się gra w tego PES tym bardziej widać, że KONAMI w tym roku zaskoczyło wszystkich na maxa ! Coś pięknego jak tu się gra w defensywie a w ataku też trzeba się napocić, żeby coś strzelić. Bywa tak, że przychodzą chłopek z niskim ratingiem, muruje bramkę i naprawdę ciężko się przebić. Jak dla mnie to na razie nie widzę wad w tej grze. Szykuje się najlepszy PES w historii a to że Real jest przepasiony ? No cóż, grają tam najlepsi zawodnicy świata i Kryśka w Balem muszą być koksami. Natomiast widać np w MyClub jak ktoś ma samą Kryśkę w drużynie i jest średni w skillu to za wiele nic nie zrobi jednym chłopkiem. Jak ktoś nie chce grać na same Reale, polecam MyClub Gra się mega miodnie !!!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juman 0 Napisano 26 Wrzesień 2016 Witam wszystkich fanów Pro!Mam małe zapytanie:jaki of polecacie na ps4,taki z Bundesligą i reprezentacjami(stroje składy itd).Pytam,bo troche tego jest,a niewiadomo który wybrać,z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 26 Wrzesień 2016 (edytowane) juman PesUniverse, tylko na reprezentacje musisz jeszcze poczekać. Edytowane 26 Wrzesień 2016 przez lukas6660 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach