Skocz do zawartości
dreamtox

Pro Evolution Soccer 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba się tam rejestrować?czy to jest free? wydaje mi się,że chyba trzeba wgrywać po kolei różne wersje...tzn jak masz najnowszą 2,5 chyba to musisz wgrać najpierw 2,0...ale pewności nie mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, juman napisał:

Trzeba się tam rejestrować?czy to jest free? wydaje mi się,że chyba trzeba wgrywać po kolei różne wersje...tzn jak masz najnowszą 2,5 chyba to musisz wgrać najpierw 2,0...ale pewności nie mam...

http://www.pesuniverse.com/ps4-option-file-v1-free/

Ściągasz wrzucasz do jednego pliku.Do ps4 kopiuj max po 5 plików bo może PS4 nie wyrobić i się wyłączyć ...ja tak miałem :)

Edytowane przez januszp85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proste pytanie i prosta odpowiedź. Chcę się wkońcu wziąć za tego OF'a i czy on w końcu koliduję z Live Update czy nie ? wiem że ponoć po apdejcie Bundesliga się miesza ale mi Bundesliga do szczescia niepotrzebna bo nie gram nimi, głównie w My Club gram. Normalnie wgrywam OF'a, moge robic update i zostają mi stroje herby i nazwy klubów i działa to normalnie online tak ? czy są jakieś problemy jeszcze prócz Bundesligi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minut temu, Grassek napisał:

Proste pytanie i prosta odpowiedź. Chcę się wkońcu wziąć za tego OF'a i czy on w końcu koliduję z Live Update czy nie ? wiem że ponoć po apdejcie Bundesliga się miesza ale mi Bundesliga do szczescia niepotrzebna bo nie gram nimi, głównie w My Club gram. Normalnie wgrywam OF'a, moge robic update i zostają mi stroje herby i nazwy klubów i działa to normalnie online tak ? czy są jakieś problemy jeszcze prócz Bundesligi ?

Działa. Tylko bundesliga się sypie. Wgrywaj po kilka plików bo ja zaznaczyłem całość to mnie z gry wywalało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie pokazuje mi pendrive w konsoli jak chce załadować drużyne z tego pliku Universe. Ktoś miał podobnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz sformatowany pendrive w formacie plików fat32?

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mam normalnie sformatowanytak jak piszesz i w konsoli tam gdzie multimedia mi te pliki pokazuje na pendrive a już w grze nie ma wogòle pendrive'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My god. Dzięki za odpowiedź tak to jest jak człowiek nie doczyta co wyskoczy a chce szybko zrobić :) katalog WEPES :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem coś u mnie nie trybi... Mianowicie jezeli bramkarz przeciwnika wykopie piłkę za połowę nie mogę w żaden sposob zmienić piłkarza aby dobiec na walkę powietrzną w efekcie przeciwnik przejmuje piłkę...

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, sebo7w7sebo7w7 napisał:

Czasem coś u mnie nie trybi... Mianowicie jezeli bramkarz przeciwnika wykopie piłkę za połowę nie mogę w żaden sposob zmienić piłkarza aby dobiec na walkę powietrzną w efekcie przeciwnik przejmuje piłkę...

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

1. R3-manualnie spróbuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest jakies info odnosnie trybu online? W godzinach szczytu rozlacza mecze...Gra to mistrzostwo pod wzgledem gameplayu, Fifa w tym aspekcie jest duzo slabsza(wiem co pisze, bo w Fifa 16 FUT wygralem 1 lige), ale online w Pes'sie ssie strasznie. 

Edit: Doslownie po napisaniu tego posta zagralem 5 meczy(MyClub)3 byly z Polakami i zero scinek...poezja:)

Edytowane przez xVp10neerVx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja po przeczytaniu tego posta stwierdziłem, że pójde sprawdzić ten półprodukt. Może coś grzebią w Konami.  Odpalam pierwszy mecz łączy mnie z kimś z mojego miasta, ale po odpaleniu meczu zderzenie z rzeczywistoscią. Lagi jakbym w PES15 grał z kimś z USA. Jutro wywale moje 200 tys na legendy w myclub i jak mi nie da nic fajnego to dzwonie do Sony o zwrot kasy za cyfrówkę. Chyba się zdenerwuje jak mi powiedzą NIE. 

Komunikat o "okazjonalnych lagach" mnie rozwala, okazjonalnie to ta gra dobrze działa dla 70% graczy. Dwa tygodnie od premiery i nie wydali jakiegokolwiek patcha. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, chrono87 napisał:

A ja po przeczytaniu tego posta stwierdziłem, że pójde sprawdzić ten półprodukt. Może coś grzebią w Konami.  Odpalam pierwszy mecz łączy mnie z kimś z mojego miasta, ale po odpaleniu meczu zderzenie z rzeczywistoscią. Lagi jakbym w PES15 grał z kimś z USA. Jutro wywale moje 200 tys na legendy w myclub i jak mi nie da nic fajnego to dzwonie do Sony o zwrot kasy za cyfrówkę. Chyba się zdenerwuje jak mi powiedzą NIE. 

Komunikat o "okazjonalnych lagach" mnie rozwala, okazjonalnie to ta gra dobrze działa dla 70% graczy. Dwa tygodnie od premiery i nie wydali jakiegokolwiek patcha. 

Nie wiem o czym piszesz. Ja jestem w my club w tej chwili w 10 lidze czyli ponad 20 meczy mam za sobą i miałem może z 3 mecze z lagami.

Mało tego... mam powyłączane wszystkie filtry. Szuka mi kogokolwiek

Edytowane przez Grassek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Grassek napisał:

Nie wiem o czym piszesz. Ja jestem w my club w tej chwili w 10 lidze czyli ponad 20 meczy mam za sobą i miałem może z 3 mecze z lagami.

Mało tego... mam powyłączane wszystkie filtry. Szuka mi kogokolwiek

Tobie działa mi działa a niektórym nie działa. Też bym się wkurzał i podziękował za grę.... no bo ile lat można wałkować ten sam problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem frustrację. Sam powiedziałem, że jeśli KONAMI spierdzieli grę jakimś patchem i mi przestanie online działać tak jak działa to leci na allegro i tyle. Albo pozostanie gra friendly match lobby bo tam to pół laga na mecz jest i chodzi idealnie.

Druga sprawa taka, że lagi to jedna rzecz, bo można jakość znieść, ale jeśli pojawia się opóźnienie reakcji zawodnika względem moich poleceń to już jest nie do przyjęcia, a takie mecze się zdarzały. Na szczęście tylko z 2/3 razy

Edytowane przez Grassek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, chrono87 napisał:

Wiadomo jaki jest online w Pesie od wersji 2008 dziwie się ludziom, że kupujecie cyfrówki a potem jeszcze narzekacie, straszna naiwność. Przecież pełna wersja mogła okazać się równocześnie crapem nawet offline. Rozumiem, że można jakieś indyki po 50-80zł kupować w wersji cyfrowej, sam tak robię, ale gry powyżej 200zł nigdy nie kupię cyfrówki. To w praktyce jest tak, że masz tą grę, ale nie możesz jej odsprzedać jak na Steamie. Jakbyś kupił pudełko tak jak ja w granicach 200-220zł to teraz byś Pesa odsprzedał 20-40 zł taniej, sam się nad tym zastanawiam bo coś nie ciągnie mnie do grania online i offline. Jak coś to pisz do Konami a nie Sony, aha i niby dlaczego mieliby Ci oddać hajs ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam przycieć tylko właśnie opóźnienie w reakcji i niedziałające AI. Niby coś naprawili , zobaczę po pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, chrono87 napisał:

Ja nie mam przycieć tylko właśnie opóźnienie w reakcji i niedziałające AI. Niby coś naprawili , zobaczę po pracy.

Jakiś patch wyszedł dziś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma patcha, oni po prostu grzebie w serwerach.

Ja jestem mega zadowolony z PESa, wczoraj grałem sobie online i może na 4 mecze miałem z 4 lekkie mikrosekundowe zaciencia ale to wszystko. Zero opóźnień itp.

Sam gameplay cudny i PESa zostawiam chociażby do gry offline :)

Mam porównanie z nową FIFA, którą od dziś posiadam i choć FIFA w tym roku jest świetna to jeszcze jej troszke brakuje gameplayowo do PESa.

W sumie to są dwie inne piłki i obie są w tym roku świetne :)

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby w notatkach jest informacja, że coś poprawili w online.

A PES 14,15 i 16 mi działał dobrze online więc dlaczego miałbym z tego powodu olewac 17.

Teraz odpaliłem online pierwszy mecz z ruskiem i o dziwo działało dobrze. Ale w 60 minucie po raz pierwszy od premiery wyrzucilo mnie z serwerów. Być może niedługo będę mógł normalnie grać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi