Kolos28 550 Napisano 21 Maj 2019 W dalszym etapie gry (4 obóz) i na pro potrafi rwać animacje ale tylko w obozie i wokół niego. Zostało mi jeszcze prawie 2GB do pobrania. Jeśli będzie możliwość podglądu co wnosi aktualizacja to napisze /edit Tylko poprawki błędów. Nic więcej nie ma w historii aktualizacji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Maj 2019 W dalszym etapie gry (4 obóz) i na pro potrafi rwać animacje ale tylko w obozie i wokół niego. Zostało mi jeszcze prawie 2GB do pobrania. Jeśli będzie możliwość podglądu co wnosi aktualizacja to napisze Nie pisz, jebnij fotkę z menu konsoli "Historia Aktualizacji" i tyle...Chyba dopóki nie pobierzesz nie wyskoczy na listę 1.09Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 21 Maj 2019 Fixed Progression Issues. Added fixes for crashing issues with Days Gone 1.09. Added stuttering and lag fixes. Days Gone 1.09 fixed framerate drop issues. Various performance and stability improvements. Added fixes for glitches with Days Gone version 1.09. Added minor bug fixes and changes. Glitchy jak pisałem nie miałem, ale szarpać szarpało. Jak to naprawią to sobie jeszcze pojeżdżę niezobowiązująco po świecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 21 Maj 2019 Nie pisz, jebnij fotkę z menu konsoli "Historia Aktualizacji" i tyle...Chyba dopóki nie pobierzesz nie wyskoczy na listę 1.09Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu TapatalkaTylko poprawki błędów a wiec dużo pisania nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 21 Maj 2019 Gry od sony zawsze dawały radę pod względem optymalizacji, w przypadku DG trochę mnie zawiedli, dobrze że budowa świata i historia stanowią solidne fundamenty do dobrej gry, więc przymykałem oko na niektóre rzeczy, głownie miałem problem z przycinkami, wszystko inne działa jak należy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 21 Maj 2019 6 godzin temu, xavris napisał: sobie jeszcze pojeżdżę niezobowiązująco po świecie I każde drzewo Twoje będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 21 Maj 2019 Jak to mówił mój doktor od paleontologii na praktykach - piłeś- jedź, jedziesz- wypij :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 21 Maj 2019 56 minut temu, xavris napisał: Jak to mówił mój doktor od paleontologii na praktykach - piłeś- jedź, jedziesz- wypij :p Mądry człowiek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Maj 2019 Mądry człowiek. Dobrze gadał polać mu! Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 21 Maj 2019 Polewałem mu tak, że następnego dnia (w sumie ostatniego dnia praktyk) nie mieliśmy zajęć, bo nikt nie był w stanie grzebać precyzyjnie w ziemi (w sensie na wykopaliskach) w pełnym słońcu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaiD 8 Napisano 21 Maj 2019 Ponoć jest Patch ... ładnych pare GB. Coś koło 12 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Maj 2019 Ponoć jest Patch ... ładnych pare GB. Coś koło 12 ;D Stary nie wkurzaj... Nawet nie po patrzyles kilka pieprzonych postów do góry... Dla mnie BAN za pernamentne lenistwo... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 7 postów wyżej, jeden scrollingw tapa, a na lapku to wręcz od razu widać... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaiD 8 Napisano 21 Maj 2019 Faktycznie nie spojrzałem - moja wina. Wystarczy poprosić Moderatorów by skasowali post i po sprawie. Po co od razu o banach mówić ? Daj spokój Stary. Luz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 21 Maj 2019 Troszkę pograłem z zainstalowanym patchem, i według mnie jest lepiej. Jakby mniej przycina.Mowa oczywiście o graniu za zwykłym PS4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 25 Maj 2019 Ale z tą ilością hord do wytepienia w 3ciej części gry to przesadzili. Wracam na północ a tam "milion" znaczników... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 25 Maj 2019 Ale z tą ilością hord do wytepienia w 3ciej części gry to przesadzili. Wracam na północ a tam "milion" znaczników...Yezu, a ja dopiero zaczynam.... note7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 25 Maj 2019 szarpie dalej jak Reksio szynkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 25 Maj 2019 1 godzinę temu, Kolos28 napisał: Ale z tą ilością hord do wytepienia w 3ciej części gry to przesadzili. Wracam na północ a tam "milion" znaczników... Fabularnie walczy się chyba z 3 hordami. Reszta nie jest do niczego potrzebna, nawet pucharka nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 25 Maj 2019 Fabularnie walczy się chyba z 3 hordami. Reszta nie jest do niczego potrzebna, nawet pucharka nie ma.Dzięki nim zdobywam zaufanie obozów. Brakuje mi trzeciego do trofeum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 25 Maj 2019 10 minut temu, Kolos28 napisał: Dzięki nim zdobywam zaufanie obozów. Brakuje mi trzeciego do trofeum No to fakt, zaufanie jak najbardziej. Ale nie zmienia to faktu, że wszystkich robić nie trzeba :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Maj 2019 Panowie a o co chodzi z trofeum by zabić wroga każdym beltem? Zabiłem ludków, tym z czasem, zwykłym, zapalajacym i trującym i trofeum nie wpada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 26 Maj 2019 Czy jak sobie zlikwiduje ok setki przeciwników z hordy i wrócę odnowić zapasy czy się zrespią? Czy po prostu będę miał mniej do ubicia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 26 Maj 2019 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Panowie a o co chodzi z trofeum by zabić wroga każdym beltem? Zabiłem ludków, tym z czasem, zwykłym, zapalajacym i trującym i trofeum nie wpada... https://psnprofiles.com/trophy/9035-days-gone/23-variety-is-the-spice-of-life 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Maj 2019 https://psnprofiles.com/trophy/9035-days-gone/23-variety-is-the-spice-of-lifeJuż ogarnięte 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Maj 2019 Days Gone ukończone. Zostały mi dwa trofea do platyny. Przejdź z nitro 5 sekund driftem oraz fabuła z obozami wypadowymi - nie wiem co pominalem bo zrobiłem dosłownie wszystko co było w grze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach